Giriş Kayıt
Esin Civangil

Esin Civangil (36)


Oyuncu

Esin Civangil, 12 Temmuz 1981 Izmit, Türkiye doğumlu oyuncu. Kadri'nin Götürdüğü Yere Git (2009) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 12 Temmuz 1981
Doğum Yeri: Izmit, Türkiye
Burcu: Yengeç
10.0 (4 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (15)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 35 Komedi Oyuncu 2.3 46
2014 Komedi Oyuncu 6.1 130

Kadri\'nin Götürdüğü Yere Git
2009 28 Komedi Oyuncu 3.2 1,279
2008 Komedi Oyuncu 3.4 17
2007 Aksiyon Oyuncu 5.8 191
2007 Aksiyon Oyuncu 3.0 277
2006 Komedi Oyuncu 4.7 11
2002 Dram Oyuncu 8.1 2,386
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (112,570) Rick and Morty (4,750) The Strain (3,174) The Defenders (2,130) Preacher (2,030) Suits (1,815) The Last Ship (1,659) Mr. Mercedes (1,376) Fargo (1,151) Twin Peaks (1,012)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017