Giriş Kayıt
Christopher Morente

Christopher Morente


Sanat Bölümü, Oyuncu

Christopher Morente, sanat bölümü, oyuncu. (2012) Zincirsiz (2012), (2007) Kaza Kurşunu (2007), (2006) Iwo Jima'dan Mektuplar (2006), (2009) Arızalı Çiftler (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Christopher L. Morente | Chris Morente
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 8.3 315,187
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 5.9 8,277

Üçkağıtçı Mortdecai
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 5.5 52,660

Keskin Nişancı
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 7.3 355,510

Yıldızlararası
2014 Macera Sanat Bölümü 8.6 1,057,986

Sen, Sen Değilsin
2014 Dram Sanat Bölümü 7.4 18,437

Evrim
2014 Dram Sanat Bölümü 6.3 185,540

Maskeli Süvari
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 6.5 191,936

Star Trek: Bilinmeze Doğru
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 7.8 419,267

Felekten Bir Gece 3
2013 Komedi Sanat Bölümü 5.9 240,708
2013 Dram Sanat Bölümü 7.1 10,936

Zincirsiz
2012 Dram Sanat Bölümü 8.4 1,046,182
2012 Komedi Sanat Bölümü 6.7 7,235

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 6.8 279,379

Bir Erkek Gibi Düşün
2012 Komedi Sanat Bölümü 6.6 36,397

Muppetlar
2011 Komedi Sanat Bölümü 7.1 77,726

Kovboylar ve Uzaylılar
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 180,188

Yeşil Yaban Arısı
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 140,706

Yine mi Sen?
2010 Komedi Sanat Bölümü 5.8 43,070

Sosyal Ağ
2010 Biyografi Sanat Bölümü 7.7 512,482

Demir Adam 2
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 560,130

Pasifik Cephesi
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 8.3 61,281

Yeni Mezun
2009 Komedi Sanat Bölümü 5.3 12,076

Arızalı Çiftler
2009 Komedi Sanat Bölümü 5.5 86,755
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 5.1 34,550

İspiyoncu
2009 Komedi Sanat Bölümü 6.5 54,790
2009 Komedi Sanat Bölümü 8.5 269,119
2009 Komedi Sanat Bölümü 8.6 139,513

Sihirli Dağ
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 5.7 45,908

Bay Evet
2008 Komedi Sanat Bölümü 6.8 285,114

Üşütük Kafalar
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 268,906

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 352,938

Demir Adam
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 7.9 741,969
2007 Komedi Sanat Bölümü 6.7 57,721

Büyük Hazine: Sırlar Kitabı
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 6.5 190,599

Çok Fena
2007 Komedi Sanat Bölümü 7.6 443,854

Kaza Kurşunu
2007 Komedi Sanat Bölümü 7.0 310,388
2007 Komedi Sanat Bölümü 5.9 16,713

Ocean's 13
2007 Suç Sanat Bölümü 6.9 270,869

Tetikçi
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 268,745

Çılgın Motorcular
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 5.9 103,307

Kaliforniyanın Kralı
2007 Komedi Sanat Bölümü 6.7 20,298
2007 Komedi Sanat Bölümü 8.0 7,256

Iwo Jima'dan Mektuplar
2006 Dram Sanat Bölümü 7.9 137,458

Noel Baba 3
2006 Macera Sanat Bölümü 4.7 23,797

Kumanda
2006 Komedi Sanat Bölümü 6.4 259,898

Çılgınlar Sınıfı
2006 Komedi Sanat Bölümü 6.5 109,616

Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı
2006 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 194,924

Bak Şu Köpeğe
2006 Komedi Sanat Bölümü 4.4 15,042

Telefondaki Yabancı
2006 Korku Sanat Bölümü 5.0 36,631

Pembe Panter
2006 Macera Sanat Bölümü 5.6 69,040

Vay Anam Vay 2
2006 Komedi Sanat Bölümü
Oyuncu
4.6 33,961
2005 Dram Sanat Bölümü 7.0 43,264

Seninkiler, Benimkiler Ve Bizimkiler
2005 Komedi Sanat Bölümü 5.4 22,918
2005 Komedi Sanat Bölümü 7.9 119,607

Bak Kim Gelmiş
2005 Komedi Sanat Bölümü 5.9 35,111

Çılgın Kuzenler
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 5.1 68,304

Buz Prensesi
2005 Komedi Sanat Bölümü 6.0 20,908
2005 Komedi Sanat Bölümü 5.8 17,989

Dünyalar Savaşı
2005 Macera Sanat Bölümü 6.5 352,885

Lanet
2005 Komedi Sanat Bölümü 5.0 27,019
2005 Dram Sanat Bölümü 6.9 249,699

Mükemmel
2004 Komedi Sanat Bölümü
Oyuncu
6.4 68,479
2004 Komedi Sanat Bölümü 5.3 18,314

Efsane Haberci
2004 Komedi Sanat Bölümü 7.2 281,926

Hollywood\'da Randevu
2004 Komedi Sanat Bölümü 5.6 23,683

Sisler Evi
2003 Dram Sanat Bölümü 7.6 58,166

Çatı Katı
2003 Komedi Sanat Bölümü 5.9 48,103

Looney Tunes: Maceraya Devam
2003 Animasyon Sanat Bölümü 5.7 26,227
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 8.1 791,088

Bu Nasıl Sarışın 2
2003 Komedi Sanat Bölümü 4.7 49,577

Afacanlar Yuvada
2003 Komedi Sanat Bölümü 5.5 52,430

Bela İş Başında
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 40,432

Zaman Makinası
2002 Bilim-Kurgu Sanat Bölümü 5.9 107,178

Gizemli Yabancı
2001 Dram Sanat Bölümü 6.9 31,298
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017