Giriş Kayıt
Christopher Morente

Christopher Morente


Sanat Bölümü, Oyuncu

Christopher Morente, sanat bölümü, oyuncu. (2012) Zincirsiz (2012), (2007) Kaza Kurşunu (2007), (2006) Iwo Jima'dan Mektuplar (2006), (2009) Arızalı Çiftler (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Christopher L. Morente | Chris Morente
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Sanat Bölümü    
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 8.2 395,494
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 22,479

Üçkağıtçı Mortdecai
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 5.5 54,393

Keskin Nişancı
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 7.3 364,355

Yıldızlararası
2014 Macera Sanat Bölümü 8.6 1,101,613

Sen, Sen Değilsin
2014 Dram Sanat Bölümü 7.4 19,231

Evrim
2014 Dram Sanat Bölümü 6.3 189,877

Maskeli Süvari
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 6.5 195,354

Uzay Yolu: Bilinmeze Doğru
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 7.8 424,799

Felekten Bir Gece 3
2013 Komedi Sanat Bölümü 5.9 246,248
2013 Dram Sanat Bölümü 7.1 11,199

Zincirsiz
2012 Dram Sanat Bölümü 8.4 1,074,973
2012 Komedi Sanat Bölümü 6.7 7,235

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 6.8 283,489

Bir Erkek Gibi Düşün
2012 Komedi Sanat Bölümü 6.6 37,080

Muppetlar
2011 Komedi Sanat Bölümü 7.1 78,543

Kovboylar ve Uzaylılar
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 183,364

Yeşil Yaban Arısı
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 142,311

Yine mi Sen?
2010 Komedi Sanat Bölümü 5.8 43,665

Sosyal Ağ
2010 Biyografi Sanat Bölümü 7.7 523,695

Demir Adam 2
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 573,069

Pasifik Cephesi
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 8.3 61,281

Yeni Mezun
2009 Komedi Sanat Bölümü 5.3 12,076

Arızalı Çiftler
2009 Komedi Sanat Bölümü 5.5 87,901
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 5.1 34,550

İspiyoncu
2009 Komedi Sanat Bölümü 6.5 55,567
2009 Komedi Sanat Bölümü 8.5 277,359
2009 Komedi Sanat Bölümü 8.6 145,525

Sihirli Dağ
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 5.7 46,865

Bay Evet
2008 Komedi Sanat Bölümü 6.8 289,939

Üşütük Kafalar
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 273,588

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 359,654

Demir Adam
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 7.9 757,924
2007 Komedi Sanat Bölümü 6.8 58,307

Büyük Hazine: Sırlar Kitabı
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 6.5 193,435

Çok Fena
2007 Komedi Sanat Bölümü 7.6 451,663

Kaza Kurşunu
2007 Komedi Sanat Bölümü 7.0 314,275
2007 Komedi Sanat Bölümü 5.9 16,928

Ocean's 13
2007 Suç Sanat Bölümü 6.9 275,307

Tetikçi
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 273,736

Çılgın Motorcular
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 5.9 104,381

Kaliforniyanın Kralı
2007 Komedi Sanat Bölümü 6.7 20,298
2007 Komedi Sanat Bölümü 8.0 7,256

Iwo Jima'dan Mektuplar
2006 Dram Sanat Bölümü 7.9 139,250

Noel Baba 3
2006 Macera Sanat Bölümü 4.7 23,797

Kumanda
2006 Komedi Sanat Bölümü 6.4 264,453

Çılgınlar Sınıfı
2006 Komedi Sanat Bölümü 6.5 110,951

Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı
2006 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 199,595

Bak Şu Köpeğe
2006 Komedi Sanat Bölümü 4.4 15,042

Telefondaki Yabancı
2006 Korku Sanat Bölümü 5.1 37,390

Pembe Panter
2006 Macera Sanat Bölümü 5.6 70,271

Vay Anam Vay 2
2006 Komedi Sanat Bölümü
Oyuncu
4.6 34,594
2005 Dram Sanat Bölümü 7.0 43,751

Seninkiler, Benimkiler Ve Bizimkiler
2005 Komedi Sanat Bölümü 5.4 23,277
2005 Komedi Sanat Bölümü 7.9 121,842

Bak Kim Gelmiş
2005 Komedi Sanat Bölümü 5.9 35,534

Çılgın Kuzenler
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 5.1 69,070

Buz Prensesi
2005 Komedi Sanat Bölümü 6.0 21,279
2005 Komedi Sanat Bölümü 5.8 18,228

Dünyalar Savaşı
2005 Macera Sanat Bölümü 6.5 358,944

Lanet
2005 Komedi Sanat Bölümü 5.0 27,429
2005 Dram Sanat Bölümü 6.9 254,494

Mükemmel
2004 Komedi Sanat Bölümü
Oyuncu
6.4 69,395
2004 Komedi Sanat Bölümü 5.3 18,314

Efsane Haberci
2004 Komedi Sanat Bölümü 7.2 286,902

Hollywood\'da Randevu
2004 Komedi Sanat Bölümü 5.6 23,894

Sisler Evi
2003 Dram Sanat Bölümü 7.6 58,878

Çatı Katı
2003 Komedi Sanat Bölümü 5.9 48,103

Looney Tunes: Maceraya Devam
2003 Animasyon Sanat Bölümü 5.7 26,930
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 8.1 810,132

Bu Nasıl Sarışın 2
2003 Komedi Sanat Bölümü 4.7 50,703

Afacanlar Yuvada
2003 Komedi Sanat Bölümü 5.5 53,441

Bela İş Başında
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 41,377

Zaman Makinası
2002 Bilim-Kurgu Sanat Bölümü 5.9 108,178

Gizemli Yabancı
2001 Dram Sanat Bölümü 6.9 32,190
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017