Giriş Kayıt
Baris Hayta

Baris Hayta (38)


Oyuncu

Baris Hayta, 08 Mart 1979 Adana, Türkiye doğumlu oyuncu. Beni unutma (2011) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Mart 1979
Doğum Yeri: Adana, Türkiye
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 36 Komedi Oyuncu 2.9 44
2015 36 Dram Oyuncu 5.7 492
2011 Dram Oyuncu 7.4 18
2011 32 Dram Oyuncu 6.2 721
2006 Komedi Oyuncu 4.7 11
2004 Dram Oyuncu 5.3 57
2002 Dram Oyuncu 5.9 1,588
1995 Oyuncu 6.2 661
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017