Giriş Kayıt
Savas Akova

Savas Akova


Oyuncu, Yönetmen Asistanı

Savas Akova, oyuncu, yönetmen asistanı. 11\'e 10 Kala (2009), (2005) İki Genç Kız (2005), (2007) Sis ve Gece (2007), (2003) Alacakaranlık (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

8.0 (1 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

11\'e 10 Kala
2009 Dram Oyuncu 7.2 1,186
2007 Macera Oyuncu 7.0 995
2007 Macera Oyuncu 3.8 22
2006 Romantik Oyuncu 6.0 590
2005 Dram Oyuncu 5.7 1,357
2003 Gerilim Oyuncu 7.4 555
2002 Komedi Oyuncu 7.5 451
1990 Dram Yönetmen Asistanı 6.4 8
1990 Yönetmen Asistanı 6.6 740
1989 Oyuncu    
1987 Dram Yönetmen Asistanı 5.7 15
1986 Komedi Oyuncu 8.1 451
1985 Romantik Oyuncu 6.9 101
1985 Dram Oyuncu 7.0 46
1984 Dram Oyuncu 5.8 53
1984 Dram Oyuncu 6.2 83
1982 Oyuncu 4.7 68
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (6,947) Stronger (5,340) The Foreigner (4,186) Flatliners (3,678) Dunkirk (2,988) Beyond Skyline (2,137) American Made (1,974) Kingsman: The Golden Circle (1,727) Loving Vincent (1,692) It (1,619)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017