Giriş Kayıt
Savas Akova

Savas Akova


Oyuncu, Yönetmen Asistanı

Savas Akova, oyuncu, yönetmen asistanı. 11\'e 10 Kala (2009), (2005) İki Genç Kız (2005), (2007) Sis ve Gece (2007), (2006) Hayatımın Kadınısın (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

8.0 (1 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

11\'e 10 Kala
2009 Dram Oyuncu 7.2 1,099
2007 Macera Oyuncu 7.0 968
2007 Macera Oyuncu 3.8 22
2006 Romantik Oyuncu 6.1 563
2005 Dram Oyuncu 5.7 1,319
2003 Gerilim Oyuncu 7.6 482
2002 Komedi Oyuncu 7.5 430
1990 Yönetmen Asistanı 6.6 687
1989 Oyuncu    
1987 Dram Yönetmen Asistanı 5.3 13
1985 Romantik Oyuncu 6.4 80
1985 Dram Oyuncu 6.2 22
1984 Dram Oyuncu 5.8 53
1984 Dram Oyuncu 5.9 74
1982 Oyuncu 4.9 61
Film Altyazıları
Kidnap (4,323) T2 Trainspotting (3,441) Beauty and the Beast (2,926) Contratiempo (1,523) The Fate of the Furious (1,469) Redivider (1,274) Dangal (1,138) The Boss Baby (1,036) The Great Wall (935) Get Out (816)
Dizi Altyazıları
American Gods (5,918) The Flash (5,857) Better Call Saul (5,785) Twin Peaks (4,181) Lucifer (4,120) Into the Badlands (3,655) Supernatural (3,260) Gotham (2,971) 12 Monkeys (2,565) Fargo (2,509)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017