Giriş Kayıt
Fatih Akyol

Fatih Akyol


Oyuncu

Fatih Akyol, oyuncu. Dar Alanda Kısa Paslaşmalar (2000), En son babalar duyar (2002), Ağır Roman (1997), (2000) Filler ve Çimen (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2003 Macera Oyuncu 6.3 111
2002 Dram Oyuncu 7.3 390
2002 Komedi Oyuncu 6.1 1,300
2000 Dram Oyuncu 7.1 1,995
2000 Dram Oyuncu 7.4 2,143
1997 Suç Oyuncu 7.8 7,574
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018