Giriş Kayıt
Kate Albrecht

Kate Albrecht


Oyuncu

Kate Albrecht, oyuncu. Derin Vadi (2009), (2004) Entourage (2004), (2008) Arkadaşımın Aşkı (2008), (2009) Table for Three (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yanan Palmiyeler
2010 Komedi Oyuncu 5.4 2,279

Derin Vadi
2009 Komedi Oyuncu 4.4 2,705
2009 Komedi Oyuncu 5.5 2,752

Arkadaşımın Aşkı
2008 Komedi Oyuncu 5.9 37,959

Miras
2008 Komedi Oyuncu 6.6 27
2007 Komedi Oyuncu 5.9 785

Acemi Prenses 2: Kraliyet Nişanı
2004 Komedi Oyuncu 5.7 56,674
2004 Komedi Oyuncu 8.5 139,732
Film Altyazıları
Doctor Strange (13,285) Allied (11,417) Moana (7,088) Lion (5,446) Arrival (3,753) Hacksaw Ridge (3,183) Nocturnal Animals (2,937) Shut In (2,229) Underworld: Blood Wars (2,192) Fences (1,849)
Dizi Altyazıları
Supernatural (10,873) The Expanse (7,418) Taboo (7,372) Legion (6,041) Arrow (5,797) The Big Bang Theory (5,576) Vikings (4,454) The Blacklist (3,161) Sherlock (2,783) Suits (2,604)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017