Giriş Kayıt
İlker Ayrık

İlker Ayrık (38)


Oyuncu, Yönetmen

İlker Ayrık, 16 Ekim 1979 Balikesir, Türkiye doğumlu oyuncu, yönetmen. Çakallarla Dans (2010), Çakallarla Dans 2: Hastasıyız Dede (2012), Çakallarla Dans 3: Sifir Sikinti (2014), Çakallarla Dans 4 (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 16 Ekim 1979
Doğum Yeri: Balikesir, Türkiye
Burcu: Terazi
5.0 (25 Oy)
  • Currently 100/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (12)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 38 Komedi Oyuncu 5.5 55
2016 37 Komedi Oyuncu 4.0 797
2015 36 Komedi Oyuncu 3.3 45
2015 36 Komedi Oyuncu
Yönetmen
2.3 1,300
2014 35 Komedi Oyuncu 5.2 1,625
2013 34 Komedi Oyuncu 5.0 517
2012 33 Komedi Oyuncu 4.7 2,431
2012 33 Yarışma Oyuncu    
2012 Komedi Oyuncu 7.0 1,388
2010 31 Komedi Oyuncu 5.6 5,124
2010 31 Komedi Oyuncu 3.9 383
2009 Komedi Oyuncu 7.1 2,957
2009 Komedi Oyuncu 7.5 278
2008 29 Oyuncu    
2008 29 Macera Oyuncu 3.1 469
2008 Komedi Oyuncu 3.5 20
2007 28 Aksiyon Oyuncu 7.0 5,394
2007 Game-Show Oyuncu 2.7 128
2007 Aksiyon Oyuncu 5.0 65
2007 28 Komedi Oyuncu 5.0 10
2006 Komedi Oyuncu 5.4 41
2004 Komedi Oyuncu 5.2 20
2004 Komedi Oyuncu 4.7 67
2002 Komedi Oyuncu 6.7 284
1975 Yarışma Oyuncu    
Dizi Altyazıları
Westworld (12,295) La casa de papel (2,376) 12 Monkeys (2,061) Into the Badlands (1,782) Legion (1,736) The Expanse (1,497) Fear the Walking Dead (1,169) Colony (1,028) Vikings (1,002) Cloak & Dagger (859)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018