Giriş Kayıt
Christopher Morente

Christopher Morente


Sanat Bölümü, Oyuncu

Christopher Morente, sanat bölümü, oyuncu. (2012) Zincirsiz (2012), (2007) Kaza Kurşunu (2007), (2006) Iwo Jima'dan Mektuplar (2006), (2009) Arızalı Çiftler (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Christopher L. Morente | Chris Morente
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 8.5 193,971
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 1,432

Üçkağıtçı Mortdecai
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 5.5 51,265

Keskin Nişancı
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 7.3 349,173

Yıldızlararası
2014 Macera Sanat Bölümü 8.6 1,028,885

Sen, Sen Değilsin
2014 Dram Sanat Bölümü 7.4 18,007

Evrim
2014 Dram Sanat Bölümü 6.3 182,658

Maskeli Süvari
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 6.5 189,399

Star Trek: Bilinmeze Doğru
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 7.8 414,915

Felekten Bir Gece 3
2013 Komedi Sanat Bölümü 5.9 236,864
2013 Dram Sanat Bölümü 7.1 10,764

Zincirsiz
2012 Dram Sanat Bölümü 8.4 1,025,428
2012 Komedi Sanat Bölümü 6.7 7,235

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 6.8 276,470

Bir Erkek Gibi Düşün
2012 Komedi Sanat Bölümü 6.6 35,958

Muppetlar
2011 Komedi Sanat Bölümü 7.1 77,154

Kovboylar ve Uzaylılar
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 178,236

Yeşil Yaban Arısı
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 139,601

Yine mi Sen?
2010 Komedi Sanat Bölümü 5.8 42,632

Sosyal Ağ
2010 Biyografi Sanat Bölümü 7.7 505,305

Demir Adam 2
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 550,703

Pasifik Cephesi
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 8.3 61,281
2009 Komedi Sanat Bölümü 8.5 263,515

Yeni Mezun
2009 Komedi Sanat Bölümü 5.3 11,805

Arızalı Çiftler
2009 Komedi Sanat Bölümü 5.5 85,856
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 5.1 33,760

İspiyoncu
2009 Komedi Sanat Bölümü 6.5 54,294
2009 Komedi Sanat Bölümü 8.6 134,792

Sihirli Dağ
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 5.7 45,200

Bay Evet
2008 Komedi Sanat Bölümü 6.8 281,925

Üşütük Kafalar
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 265,863

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 348,306

Demir Adam
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 7.9 730,624
2007 Komedi Sanat Bölümü 6.7 57,251

Büyük Hazine: Sırlar Kitabı
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 6.5 188,642

Çok Fena
2007 Komedi Sanat Bölümü 7.6 438,860

Kaza Kurşunu
2007 Komedi Sanat Bölümü 7.0 307,687
2007 Komedi Sanat Bölümü 5.9 16,493

Ocean's 13
2007 Suç Sanat Bölümü 6.9 267,445

Tetikçi
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 266,169

Çılgın Motorcular
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 5.9 102,512

Kaliforniyanın Kralı
2007 Komedi Sanat Bölümü 6.7 19,970
2007 Komedi Sanat Bölümü 8.0 7,256

Iwo Jima'dan Mektuplar
2006 Dram Sanat Bölümü 7.9 136,189

Noel Baba 3
2006 Macera Sanat Bölümü 4.7 23,206

Kumanda
2006 Komedi Sanat Bölümü 6.4 256,626

Çılgınlar Sınıfı
2006 Komedi Sanat Bölümü 6.5 108,754

Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı
2006 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 188,842

Bak Şu Köpeğe
2006 Komedi Sanat Bölümü 4.4 15,042

Telefondaki Yabancı
2006 Korku Sanat Bölümü 5.0 36,069

Pembe Panter
2006 Macera Sanat Bölümü 5.6 68,152

Vay Anam Vay 2
2006 Komedi Sanat Bölümü
Oyuncu
4.6 32,971
2005 Dram Sanat Bölümü 7.0 42,892

Seninkiler, Benimkiler Ve Bizimkiler
2005 Komedi Sanat Bölümü 5.4 22,628
2005 Komedi Sanat Bölümü 7.9 117,686

Bak Kim Gelmiş
2005 Komedi Sanat Bölümü 5.9 34,273

Çılgın Kuzenler
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 5.1 67,846

Buz Prensesi
2005 Komedi Sanat Bölümü 6.0 20,675
2005 Komedi Sanat Bölümü 5.8 17,910

Dünyalar Savaşı
2005 Macera Sanat Bölümü 6.5 348,722

Lanet
2005 Komedi Sanat Bölümü 5.0 26,737
2005 Dram Sanat Bölümü 6.9 246,154

Mükemmel
2004 Komedi Sanat Bölümü
Oyuncu
6.4 67,814
2004 Komedi Sanat Bölümü 5.3 18,314

Efsane Haberci
2004 Komedi Sanat Bölümü 7.2 278,641

Hollywood\'da Randevu
2004 Komedi Sanat Bölümü 5.6 23,445

Sisler Evi
2003 Dram Sanat Bölümü 7.6 57,773

Çatı Katı
2003 Komedi Sanat Bölümü 5.8 47,024

Looney Tunes: Maceraya Devam
2003 Animasyon Sanat Bölümü 5.7 25,712
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 8.1 778,284

Bu Nasıl Sarışın 2
2003 Komedi Sanat Bölümü 4.7 48,838

Afacanlar Yuvada
2003 Komedi Sanat Bölümü 5.5 51,678

Bela İş Başında
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 40,275

Zaman Makinası
2002 Bilim-Kurgu Sanat Bölümü 5.9 106,382

Gizemli Yabancı
2001 Dram Sanat Bölümü 6.9 31,272
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017