Giriş Kayıt
Jay Lafayette

Jay Lafayette


Görüntü Yönetmeni, Kameraman

Jay Lafayette, görüntü yönetmeni, kameraman. Jim Jefferies: Freedumb (2016), Neal Brennan: 3 Mics (2017), Dana Carvey: Straight White Male, 60 (2016), Jim Norton: Mouthful of Shame (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Belgesel Görüntü Yönetmeni 7.2 362
2017 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.1 177
2017 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.1 488
2017 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.1 231
2017 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.9 800
2017 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.1 453
2017 Komedi Görüntü Yönetmeni 8.1 912
2017 Komedi Kameraman 6.8 382
2016 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.5 30
2016 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.4 868
2016 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.8 1,490
2015 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.4 57
2015 Belgesel Görüntü Yönetmeni 6.3 2,772
2015 Belgesel Görüntü Yönetmeni    
2015 Belgesel Görüntü Yönetmeni 6.6 627
2014 Komedi Görüntü Yönetmeni    
2011 Korku 6.2 46
2008 Müzik Kameraman 6.8 1,097
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,924) Den of Thieves (2,875) Maze Runner: The Death Cure (2,667) Winchester (2,428) Hostiles (2,198) 12 Strong (1,749) A martfüi rém (1,612) The Commuter (1,290) Submergence (1,160) Bleeding Steel (1,134)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,074) Supernatural (4,547) The Big Bang Theory (3,209) Gotham (2,691) The Terror (2,631) Arrow (2,236) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,197) The Flash (1,866) Krypton (1,636) Legion (1,611)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018