Giriş Kayıt
Jay Lafayette

Jay Lafayette


Görüntü Yönetmeni, Kameraman

Jay Lafayette, görüntü yönetmeni, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Kameraman 6.8 353
2016 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.8 1,490
2015 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.4 57
2015 Belgesel Görüntü Yönetmeni 6.3 2,772
2015 Belgesel Görüntü Yönetmeni    
2014 Komedi Görüntü Yönetmeni    
2011 Korku 6.2 46
2008 Müzik Kameraman 6.8 1,097
Film Altyazıları
Gold (7,493) Rings (5,304) Logan (3,515) La La Land (2,236) Split (1,865) The Age of Shadows (1,841) Zashchitniki (1,709) Get Out (1,709) The Great Wall (1,666) A United Kingdom (1,438)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017