Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Ekin Türkmen

Ekin Türkmen (32)


Oyuncu

Ekin Türkmen, 22 Ağustos 1984 Izmir, Türkiye doğumlu oyuncu. Son Ders (2008), Aci hayat (2005), (2011) Anadolu Kartalları (2011), (2006) Keloğlan Kara Prens'e Karşı (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 22 Ağustos 1984
Doğum Yeri: Izmir, Türkiye
Burcu: Aslan
7.1 (13 Oy)
  • Currently 141.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (23)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 31 Dram Oyuncu 4.8 265
2015 Dram Oyuncu 5.0 30
2013 Oyuncu    
2011 27 Macera Oyuncu 6.2 2,404
2008 24 Dram Oyuncu 7.0 1,823
2008 Dram Oyuncu 3.2 145
2007 Dram Oyuncu 6.1 706
2006 22 Komedi Oyuncu 1.8 8,157
2005 Dram Oyuncu 4.8 44
2005 Aksiyon Oyuncu 6.2 1,322
2002 Dram Oyuncu 8.2 2,079
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017