Giriş Kayıt
Savas Akova

Savas Akova


Oyuncu, Yönetmen Asistanı

Savas Akova, oyuncu, yönetmen asistanı. 11\'e 10 Kala (2009), (2005) İki Genç Kız (2005), (2007) Sis ve Gece (2007), (2006) Hayatımın Kadınısın (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

8.0 (1 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

11\'e 10 Kala
2009 Dram Oyuncu 7.2 1,089
2007 Macera Oyuncu 7.0 964
2007 Macera Oyuncu 3.7 23
2006 Romantik Oyuncu 6.1 561
2005 Dram Oyuncu 5.7 1,312
2003 Gerilim Oyuncu 7.7 440
2002 Komedi Oyuncu 7.6 419
1990 Yönetmen Asistanı 6.6 680
1989 Oyuncu    
1987 Dram Yönetmen Asistanı 5.2 12
1985 Romantik Oyuncu 6.3 79
1985 Dram Oyuncu 6.1 18
1984 Dram Oyuncu 5.8 53
1984 Dram Oyuncu 5.8 73
1982 Oyuncu 4.9 61
Film Altyazıları
Gold (7,151) Rings (3,788) Logan (3,024) Get Out (2,363) La La Land (2,064) Split (1,848) The Age of Shadows (1,832) Zashchitniki (1,678) The Great Wall (1,503) Office Christmas Party (1,413)
Dizi Altyazıları
Fargo (5,811) The Blacklist (4,191) The Expanse (3,284) Better Call Saul (2,116) The Last Kingdom (2,075) Game of Thrones (1,644) Doctor Who (1,624) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,622) Supernatural (1,603) Vikings (1,596)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017