Giriş Kayıt
Danielle Lozeau

Danielle Lozeau (29)


Oyuncu

Danielle C. Lozeau, 22 Ağustos 1987 Leominster, Massachusetts, ABD doğumlu oyuncu. The Black Water Vampire (2014), (2010) Kıyamet Melekleri (2010), (2009) Easier with Practice (2009), (2013) Bell Cadısı Avı (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Danielle C. Lozeau
Doğum Tarihi: 22 Ağustos 1987
Doğum Yeri: Leominster, Massachusetts, ABD
Takma İsmi: Danni
Burcu: Aslan
Web Sitesi: |
Boyu: 1.63 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 28 Dram Oyuncu 8.1 18
2015 28 Kısa Metraj Oyuncu    
2014 27 Korku Oyuncu 3.3 184
2014 27 Korku Oyuncu 4.2 609
2014 27 Korku Oyuncu 2.3 293

Bell Cadısı Avı
2013 26 Biyografi Oyuncu 3.6 1,335
2011 24 Korku Oyuncu 5.1 50
2011 24 Kısa Metraj Oyuncu    

Kıyamet Melekleri
2010 23 Aksiyon Oyuncu 5.2 83,097
2009 22 Dram Oyuncu 6.5 907

Göz
2008 21 Dram Oyuncu 5.4 45,234
2006 19 Komedi Oyuncu    
2006 19 Korku Oyuncu 6.6 106
2005 18 Dram Oyuncu 6.5 924
Dizi Altyazıları
Supernatural (10,677) Legion (9,683) The 100 (7,368) Arrow (6,897) The Flash (6,012) The Big Bang Theory (5,251) Black Sails (4,336) Suits (3,843) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,829) Taboo (3,826)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017