Giriş Kayıt
Tarik Ünlüoglu

Tarik Ünlüoglu


Oyuncu

Tarik Ünlüoglu, oyuncu. Berlin Kaplanı (2012), Eskiya Dünyaya Hükümdar Olmaz (2015), Bana Masal Anlatma (2015), (2011) Eyyvah Eyvah 2 (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

10.0 (4 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aile Oyuncu 6.7 130
2015 Macera Oyuncu 7.1 5,290

Bana Masal Anlatma
2015 Komedi Oyuncu 7.7 11,683
2015 Suç Oyuncu 7.1 944
2014 Komedi Oyuncu 6.1 4,784
2012 Komedi Oyuncu 5.2 5,631
2011 Komedi Oyuncu 3.9 2,599
2011 Komedi Oyuncu 6.7 11,344
2011 Komedi Oyuncu 6.9 101
2010 Dram Oyuncu 4.6 201
2008 Komedi Oyuncu 6.5 70
2007 Dram Oyuncu 6.0 1,165
2007 Aksiyon Oyuncu 7.9 15,700
2007 Komedi Oyuncu 6.8 52
2006 Macera Oyuncu 5.5 307
2006 Dram Oyuncu    
2005 Dram Oyuncu 5.8 1,254
2003 Aksiyon Oyuncu 7.2 10,182
2001 Komedi Oyuncu 8.3 936
2001 Komedi Oyuncu    
1998 Tarihi Oyuncu 7.8 1,397
Dizi Altyazıları
Westworld (4,466) La casa de papel (2,259) The Expanse (1,922) Legion (1,581) Colony (1,391) Cloak & Dagger (1,197) Goliath (1,189) Vikings (911) Lucifer (767) 12 Monkeys (755)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018