Giriş Kayıt
Ekin Türkmen

Ekin Türkmen (32)


Oyuncu

Ekin Türkmen, 22 Ağustos 1984 Izmir, Türkiye doğumlu oyuncu. Son Ders (2008), Aci hayat (2005), (2011) Anadolu Kartalları (2011), (2006) Keloğlan Kara Prens'e Karşı (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 22 Ağustos 1984
Doğum Yeri: Izmir, Türkiye
Burcu: Aslan
7.1 (13 Oy)
  • Currently 141.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (23)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu 9.1 20
2015 31 Dram Oyuncu 4.9 313
2015 Dram Oyuncu 5.0 33
2013 Oyuncu    
2011 27 Macera Oyuncu 6.3 2,578
2008 24 Dram Oyuncu 7.0 1,892
2008 Dram Oyuncu 3.3 150
2007 Dram Oyuncu 6.1 790
2006 22 Komedi Oyuncu 1.8 8,487
2005 Dram Oyuncu 4.8 44
2005 Aksiyon Oyuncu 6.2 1,446
2002 Dram Oyuncu 8.1 2,298
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017