Giriş Kayıt
Arrien Schiltkamp

Arrien Schiltkamp


Yapımcı

Arrien Schiltkamp, yapımcı. All Cheerleaders Die (2013), The Groomsmen (2003), (2007) Komşudaki Kız (2007), (2011) Kadın (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Komedi Yapımcı 5.1 6,528
2012 Dram Yapımcı    
2011 Dram 7.3 486

Kadın
2011 Suç Yapımcı 6.1 17,622

Komşudaki Kız
2007 Suç Yapımcı 6.7 19,046
2003 Komedi Yapımcı 5.1 507
Film Altyazıları
Assassin's Creed (8,582) Doctor Strange (6,932) Allied (6,506) Moana (4,931) John Wick: Chapter 2 (4,600) Lion (3,592) Arrival (3,269) Forushande (3,071) Split (2,308) Hacksaw Ridge (2,303)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,562) Supernatural (4,769) The Expanse (4,382) Vikings (4,303) Suits (3,724) The Big Bang Theory (2,605) Sherlock (2,569) Arrow (2,100) Legion (2,037) Blindspot (2,023)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017