Giriş Kayıt
Savas Akova

Savas Akova


Oyuncu, Yönetmen Asistanı

Savas Akova, oyuncu, yönetmen asistanı. 11\'e 10 Kala (2009), (2005) İki Genç Kız (2005), (2007) Sis ve Gece (2007), (2006) Hayatımın Kadınısın (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

8.0 (1 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

11\'e 10 Kala
2009 Dram Oyuncu 7.2 1,054
2007 Macera Oyuncu 7.0 959
2007 Macera Oyuncu 3.7 23
2006 Romantik Oyuncu 6.1 554
2005 Dram Oyuncu 5.7 1,301
2003 Gerilim Oyuncu 7.9 406
2002 Komedi Oyuncu 7.6 408
1990 Yönetmen Asistanı 6.6 664
1989 Oyuncu    
1987 Dram Yönetmen Asistanı 5.2 12
1985 Romantik Oyuncu 6.2 73
1985 Dram Oyuncu 6.1 18
1984 Dram Oyuncu 5.9 51
1984 Dram Oyuncu 5.8 70
1982 Oyuncu 4.9 60
Film Altyazıları
Passengers (7,726) Doctor Strange (3,840) Assassin's Creed (3,765) Arrival (2,644) xXx: Return of Xander Cage (2,560) Allied (2,527) Moana (1,714) Forushande (1,502) Hacksaw Ridge (1,501) Split (1,411)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,334) Supernatural (7,892) Legion (7,865) Arrow (5,759) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,666) Black Sails (3,660) Taboo (3,588) Vikings (3,582) Suits (3,225) The Expanse (3,013)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017