Giriş Kayıt
Kate Albrecht

Kate Albrecht


Oyuncu

Kate Albrecht, oyuncu. Derin Vadi (2009), (2004) Entourage (2004), (2008) Arkadaşımın Aşkı (2008), (2009) Üç Kişilik Masa (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Talk-Show Oyuncu 6.4 163

Yanan Palmiyeler
2010 Komedi Oyuncu 5.4 2,279

Derin Vadi
2009 Komedi Oyuncu 4.4 2,779

Üç Kişilik Masa
2009 Komedi Oyuncu 5.5 2,752

Arkadaşımın Aşkı
2008 Komedi Oyuncu 5.9 39,466

Miras
2008 Komedi Oyuncu 6.6 27
2007 Komedi Oyuncu 5.9 785

Acemi Prenses 2: Kraliyet Nişanı
2004 Komedi Oyuncu 5.8 62,385
2004 Komedi Oyuncu 8.5 147,010
Dizi Altyazıları
Westworld (5,477) The Flash (4,201) The 100 (3,914) La casa de papel (3,313) The Expanse (2,484) Legion (2,247) Supernatural (1,803) Colony (1,594) Krypton (1,572) The Big Bang Theory (1,339)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018