Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Christopher Morente

Christopher Morente


Sanat Bölümü, Oyuncu

Christopher Morente, sanat bölümü, oyuncu. (2012) Zincirsiz (2012), (2007) Kaza Kurşunu (2007), (2006) Iwo Jima'dan Mektuplar (2006), (2009) Arızalı Çiftler (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Christopher L. Morente | Chris Morente
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Sanat Bölümü    

Üçkağıtçı Mortdecai
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 5.5 50,144

Keskin Nişancı
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 7.3 340,776

Yıldızlararası
2014 Macera Sanat Bölümü 8.6 995,333

Sen, Sen Değilsin
2014 Dram Sanat Bölümü 7.4 17,505

Evrim
2014 Dram Sanat Bölümü 6.3 179,691

Maskeli Süvari
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 6.5 186,912

Star Trek: Bilinmeze Doğru
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 7.8 410,164

Felekten Bir Gece 3
2013 Komedi Sanat Bölümü 5.9 232,494
2013 Dram Sanat Bölümü 7.1 10,591

Zincirsiz
2012 Dram Sanat Bölümü 8.4 1,002,148
2012 Komedi Sanat Bölümü 6.7 7,235

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 6.8 273,698

Bir Erkek Gibi Düşün
2012 Komedi Sanat Bölümü 6.6 35,505

Muppetlar
2011 Komedi Sanat Bölümü 7.1 76,554

Kovboylar ve Uzaylılar
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 176,352

Yeşil Yaban Arısı
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 138,463

Yine mi Sen?
2010 Komedi Sanat Bölümü 5.8 42,210

Sosyal Ağ
2010 Biyografi Sanat Bölümü 7.7 496,794

Demir Adam 2
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 541,341

Pasifik Cephesi
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 8.3 61,281
2009 Komedi Sanat Bölümü 8.5 257,731

Yeni Mezun
2009 Komedi Sanat Bölümü 5.3 11,805

Arızalı Çiftler
2009 Komedi Sanat Bölümü 5.5 85,134
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 5.1 33,760

İspiyoncu
2009 Komedi Sanat Bölümü 6.5 53,960
2009 Komedi Sanat Bölümü 8.6 130,864

Sihirli Dağ
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 5.7 44,584

Bay Evet
2008 Komedi Sanat Bölümü 6.8 278,627

Üşütük Kafalar
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 262,348

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 343,594

Demir Adam
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 7.9 719,196
2007 Komedi Sanat Bölümü 6.7 56,635

Büyük Hazine: Sırlar Kitabı
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 6.5 186,686

Çok Fena
2007 Komedi Sanat Bölümü 7.6 432,635

Kaza Kurşunu
2007 Komedi Sanat Bölümü 7.0 304,711
2007 Komedi Sanat Bölümü 5.9 16,291

Ocean's 13
2007 Suç Sanat Bölümü 6.9 264,037

Tetikçi
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 263,278

Çılgın Motorcular
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 5.9 101,719

Kaliforniyanın Kralı
2007 Komedi Sanat Bölümü 6.7 19,970
2007 Komedi Sanat Bölümü 8.0 7,256

Iwo Jima'dan Mektuplar
2006 Dram Sanat Bölümü 7.9 134,858

Noel Baba 3
2006 Macera Sanat Bölümü 4.7 23,179

Kumanda
2006 Komedi Sanat Bölümü 6.4 253,296

Çılgınlar Sınıfı
2006 Komedi Sanat Bölümü 6.5 107,840

Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı
2006 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 185,605

Bak Şu Köpeğe
2006 Komedi Sanat Bölümü 4.4 15,042

Telefondaki Yabancı
2006 Korku Sanat Bölümü 5.0 35,565

Pembe Panter
2006 Macera Sanat Bölümü 5.6 67,363

Vay Anam Vay 2
2006 Komedi Sanat Bölümü
Oyuncu
4.6 32,971
2005 Dram Sanat Bölümü 7.0 42,484

Seninkiler, Benimkiler Ve Bizimkiler
2005 Komedi Sanat Bölümü 5.4 22,383
2005 Komedi Sanat Bölümü 7.9 115,480

Bak Kim Gelmiş
2005 Komedi Sanat Bölümü 5.9 34,273

Çılgın Kuzenler
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 5.1 67,423

Buz Prensesi
2005 Komedi Sanat Bölümü 6.0 20,410
2005 Komedi Sanat Bölümü 5.8 17,778

Dünyalar Savaşı
2005 Macera Sanat Bölümü 6.5 344,139

Lanet
2005 Komedi Sanat Bölümü 5.0 26,658
2005 Dram Sanat Bölümü 6.9 242,032

Mükemmel
2004 Komedi Sanat Bölümü
Oyuncu
6.4 66,889
2004 Komedi Sanat Bölümü 5.3 18,314

Efsane Haberci
2004 Komedi Sanat Bölümü 7.2 274,976

Hollywood\'da Randevu
2004 Komedi Sanat Bölümü 5.6 23,037

Sisler Evi
2003 Dram Sanat Bölümü 7.6 57,032

Çatı Katı
2003 Komedi Sanat Bölümü 5.8 47,024

Looney Tunes: Maceraya Devam
2003 Animasyon Sanat Bölümü 5.7 25,273
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 8.1 764,139

Bu Nasıl Sarışın 2
2003 Komedi Sanat Bölümü 4.6 48,122

Afacanlar Yuvada
2003 Komedi Sanat Bölümü 5.5 50,934

Bela İş Başında
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 39,599

Zaman Makinası
2002 Bilim-Kurgu Sanat Bölümü 5.9 105,475

Gizemli Yabancı
2001 Dram Sanat Bölümü 6.9 30,891
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017