Giriş Kayıt
Ekin Türkmen

Ekin Türkmen (33)


Oyuncu

Ekin Türkmen, 22 Ağustos 1984 Izmir, Türkiye doğumlu oyuncu. Son Ders (2008), (2011) Anadolu Kartalları (2011), (2006) Keloğlan Kara Prens'e Karşı (2006), (2005) Acı Hayat (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 22 Ağustos 1984
Doğum Yeri: Izmir, Türkiye
Burcu: Aslan
7.1 (13 Oy)
  • Currently 141.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (23)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 33 Dram Oyuncu    
2017 33 Komedi Oyuncu 9.1 20
2015 31 Dram Oyuncu 4.9 318
2015 Dram Oyuncu 5.0 38
2013 Oyuncu    
2011 27 Macera Oyuncu 6.2 2,639
2008 24 Dram Oyuncu 7.0 1,911
2008 Dram Oyuncu 3.3 150
2007 Dram Oyuncu 6.1 806
2006 22 Komedi Oyuncu 1.8 8,601
2005 Aksiyon Oyuncu 6.1 1,498
2005 Dram Oyuncu 4.8 44
2002 Dram Oyuncu 8.1 2,375
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017