Giriş Kayıt
Mustafa Ugur Yagcioglu

Mustafa Ugur Yagcioglu


Senarist, Yönetmen, Editör, Yapımcı

Mustafa Ugur Yagcioglu, senarist, yönetmen, editör, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yönetmen
Senarist
5.8 313
2015 Komedi Senarist
Yönetmen
3.7 211
2011 Senarist
Yönetmen
2.5 106
2011 Yönetmen    
2009 Komedi Editör
Senarist
Yönetmen
3.7 285
2008 Dram Senarist
Yönetmen
Yapımcı
7.0 2,031
2007 Aksiyon Senarist 2.6 7
2005 Senarist 5.2 15
2004 Komedi Senarist 4.7 67
2004 Komedi Senarist    
2002 Komedi Senarist    
Film Altyazıları
Rampage (13,094) Ready Player One (7,852) Blockers (1,823) Escape Plan 2: Hades (1,810) Tomb Raider (1,422) The Cured (724) Den 12. mann (605) Future World (590) Black Panther (507) Red Sparrow (359)
Dizi Altyazıları
Westworld (9,255) The 100 (2,709) La casa de papel (2,122) 12 Monkeys (2,081) The Expanse (1,934) The Crossing (1,685) Into the Badlands (1,683) Vikings (1,103) Legion (1,091) Supernatural (938)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018