Giriş Kayıt
Mehmet Güleryüz

Mehmet Güleryüz (79)


Oyuncu, Yönetmen

Mehmet Güleryüz, 01 Ocak 1938 Istanbul, Türkiye doğumlu oyuncu, yönetmen.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1938
Doğum Yeri: Istanbul, Türkiye
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 71 Dram Yönetmen 4.5 70
2007 69 Macera Oyuncu 7.0 960

Fırsat
2003 65 Komedi Oyuncu 7.0 46
1994 56 Tarihi Oyuncu 9.0 1,386
1989 51 Dram Oyuncu 6.2 24
Film Altyazıları
Live by Night (10,599) Resident Evil: The Final Chapter (9,088) Hidden Figures (4,827) Rogue One (4,769) Patriots Day (4,469) Assassin's Creed (3,923) Split (3,597) Allied (3,515) Paterson (3,386) Why Him? (2,791)
Dizi Altyazıları
Legion (4,629) The 100 (4,162) Black Sails (3,656) Arrow (3,353) The Expanse (3,156) The Originals (2,810) Colony (2,644) The Flash (2,383) The Last Kingdom (2,277) Into the Badlands (2,265)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017