Giriş Kayıt
Christopher Morente

Christopher Morente


Sanat Bölümü, Oyuncu

Christopher Morente, sanat bölümü, oyuncu. (2012) Zincirsiz (2012), (2007) Kaza Kurşunu (2007), (2006) Iwo Jima'dan Mektuplar (2006), (2009) Arızalı Çiftler (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Christopher L. Morente | Chris Morente
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Sanat Bölümü    
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 8.1 471,799
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 29,515

Üçkağıtçı Mortdecai
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 5.5 56,453

Keskin Nişancı
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 7.3 376,737

Yıldızlararası
2014 Macera Sanat Bölümü 8.6 1,165,954

Sen, Sen Değilsin
2014 Dram Sanat Bölümü 7.4 20,243

Evrim
2014 Dram Sanat Bölümü 6.3 195,068

Maskeli Süvari
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 6.5 199,802

Uzay Yolu: Bilinmeze Doğru
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 7.8 432,153

Felekten Bir Gece 3
2013 Komedi Sanat Bölümü 5.9 253,521
2013 Dram Sanat Bölümü 7.1 11,460

Zincirsiz
2012 Dram Sanat Bölümü 8.4 1,120,762
2012 Komedi Sanat Bölümü 6.7 7,382

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 6.8 290,446

Bir Erkek Gibi Düşün
2012 Komedi Sanat Bölümü 6.6 38,717

Muppetlar
2011 Komedi Sanat Bölümü 7.1 79,974

Kovboylar ve Uzaylılar
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 187,838

Yeşil Yaban Arısı
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 144,462

Yine mi Sen?
2010 Komedi Sanat Bölümü 5.8 44,557

Sosyal Ağ
2010 Biyografi Sanat Bölümü 7.7 538,848

Demir Adam 2
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 594,404

Pasifik Cephesi
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 8.3 61,281

Yeni Mezun
2009 Komedi Sanat Bölümü 5.3 12,562

Arızalı Çiftler
2009 Komedi Sanat Bölümü 5.5 90,205
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 5.1 36,706

İspiyoncu
2009 Komedi Sanat Bölümü 6.5 56,736
2009 Komedi Sanat Bölümü 8.5 288,691
2009 Komedi Sanat Bölümü 8.6 154,282

Sihirli Dağ
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 5.7 48,191

Bay Evet
2008 Komedi Sanat Bölümü 6.8 296,316

Üşütük Kafalar
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 279,687

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 369,249

Demir Adam
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 7.9 784,124
2007 Komedi Sanat Bölümü 6.8 60,019

Büyük Hazine: Sırlar Kitabı
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 6.5 197,435

Çok Fena
2007 Komedi Sanat Bölümü 7.6 460,939

Kaza Kurşunu
2007 Komedi Sanat Bölümü 7.0 319,771
2007 Komedi Sanat Bölümü 5.9 17,321

Ocean's 13
2007 Suç Sanat Bölümü 6.9 282,082

Tetikçi
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 279,213

Çılgın Motorcular
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 5.9 106,125

Kaliforniyanın Kralı
2007 Komedi Sanat Bölümü 6.7 20,298
2007 Komedi Sanat Bölümü 8.0 7,256

Iwo Jima'dan Mektuplar
2006 Dram Sanat Bölümü 7.9 141,685

Noel Baba 3
2006 Macera Sanat Bölümü 4.7 25,872

Kumanda
2006 Komedi Sanat Bölümü 6.4 270,310

Çılgınlar Sınıfı
2006 Komedi Sanat Bölümü 6.5 112,847

Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı
2006 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 205,457

Bak Şu Köpeğe
2006 Komedi Sanat Bölümü 4.4 15,042

Telefondaki Yabancı
2006 Korku Sanat Bölümü 5.1 38,307

Pembe Panter
2006 Macera Sanat Bölümü 5.6 72,027

Vay Anam Vay 2
2006 Komedi Sanat Bölümü
Oyuncu
4.7 35,675
2005 Dram Sanat Bölümü 7.0 44,683

Seninkiler, Benimkiler Ve Bizimkiler
2005 Komedi Sanat Bölümü 5.4 23,780
2005 Komedi Sanat Bölümü 7.9 124,181

Bak Kim Gelmiş
2005 Komedi Sanat Bölümü 5.9 36,466

Çılgın Kuzenler
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 5.1 70,352

Buz Prensesi
2005 Komedi Sanat Bölümü 6.0 21,848
2005 Komedi Sanat Bölümü 5.8 18,610

Dünyalar Savaşı
2005 Macera Sanat Bölümü 6.5 367,787

Lanet
2005 Komedi Sanat Bölümü 5.0 27,752
2005 Dram Sanat Bölümü 7.0 261,292

Mükemmel
2004 Komedi Sanat Bölümü
Oyuncu
6.4 70,727
2004 Komedi Sanat Bölümü 5.3 18,919

Efsane Haberci
2004 Komedi Sanat Bölümü 7.2 293,721

Hollywood\'da Randevu
2004 Komedi Sanat Bölümü 5.6 24,378

Sisler Evi
2003 Dram Sanat Bölümü 7.6 59,939

Çatı Katı
2003 Komedi Sanat Bölümü 5.9 48,103

Looney Tunes: Maceraya Devam
2003 Animasyon Sanat Bölümü 5.7 27,980
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 8.1 842,492

Bu Nasıl Sarışın 2
2003 Komedi Sanat Bölümü 4.7 52,044

Afacanlar Yuvada
2003 Komedi Sanat Bölümü 5.5 54,939

Bela İş Başında
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 42,249

Zaman Makinası
2002 Bilim-Kurgu Sanat Bölümü 5.9 109,607

Gizemli Yabancı
2001 Dram Sanat Bölümü 6.9 32,762
Film Altyazıları
Red Sparrow (3,255) Hostiles (2,738) Den of Thieves (2,681) Maze Runner: The Death Cure (2,174) 12 Strong (2,012) Wildling (1,772) The Commuter (1,023) Peter Rabbit (1,013) Submergence (866) A Quiet Place (745)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,433) The Terror (3,374) The Flash (2,708) Legion (2,671) The Crossing (2,186) Vikings (1,353) Supernatural (1,346) The Expanse (1,258) The Big Bang Theory (1,128) Fear the Walking Dead (1,018)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018