Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Savas Akova

Savas Akova


Oyuncu, Yönetmen Asistanı

Savas Akova, oyuncu, yönetmen asistanı. 11\'e 10 Kala (2009), (2005) İki Genç Kız (2005), (2007) Sis ve Gece (2007), (2006) Hayatımın Kadınısın (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

8.0 (1 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

11\'e 10 Kala
2009 Dram Oyuncu 7.2 1,042
2007 Macera Oyuncu 7.0 951
2007 Macera Oyuncu 3.7 23
2006 Romantik Oyuncu 6.1 549
2005 Dram Oyuncu 5.7 1,283
2003 Gerilim Oyuncu 7.9 401
2002 Komedi Oyuncu 7.6 402
1990 Yönetmen Asistanı 6.6 650
1989 Oyuncu    
1987 Dram Yönetmen Asistanı 5.2 12
1985 Romantik Oyuncu 6.2 73
1985 Dram Oyuncu 6.1 17
1984 Dram Oyuncu 6.0 49
1984 Dram Oyuncu 5.8 69
1982 Oyuncu 4.9 60
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017