Giriş Kayıt
Esin Civangil

Esin Civangil (36)


Oyuncu

Esin Civangil, 11 Temmuz 1981 Izmit, Türkiye doğumlu oyuncu. Kadri'nin Götürdüğü Yere Git (2009) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 11 Temmuz 1981
Doğum Yeri: Izmit, Türkiye
Burcu: Yengeç
8.2 (5 Oy)
  • Currently 164/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (15)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu    
2016 35 Komedi Oyuncu 2.7 54
2014 Komedi Oyuncu 5.8 150

Kadri\'nin Götürdüğü Yere Git
2009 28 Komedi Oyuncu 3.2 1,334
2008 Komedi Oyuncu 3.5 20
2007 Aksiyon Oyuncu 3.1 322
2007 Aksiyon Oyuncu 5.8 230
2006 Komedi Oyuncu 4.7 11
2002 Dram Oyuncu 8.0 2,591
Dizi Altyazıları
Westworld (9,604) The Flash (3,309) La casa de papel (3,097) The 100 (2,949) Legion (2,666) Supernatural (1,934) Fear the Walking Dead (1,934) Krypton (1,790) Into the Badlands (1,768) The Big Bang Theory (1,437)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018