Giriş Kayıt
Ekin Türkmen

Ekin Türkmen (32)


Oyuncu

Ekin Türkmen, 22 Ağustos 1984 Izmir, Türkiye doğumlu oyuncu. Son Ders (2008), Aci hayat (2005), (2011) Anadolu Kartalları (2011), (2006) Keloğlan Kara Prens'e Karşı (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 22 Ağustos 1984
Doğum Yeri: Izmir, Türkiye
Burcu: Aslan
7.1 (13 Oy)
  • Currently 141.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (23)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 31 Dram Oyuncu 4.8 289
2015 Dram Oyuncu 5.0 30
2013 Oyuncu    
2011 27 Macera Oyuncu 6.2 2,500
2008 24 Dram Oyuncu 7.0 1,861
2008 Dram Oyuncu 3.3 147
2007 Dram Oyuncu 6.1 752
2006 22 Komedi Oyuncu 1.8 8,406
2005 Dram Oyuncu 4.8 44
2005 Aksiyon Oyuncu 6.2 1,367
2002 Dram Oyuncu 8.2 2,158
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (11,486) Split (5,970) Rogue One (5,771) Hidden Figures (4,946) Live by Night (4,257) Assassin's Creed (4,036) Paterson (3,660) Patriots Day (3,382) Allied (2,764) Brimstone (1,889)
Dizi Altyazıları
Legion (9,314) Arrow (5,613) The Flash (5,277) The 100 (3,248) The Expanse (3,082) Legends of Tomorrow (2,678) The Blacklist (2,296) Colony (2,285) Vikings (2,143) Designated Survivor (2,104)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017