Giriş Kayıt
Fatih Akyol

Fatih Akyol


Oyuncu

Fatih Akyol, oyuncu. Dar Alanda Kısa Paslaşmalar (2000), En son babalar duyar (2002), Ağır Roman (1997), (2000) Filler ve Çimen (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2003 Macera Oyuncu 6.3 111
2002 Dram Oyuncu 7.3 398
2002 Komedi Oyuncu 6.1 1,365
2000 Dram Oyuncu 7.1 2,050
2000 Dram Oyuncu 7.4 2,228
1997 Suç Oyuncu 7.8 7,830
Dizi Altyazıları
Westworld (5,831) La casa de papel (3,849) The 100 (2,885) The Expanse (2,773) The Flash (2,651) Supernatural (1,971) Legion (1,866) The Big Bang Theory (1,654) Krypton (1,572) Vikings (1,496)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018