Giriş Kayıt
Esin Civangil

Esin Civangil (36)


Oyuncu

Esin Civangil, 11 Temmuz 1981 Izmit, Türkiye doğumlu oyuncu. Kadri'nin Götürdüğü Yere Git (2009) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 11 Temmuz 1981
Doğum Yeri: Izmit, Türkiye
Burcu: Yengeç
10.0 (4 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (15)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 35 Komedi Oyuncu 2.3 48
2014 Komedi Oyuncu 6.0 139

Kadri\'nin Götürdüğü Yere Git
2009 28 Komedi Oyuncu 3.2 1,300
2008 Komedi Oyuncu 3.3 18
2007 Aksiyon Oyuncu 3.1 284
2007 Aksiyon Oyuncu 5.7 206
2006 Komedi Oyuncu 4.7 11
2002 Dram Oyuncu 8.0 2,470
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (6,923) Dunkirk (4,659) Stronger (4,005) It (2,613) American Made (1,968) Loving Vincent (1,858) Mother! (1,832) Kingsman: The Golden Circle (1,790) Flatliners (1,492) The Foreigner (853)
Dizi Altyazıları
Vikings (14,650) Mr. Robot (6,996) Shameless (6,844) Game of Thrones (3,955) Peaky Blinders (2,762) Manhunt: Unabomber (2,652) Lucifer (1,997) Designated Survivor (1,863) The Big Bang Theory (1,625) Supernatural (1,596)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017