Giriş Kayıt
Tarik Ünlüoglu

Tarik Ünlüoglu


Oyuncu

Tarik Ünlüoglu, oyuncu. Berlin Kaplanı (2012), Eskiya Dünyaya Hükümdar Olmaz (2015), Bana Masal Anlatma (2015), (2011) Eyyvah Eyvah 2 (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

10.0 (3 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Macera Oyuncu 7.2 4,719

Bana Masal Anlatma
2015 Komedi Oyuncu 7.8 10,999
2015 Suç Oyuncu 7.2 735
2014 Komedi Oyuncu 6.1 4,416
2012 Komedi Oyuncu 5.2 5,467
2011 Komedi Oyuncu 3.9 2,526
2011 Komedi Oyuncu 6.8 10,901
2011 Komedi Oyuncu 7.3 71
2010 Dram Oyuncu 4.5 197
2008 Komedi Oyuncu 6.5 51
2007 Dram Oyuncu 6.0 1,134
2007 Aksiyon Oyuncu 7.9 14,598
2007 Komedi Oyuncu 6.8 52
2006 Macera Oyuncu 5.6 275
2006 Dram Oyuncu    
2005 Dram Oyuncu 5.8 1,162
2003 Aksiyon Oyuncu 7.1 9,697
2001 Komedi Oyuncu    
1998 Tarihi Oyuncu 7.8 1,328
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017