Giriş Kayıt
Esin Civangil

Esin Civangil (37)


Oyuncu

Esin Civangil, 11 Temmuz 1981 Izmit, Türkiye doğumlu oyuncu. Kadri'nin Götürdüğü Yere Git (2009) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 11 Temmuz 1981
Doğum Yeri: Izmit, Türkiye
Burcu: Yengeç
8.2 (5 Oy)
  • Currently 164/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (15)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 37 Dram Oyuncu 7.4 9
2016 35 Komedi Oyuncu 2.7 54
2014 Komedi Oyuncu 5.9 153

Kadri\'nin Götürdüğü Yere Git
2009 28 Komedi Oyuncu 3.2 1,343
2008 Komedi Oyuncu 3.5 20
2007 Aksiyon Oyuncu 3.1 325
2007 Aksiyon Oyuncu 5.8 235
2006 Komedi Oyuncu 4.7 11
2002 Dram Oyuncu 8.0 2,614
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018