Giriş Kayıt
Ekin Türkmen

Ekin Türkmen (33)


Oyuncu

Ekin Türkmen, 22 Ağustos 1984 Izmir, Türkiye doğumlu oyuncu. Son Ders (2008), (2011) Anadolu Kartalları (2011), (2006) Keloğlan Kara Prens'e Karşı (2006), (2005) Acı Hayat (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 22 Ağustos 1984
Doğum Yeri: Izmir, Türkiye
Burcu: Aslan
6.7 (14 Oy)
  • Currently 134.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (31)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 33 Dram Oyuncu    
2017 33 Komedi Oyuncu 9.1 20
2017 Dram Oyuncu 6.2 23
2015 31 Dram Oyuncu 5.0 389
2015 Dram Oyuncu 6.3 65
2014 Dram Oyuncu 5.2 12
2013 Oyuncu    
2011 27 Macera Oyuncu 6.2 2,910
2008 24 Dram Oyuncu 7.0 2,034
2008 Dram Oyuncu 3.3 158
2007 Dram Oyuncu 6.1 935
2006 22 Komedi Oyuncu 1.8 8,898
2005 Aksiyon Oyuncu 6.2 1,686
2005 Dram Oyuncu 4.6 47
2002 Dram Oyuncu 8.0 2,611
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018