Giriş Kayıt
Steve West

Steve West


Oyuncu

Steve West, oyuncu. Dark Space (2013), (2004) Bebek (2004), (2013) Best Night Ever (2013), (2012) Travelling Salesman (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Steve Lawton
Web Sitesi:
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Oyuncu 8.0 9
2014 Komedi Oyuncu 5.8 81
2013 Komedi Oyuncu 4.0 2,059
2013 Bilim-Kurgu Oyuncu 3.9 807
2012 Gerilim Oyuncu 5.6 1,322
2012 Dram Oyuncu 5.9 870
2011 Gerilim Oyuncu 4.9 113
2008 Dram Oyuncu 6.2 324
2006 Dram Oyuncu 6.0 14,231

Bebek
2004 Komedi Oyuncu 4.9 30,097
2004 Biyografi Oyuncu 6.6 9,792
2003 Komedi Oyuncu 8.0 49,455
2000 Dram Oyuncu 5.2 771
1995 Dram Oyuncu 5.1 3,317
Dizi Altyazıları
The Flash (9,881) Better Call Saul (5,620) Fargo (4,664) Lucifer (3,815) Gotham (3,418) The 100 (3,413) Arrow (3,249) 12 Monkeys (2,632) American Gods (2,458) Supernatural (2,346)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017