Giriş Kayıt
Savas Akova

Savas Akova


Oyuncu, Yönetmen Asistanı

Savas Akova, oyuncu, yönetmen asistanı. 11\'e 10 Kala (2009), (2005) İki Genç Kız (2005), (2007) Sis ve Gece (2007), (1986) Olacak o Kadar (1986) gibi yapımlarla biliniyor.

8.0 (1 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

11\'e 10 Kala
2009 Dram Oyuncu 7.2 1,288
2007 Macera Oyuncu 7.0 1,026
2007 Macera Oyuncu 3.7 23
2006 Romantik Oyuncu 5.9 631
2005 Dram Oyuncu 5.7 1,386
2003 Gerilim Oyuncu 7.3 578
2002 Komedi Oyuncu 7.5 474
1990 Dram Yönetmen Asistanı 6.4 8
1990 Yönetmen Asistanı 6.6 782
1989 Oyuncu    
1987 Dram Yönetmen Asistanı 5.3 24
1986 Komedi Oyuncu 8.3 662
1985 Romantik Oyuncu 7.2 120
1985 Dram Oyuncu 7.4 65
1984 Dram Oyuncu 5.8 53
1984 Dram Oyuncu 6.2 88
1982 Oyuncu 4.6 70
Film Altyazıları
Black Panther (3,158) Red Sparrow (2,626) Cargo (2,267) Game Night (1,974) L'insulte (1,397) Deadpool (1,315) True Crimes (1,115) Avengers: Infinity War (1,054) Annihilation (1,004) Den of Thieves (995)
Dizi Altyazıları
Westworld (8,641) Supernatural (6,346) La casa de papel (4,757) The 100 (4,541) The Flash (4,306) Gotham (3,176) Arrow (3,127) Legion (3,058) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,948) 13 Reasons Why (2,708)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018