Giriş Kayıt
Christopher Morente

Christopher Morente


Sanat Bölümü, Oyuncu

Christopher Morente, sanat bölümü, oyuncu. (2012) Zincirsiz (2012), (2007) Kaza Kurşunu (2007), (2006) Iwo Jima'dan Mektuplar (2006), (2009) Arızalı Çiftler (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Christopher L. Morente | Chris Morente
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 8.3 269,623
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 3,461

Üçkağıtçı Mortdecai
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 5.5 51,968

Keskin Nişancı
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 7.3 353,342

Yıldızlararası
2014 Macera Sanat Bölümü 8.6 1,047,888

Sen, Sen Değilsin
2014 Dram Sanat Bölümü 7.4 18,254

Evrim
2014 Dram Sanat Bölümü 6.3 184,586

Maskeli Süvari
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 6.5 190,865

Star Trek: Bilinmeze Doğru
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 7.8 417,685

Felekten Bir Gece 3
2013 Komedi Sanat Bölümü 5.9 239,353
2013 Dram Sanat Bölümü 7.1 10,861

Zincirsiz
2012 Dram Sanat Bölümü 8.4 1,039,218
2012 Komedi Sanat Bölümü 6.7 7,235

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 6.8 278,393

Bir Erkek Gibi Düşün
2012 Komedi Sanat Bölümü 6.6 36,226

Muppetlar
2011 Komedi Sanat Bölümü 7.1 77,543

Kovboylar ve Uzaylılar
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 179,547

Yeşil Yaban Arısı
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 140,347

Yine mi Sen?
2010 Komedi Sanat Bölümü 5.8 42,924

Sosyal Ağ
2010 Biyografi Sanat Bölümü 7.7 510,131

Demir Adam 2
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 556,717

Pasifik Cephesi
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 8.3 61,281
2009 Komedi Sanat Bölümü 8.5 267,237

Yeni Mezun
2009 Komedi Sanat Bölümü 5.3 12,076

Arızalı Çiftler
2009 Komedi Sanat Bölümü 5.5 86,423
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 5.1 34,550

İspiyoncu
2009 Komedi Sanat Bölümü 6.5 54,636
2009 Komedi Sanat Bölümü 8.6 137,892

Sihirli Dağ
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 5.7 45,645

Bay Evet
2008 Komedi Sanat Bölümü 6.8 283,991

Üşütük Kafalar
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 267,886

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 351,385

Demir Adam
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 7.9 737,784
2007 Komedi Sanat Bölümü 6.7 57,545

Büyük Hazine: Sırlar Kitabı
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 6.5 189,908

Çok Fena
2007 Komedi Sanat Bölümü 7.6 442,117

Kaza Kurşunu
2007 Komedi Sanat Bölümü 7.0 309,408
2007 Komedi Sanat Bölümü 5.9 16,653

Ocean's 13
2007 Suç Sanat Bölümü 6.9 269,604

Tetikçi
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 267,834

Çılgın Motorcular
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 5.9 103,023

Kaliforniyanın Kralı
2007 Komedi Sanat Bölümü 6.7 20,298
2007 Komedi Sanat Bölümü 8.0 7,256

Iwo Jima'dan Mektuplar
2006 Dram Sanat Bölümü 7.9 137,020

Noel Baba 3
2006 Macera Sanat Bölümü 4.7 23,206

Kumanda
2006 Komedi Sanat Bölümü 6.4 258,747

Çılgınlar Sınıfı
2006 Komedi Sanat Bölümü 6.5 109,321

Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı
2006 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 193,521

Bak Şu Köpeğe
2006 Komedi Sanat Bölümü 4.4 15,042

Telefondaki Yabancı
2006 Korku Sanat Bölümü 5.0 36,441

Pembe Panter
2006 Macera Sanat Bölümü 5.6 68,751

Vay Anam Vay 2
2006 Komedi Sanat Bölümü
Oyuncu
4.6 33,775
2005 Dram Sanat Bölümü 7.0 43,123

Seninkiler, Benimkiler Ve Bizimkiler
2005 Komedi Sanat Bölümü 5.4 22,816
2005 Komedi Sanat Bölümü 7.9 119,070

Bak Kim Gelmiş
2005 Komedi Sanat Bölümü 5.9 34,957

Çılgın Kuzenler
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 5.1 68,120

Buz Prensesi
2005 Komedi Sanat Bölümü 6.0 20,841
2005 Komedi Sanat Bölümü 5.8 17,989

Dünyalar Savaşı
2005 Macera Sanat Bölümü 6.5 351,388

Lanet
2005 Komedi Sanat Bölümü 5.0 26,980
2005 Dram Sanat Bölümü 6.9 248,400

Mükemmel
2004 Komedi Sanat Bölümü
Oyuncu
6.4 68,268
2004 Komedi Sanat Bölümü 5.3 18,314

Efsane Haberci
2004 Komedi Sanat Bölümü 7.2 280,824

Hollywood\'da Randevu
2004 Komedi Sanat Bölümü 5.6 23,606

Sisler Evi
2003 Dram Sanat Bölümü 7.6 58,117

Çatı Katı
2003 Komedi Sanat Bölümü 5.9 48,103

Looney Tunes: Maceraya Devam
2003 Animasyon Sanat Bölümü 5.7 26,053
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 8.1 786,732

Bu Nasıl Sarışın 2
2003 Komedi Sanat Bölümü 4.7 48,860

Afacanlar Yuvada
2003 Komedi Sanat Bölümü 5.5 52,155

Bela İş Başında
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 40,432

Zaman Makinası
2002 Bilim-Kurgu Sanat Bölümü 5.9 106,903

Gizemli Yabancı
2001 Dram Sanat Bölümü 6.9 31,298
Dizi Altyazıları
The Flash (8,469) Better Call Saul (6,644) Lucifer (3,802) American Gods (3,592) Gotham (3,494) Twin Peaks (3,123) Fargo (2,895) The 100 (2,637) Supernatural (2,421) 12 Monkeys (2,375)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017