Giriş Kayıt
Baris Hayta

Baris Hayta (38)


Oyuncu

Baris Hayta, 07 Mart 1979 Adana, Türkiye doğumlu oyuncu. Beni unutma (2011) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 07 Mart 1979
Doğum Yeri: Adana, Türkiye
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 36 Komedi Oyuncu 2.9 44
2015 36 Dram Oyuncu 5.7 506
2011 Dram Oyuncu 7.5 19
2011 32 Dram Oyuncu 6.2 729
2006 Komedi Oyuncu 4.7 11
2004 Dram Oyuncu 5.2 58
2002 Dram Oyuncu 5.9 1,601
1995 Oyuncu 6.2 673
Film Altyazıları
The Foreigner (7,384) The Mountain Between Us (5,219) Flatliners (4,869) Stronger (3,448) Beyond Skyline (3,289) Dunkirk (3,241) American Made (2,184) Kingsman: The Golden Circle (1,961) It (1,679) Victoria & Abdul (1,449)
Dizi Altyazıları
Vikings (12,276) Mr. Robot (6,507) Game of Thrones (3,449) Shameless (2,856) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,667) Peaky Blinders (2,203) The Big Bang Theory (1,933) Manhunt: Unabomber (1,923) Stranger Things (1,314) Lucifer (1,304)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017