Giriş Kayıt
Fatih Akyol

Fatih Akyol


Oyuncu

Fatih Akyol, oyuncu. Dar Alanda Kısa Paslaşmalar (2000), En son babalar duyar (2002), Ağır Roman (1997), (2000) Filler ve Çimen (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2003 Macera Oyuncu 6.3 109
2002 Dram Oyuncu 7.3 370
2002 Komedi Oyuncu 6.1 1,120
2000 Dram Oyuncu 7.1 1,907
2000 Dram Oyuncu 7.4 2,016
1997 Suç Oyuncu 7.8 7,061
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017