Giriş Kayıt
Daniel Powell

Daniel Powell


Sesler, Oyuncu

Daniel Powell, sesler, oyuncu.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Belgesel Sesler 6.9 497

Blue Mountain State: Thadland'ın Yükselişi
2016 Komedi Sesler 5.9 10,765
2014 Komedi Sesler 6.8 367
2014 Belgesel Sesler 7.2 2,069

Müzmin Bekarlar
2014 Komedi Sesler 6.2 81,082

Vivan Maier'in Peşinde
2013 Belgesel Sesler 7.7 9,204
2005 Korku Oyuncu    
2001 Animasyon Sesler 7.8 16
Film Altyazıları
Live by Night (10,230) Resident Evil: The Final Chapter (8,870) Hidden Figures (4,712) Rogue One (4,392) Patriots Day (4,292) Assassin's Creed (3,799) Split (3,513) Allied (3,469) Paterson (3,317) Why Him? (2,337)
Dizi Altyazıları
Legion (4,478) The 100 (4,035) Black Sails (3,344) Arrow (3,278) The Expanse (3,054) The Originals (2,763) Colony (2,589) The Flash (2,285) The Last Kingdom (2,198) Vikings (2,041)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017