Giriş Kayıt
Ekin Türkmen

Ekin Türkmen (33)


Oyuncu

Ekin Türkmen, 22 Ağustos 1984 Izmir, Türkiye doğumlu oyuncu. Son Ders (2008), (2011) Anadolu Kartalları (2011), (2006) Keloğlan Kara Prens'e Karşı (2006), (2005) Acı Hayat (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 22 Ağustos 1984
Doğum Yeri: Izmir, Türkiye
Burcu: Aslan
7.1 (13 Oy)
  • Currently 141.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (23)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 33 Dram Oyuncu    
2017 33 Komedi Oyuncu 9.1 20
2015 31 Dram Oyuncu 4.9 347
2015 Dram Oyuncu 5.5 47
2014 Dram Oyuncu 5.5 11
2013 Oyuncu    
2011 27 Macera Oyuncu 6.2 2,735
2008 24 Dram Oyuncu 7.0 1,960
2008 Dram Oyuncu 3.2 152
2007 Dram Oyuncu 6.1 841
2006 22 Komedi Oyuncu 1.8 8,702
2005 Aksiyon Oyuncu 6.1 1,561
2005 Dram Oyuncu 4.8 44
2002 Dram Oyuncu 8.0 2,470
Film Altyazıları
The Foreigner (7,319) The Mountain Between Us (5,192) Flatliners (4,830) Stronger (3,435) Beyond Skyline (3,259) Dunkirk (3,220) American Made (2,170) Kingsman: The Golden Circle (1,951) It (1,669) Victoria & Abdul (1,433)
Dizi Altyazıları
Vikings (12,212) Mr. Robot (6,464) Game of Thrones (3,407) Shameless (2,840) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,641) Peaky Blinders (2,182) The Big Bang Theory (1,915) Manhunt: Unabomber (1,909) Stranger Things (1,313) Lucifer (1,300)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017