Giriş Kayıt
Christopher Morente

Christopher Morente


Sanat Bölümü, Oyuncu

Christopher Morente, sanat bölümü, oyuncu. (2012) Zincirsiz (2012), (2007) Kaza Kurşunu (2007), (2006) Iwo Jima'dan Mektuplar (2006), (2009) Arızalı Çiftler (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Christopher L. Morente | Chris Morente
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 8.1 487,608
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 30,594

Üçkağıtçı Mortdecai
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 5.5 56,987

Keskin Nişancı
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 7.3 379,288

Yıldızlararası
2014 Macera Sanat Bölümü 8.6 1,182,587

Sen, Sen Değilsin
2014 Dram Sanat Bölümü 7.4 20,587

Evrim
2014 Dram Sanat Bölümü 6.3 196,237

Maskeli Süvari
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 6.5 200,969

Uzay Yolu: Bilinmeze Doğru
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 7.7 434,011

Felekten Bir Gece 3
2013 Komedi Sanat Bölümü 5.8 255,480
2013 Dram Sanat Bölümü 7.1 11,541

Zincirsiz
2012 Dram Sanat Bölümü 8.4 1,132,890
2012 Komedi Sanat Bölümü 6.7 7,382

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 6.8 292,165

Bir Erkek Gibi Düşün
2012 Komedi Sanat Bölümü 6.6 39,398

Muppetlar
2011 Komedi Sanat Bölümü 7.1 80,331

Kovboylar ve Uzaylılar
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 189,026

Yeşil Yaban Arısı
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 144,965

Yine mi Sen?
2010 Komedi Sanat Bölümü 5.8 44,789

Sosyal Ağ
2010 Biyografi Sanat Bölümü 7.7 542,416

Demir Adam 2
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 603,935

Pasifik Cephesi
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 8.3 61,281

Yeni Mezun
2009 Komedi Sanat Bölümü 5.3 12,627

Arızalı Çiftler
2009 Komedi Sanat Bölümü 5.5 90,688
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 5.1 37,037

İspiyoncu
2009 Komedi Sanat Bölümü 6.5 57,059
2009 Komedi Sanat Bölümü 8.5 291,453
2009 Komedi Sanat Bölümü 8.6 157,069

Sihirli Dağ
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 5.7 48,568

Bay Evet
2008 Komedi Sanat Bölümü 6.8 298,224

Üşütük Kafalar
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 281,130

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 372,071

Demir Adam
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 7.9 797,983
2007 Komedi Sanat Bölümü 6.8 60,458

Büyük Hazine: Sırlar Kitabı
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 6.5 198,622

Çok Fena
2007 Komedi Sanat Bölümü 7.6 463,431

Kaza Kurşunu
2007 Komedi Sanat Bölümü 7.0 321,238
2007 Komedi Sanat Bölümü 5.9 17,427

Ocean's 13
2007 Suç Sanat Bölümü 6.9 284,123

Tetikçi
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 280,654

Çılgın Motorcular
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 5.9 106,573

Kaliforniyanın Kralı
2007 Komedi Sanat Bölümü 6.7 20,298
2007 Komedi Sanat Bölümü 8.0 7,256

Iwo Jima'dan Mektuplar
2006 Dram Sanat Bölümü 7.9 142,284

Noel Baba 3
2006 Macera Sanat Bölümü 4.7 25,872

Kumanda
2006 Komedi Sanat Bölümü 6.4 271,897

Çılgınlar Sınıfı
2006 Komedi Sanat Bölümü 6.5 113,366

Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı
2006 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 206,979

Bak Şu Köpeğe
2006 Komedi Sanat Bölümü 4.4 15,042

Telefondaki Yabancı
2006 Korku Sanat Bölümü 5.1 38,543

Pembe Panter
2006 Macera Sanat Bölümü 5.6 72,494

Vay Anam Vay 2
2006 Komedi Sanat Bölümü
Oyuncu
4.7 35,964
2005 Dram Sanat Bölümü 7.0 44,923

Seninkiler, Benimkiler Ve Bizimkiler
2005 Komedi Sanat Bölümü 5.4 23,915
2005 Komedi Sanat Bölümü 7.9 124,835

Bak Kim Gelmiş
2005 Komedi Sanat Bölümü 5.9 36,807

Çılgın Kuzenler
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 5.1 70,613

Buz Prensesi
2005 Komedi Sanat Bölümü 6.0 21,981
2005 Komedi Sanat Bölümü 5.8 18,717

Dünyalar Savaşı
2005 Macera Sanat Bölümü 6.5 370,097

Lanet
2005 Komedi Sanat Bölümü 5.0 28,003
2005 Dram Sanat Bölümü 7.0 263,061

Mükemmel
2004 Komedi Sanat Bölümü
Oyuncu
6.4 71,119
2004 Komedi Sanat Bölümü 5.3 18,919

Efsane Haberci
2004 Komedi Sanat Bölümü 7.2 295,578

Hollywood\'da Randevu
2004 Komedi Sanat Bölümü 5.6 24,526

Sisler Evi
2003 Dram Sanat Bölümü 7.6 60,216

Çatı Katı
2003 Komedi Sanat Bölümü 5.9 48,103

Looney Tunes: Maceraya Devam
2003 Animasyon Sanat Bölümü 5.7 28,310
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 8.1 851,010

Bu Nasıl Sarışın 2
2003 Komedi Sanat Bölümü 4.7 52,821

Afacanlar Yuvada
2003 Komedi Sanat Bölümü 5.5 55,528

Bela İş Başında
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 42,564

Zaman Makinası
2002 Bilim-Kurgu Sanat Bölümü 5.9 109,999

Gizemli Yabancı
2001 Dram Sanat Bölümü 6.9 32,762
- Komedi Sanat Bölümü    
Dizi Altyazıları
Westworld (4,826) La casa de papel (2,293) The Expanse (1,951) Legion (1,630) Colony (1,423) Cloak & Dagger (1,212) Goliath (1,206) Vikings (931) 12 Monkeys (822) Lucifer (771)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018