Giriş Kayıt
Mehmet Güleryüz

Mehmet Güleryüz (79)


Oyuncu, Yönetmen

Mehmet Güleryüz, 01 Ocak 1938 Istanbul, Türkiye doğumlu oyuncu, yönetmen.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1938
Doğum Yeri: Istanbul, Türkiye
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 71 Dram Yönetmen 4.5 70
2007 69 Macera Oyuncu 7.0 953

Fırsat
2003 65 Komedi Oyuncu 7.0 46
1994 56 Tarihi Oyuncu 9.0 1,304
1989 51 Dram Oyuncu 6.2 24
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017