Giriş Kayıt
Savas Akova

Savas Akova


Oyuncu, Yönetmen Asistanı

Savas Akova, oyuncu, yönetmen asistanı. 11\'e 10 Kala (2009), (2005) İki Genç Kız (2005), (2007) Sis ve Gece (2007), (2006) Hayatımın Kadınısın (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

8.0 (1 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

11\'e 10 Kala
2009 Dram Oyuncu 7.2 1,070
2007 Macera Oyuncu 7.0 960
2007 Macera Oyuncu 3.7 23
2006 Romantik Oyuncu 6.1 558
2005 Dram Oyuncu 5.7 1,307
2003 Gerilim Oyuncu 7.9 410
2002 Komedi Oyuncu 7.6 414
1990 Yönetmen Asistanı 6.6 672
1989 Oyuncu    
1987 Dram Yönetmen Asistanı 5.2 12
1985 Romantik Oyuncu 6.3 76
1985 Dram Oyuncu 6.1 18
1984 Dram Oyuncu 5.9 52
1984 Dram Oyuncu 5.8 71
1982 Oyuncu 4.9 61
Dizi Altyazıları
The Flash (6,789) Into the Badlands (3,345) Black Sails (2,333) Legion (1,964) Vikings (1,710) Iron Fist (1,565) 24: Legacy (1,562) Legends of Tomorrow (1,548) Arrow (1,460) Game of Thrones (1,387)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017