Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Kate Albrecht

Kate Albrecht


Oyuncu

Kate Albrecht, oyuncu. Derin Vadi (2009), (2004) Entourage (2004), (2008) Arkadaşımın Aşkı (2008), (2009) Table for Three (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yanan Palmiyeler
2010 Komedi Oyuncu 5.4 2,279

Derin Vadi
2009 Komedi Oyuncu 4.4 2,705
2009 Komedi Oyuncu 5.5 2,752

Arkadaşımın Aşkı
2008 Komedi Oyuncu 5.9 37,774

Miras
2008 Komedi Oyuncu 6.6 27
2007 Komedi Oyuncu 5.9 785

Acemi Prenses 2: Kraliyet Nişanı
2004 Komedi Oyuncu 5.7 56,068
2004 Komedi Oyuncu 8.5 138,976
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017