Giriş Kayıt
Tarik Ünlüoglu

Tarik Ünlüoglu


Oyuncu

Tarik Ünlüoglu, oyuncu. Berlin Kaplanı (2012), Eskiya Dünyaya Hükümdar Olmaz (2015), Bana Masal Anlatma (2015), (2011) Eyyvah Eyvah 2 (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

10.0 (3 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Macera Oyuncu 7.2 4,470

Bana Masal Anlatma
2015 Komedi Oyuncu 7.8 10,509
2015 Suç Oyuncu 7.4 607
2014 Komedi Oyuncu 6.1 4,182
2012 Komedi Oyuncu 5.2 5,308
2011 Komedi Oyuncu 3.9 2,478
2011 Komedi Oyuncu 6.8 10,610
2011 Komedi Oyuncu 7.6 52
2010 Dram Oyuncu 4.5 193
2008 Komedi Oyuncu 6.9 42
2007 Dram Oyuncu 6.0 1,113
2007 Aksiyon Oyuncu 7.9 13,790
2007 Komedi Oyuncu 6.8 51
2006 Macera Oyuncu 5.6 268
2006 Dram Oyuncu    
2005 Dram Oyuncu 5.8 1,103
2003 Aksiyon Oyuncu 7.1 9,295
2001 Komedi Oyuncu    
1998 Tarihi Oyuncu 7.9 1,227
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017