Giriş Kayıt
Arrien Schiltkamp

Arrien Schiltkamp


Yapımcı

Arrien Schiltkamp, yapımcı. All Cheerleaders Die (2013), The Groomsmen (2003), (2007) Komşudaki Kız (2007), (2011) Kadın (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Komedi Yapımcı 5.1 6,576
2012 Dram Yapımcı    
2011 Dram 7.3 486

Kadın
2011 Suç Yapımcı 6.1 17,911

Komşudaki Kız
2007 Suç Yapımcı 6.7 19,168
2003 Komedi Yapımcı 5.1 507
Film Altyazıları
Live by Night (12,295) Resident Evil: The Final Chapter (5,865) Why Him? (5,000) Rogue One (3,942) Patriots Day (3,092) Assassin's Creed (2,965) Hidden Figures (2,952) Paterson (2,171) Allied (2,163) Split (2,147)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,041) The 100 (3,692) Legion (3,147) Into the Badlands (2,835) The Originals (2,599) The Last Kingdom (2,260) Arrow (2,017) Vikings (1,829) The Expanse (1,762) Designated Survivor (1,742)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017