Giriş Kayıt
Christopher Morente

Christopher Morente


Sanat Bölümü, Oyuncu

Christopher Morente, sanat bölümü, oyuncu. (2012) Zincirsiz (2012), (2007) Kaza Kurşunu (2007), (2006) Iwo Jima'dan Mektuplar (2006), (2009) Arızalı Çiftler (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Christopher L. Morente | Chris Morente
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Sanat Bölümü    
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 8.1 437,941
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 26,539

Üçkağıtçı Mortdecai
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 5.5 55,457

Keskin Nişancı
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 7.3 370,916

Yıldızlararası
2014 Macera Sanat Bölümü 8.6 1,133,040

Sen, Sen Değilsin
2014 Dram Sanat Bölümü 7.4 19,811

Evrim
2014 Dram Sanat Bölümü 6.3 192,880

Maskeli Süvari
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 6.5 197,727

Uzay Yolu: Bilinmeze Doğru
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 7.8 428,654

Felekten Bir Gece 3
2013 Komedi Sanat Bölümü 5.9 250,000
2013 Dram Sanat Bölümü 7.1 11,347

Zincirsiz
2012 Dram Sanat Bölümü 8.4 1,096,599
2012 Komedi Sanat Bölümü 6.7 7,382

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 6.8 287,144

Bir Erkek Gibi Düşün
2012 Komedi Sanat Bölümü 6.6 37,960

Muppetlar
2011 Komedi Sanat Bölümü 7.1 79,268

Kovboylar ve Uzaylılar
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 185,678

Yeşil Yaban Arısı
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 143,434

Yine mi Sen?
2010 Komedi Sanat Bölümü 5.8 44,100

Sosyal Ağ
2010 Biyografi Sanat Bölümü 7.7 531,503

Demir Adam 2
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 583,189

Pasifik Cephesi
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 8.3 61,281

Yeni Mezun
2009 Komedi Sanat Bölümü 5.3 12,076

Arızalı Çiftler
2009 Komedi Sanat Bölümü 5.5 89,144
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 5.1 36,117

İspiyoncu
2009 Komedi Sanat Bölümü 6.5 56,148
2009 Komedi Sanat Bölümü 8.5 283,266
2009 Komedi Sanat Bölümü 8.6 149,899

Sihirli Dağ
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 5.7 47,510

Bay Evet
2008 Komedi Sanat Bölümü 6.8 293,259

Üşütük Kafalar
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 276,875

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 364,519

Demir Adam
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 7.9 770,294
2007 Komedi Sanat Bölümü 6.8 58,806

Büyük Hazine: Sırlar Kitabı
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 6.5 195,467

Çok Fena
2007 Komedi Sanat Bölümü 7.6 456,454

Kaza Kurşunu
2007 Komedi Sanat Bölümü 7.0 317,065
2007 Komedi Sanat Bölümü 5.9 16,928

Ocean's 13
2007 Suç Sanat Bölümü 6.9 278,775

Tetikçi
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 276,623

Çılgın Motorcular
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 5.9 105,239

Kaliforniyanın Kralı
2007 Komedi Sanat Bölümü 6.7 20,298
2007 Komedi Sanat Bölümü 8.0 7,256

Iwo Jima'dan Mektuplar
2006 Dram Sanat Bölümü 7.9 140,480

Noel Baba 3
2006 Macera Sanat Bölümü 4.7 25,872

Kumanda
2006 Komedi Sanat Bölümü 6.4 267,472

Çılgınlar Sınıfı
2006 Komedi Sanat Bölümü 6.5 111,754

Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı
2006 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 202,606

Bak Şu Köpeğe
2006 Komedi Sanat Bölümü 4.4 15,042

Telefondaki Yabancı
2006 Korku Sanat Bölümü 5.1 37,897

Pembe Panter
2006 Macera Sanat Bölümü 5.6 71,181

Vay Anam Vay 2
2006 Komedi Sanat Bölümü
Oyuncu
4.6 35,174
2005 Dram Sanat Bölümü 7.0 44,231

Seninkiler, Benimkiler Ve Bizimkiler
2005 Komedi Sanat Bölümü 5.4 23,560
2005 Komedi Sanat Bölümü 7.9 123,023

Bak Kim Gelmiş
2005 Komedi Sanat Bölümü 5.9 35,534

Çılgın Kuzenler
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 5.1 69,736

Buz Prensesi
2005 Komedi Sanat Bölümü 6.0 21,600
2005 Komedi Sanat Bölümü 5.8 18,228

Dünyalar Savaşı
2005 Macera Sanat Bölümü 6.5 363,162

Lanet
2005 Komedi Sanat Bölümü 5.0 27,539
2005 Dram Sanat Bölümü 7.0 258,011

Mükemmel
2004 Komedi Sanat Bölümü
Oyuncu
6.4 69,995
2004 Komedi Sanat Bölümü 5.3 18,919

Efsane Haberci
2004 Komedi Sanat Bölümü 7.2 290,417

Hollywood\'da Randevu
2004 Komedi Sanat Bölümü 5.6 23,894

Sisler Evi
2003 Dram Sanat Bölümü 7.6 59,454

Çatı Katı
2003 Komedi Sanat Bölümü 5.9 48,103

Looney Tunes: Maceraya Devam
2003 Animasyon Sanat Bölümü 5.7 27,104
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 8.1 824,895

Bu Nasıl Sarışın 2
2003 Komedi Sanat Bölümü 4.7 51,560

Afacanlar Yuvada
2003 Komedi Sanat Bölümü 5.5 54,170

Bela İş Başında
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 41,610

Zaman Makinası
2002 Bilim-Kurgu Sanat Bölümü 5.9 108,919

Gizemli Yabancı
2001 Dram Sanat Bölümü 6.9 32,310
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (12,260) Blade Runner 2049 (3,534) Jigsaw (2,664) Last Flag Flying (2,452) The Man from Earth: Holocene (2,430) Geostorm (2,397) The Open House (1,360) Dunkirk (1,194) The Foreigner (1,059) It (1,013)
Dizi Altyazıları
Vikings (16,269) Black Mirror (5,681) Supernatural (4,750) The Big Bang Theory (4,084) Shameless (2,683) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,627) The Blacklist (2,261) The Flash (1,930) The X Files (1,922) Knightfall (1,503)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018