Giriş Kayıt
Tarik Ünlüoglu

Tarik Ünlüoglu


Oyuncu

Tarik Ünlüoglu, oyuncu. Berlin Kaplanı (2012), Eskiya Dünyaya Hükümdar Olmaz (2015), Bana Masal Anlatma (2015), (2011) Eyyvah Eyvah 2 (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

10.0 (4 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Macera Oyuncu 7.2 4,917

Bana Masal Anlatma
2015 Komedi Oyuncu 7.8 11,259
2015 Suç Oyuncu 7.2 802
2014 Komedi Oyuncu 6.1 4,553
2012 Komedi Oyuncu 5.2 5,530
2011 Komedi Oyuncu 3.9 2,549
2011 Komedi Oyuncu 6.8 11,076
2011 Komedi Oyuncu 7.3 74
2010 Dram Oyuncu 4.5 198
2008 Komedi Oyuncu 6.5 53
2007 Dram Oyuncu 6.0 1,141
2007 Aksiyon Oyuncu 7.9 15,039
2007 Komedi Oyuncu 6.8 52
2006 Macera Oyuncu 5.5 296
2006 Dram Oyuncu    
2005 Dram Oyuncu 5.8 1,186
2003 Aksiyon Oyuncu 7.1 9,841
2001 Komedi Oyuncu    
1998 Tarihi Oyuncu 7.8 1,355
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (21,427) Blade Runner 2049 (3,534) Jigsaw (2,532) Geostorm (2,340) Last Flag Flying (1,712) The Man from Earth: Holocene (1,496) Dunkirk (1,324) It (1,053) The Foreigner (1,017) Justice League (813)
Dizi Altyazıları
Vikings (11,743) Shameless (6,180) Black Mirror (5,903) Star Trek: Discovery (3,453) The Big Bang Theory (3,308) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,184) Supernatural (3,109) The X Files (2,113) The Gifted (1,974) The Blacklist (1,629)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018