Giriş Kayıt
Jimi Jones

Jimi Jones


Kameraman, Yapımcı, Görüntü Yönetmeni, Editör

Jimi Jones, kameraman, yapımcı, görüntü yönetmeni, editör. Nadide Çiçekler (2013), (2016) Manhattan Nocturne (2016), (2016) Complete Unknown (2016), (2015) Anesthesia (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jimi J. | James Koya Jones
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Kameraman    
2017 Dram Kameraman    
2016 Dram Kameraman 5.4 3,138
2016 Suç Kameraman 6.2 7,001
2016 Dram Kameraman 5.6 1,493
2015 Dram Kameraman 6.1 2,642
2015 Dram Kameraman 6.1 1,004
2015 Korku Kameraman 5.6 1,758
2015 Kameraman 7.9 801
2014 Dram Görüntü Yönetmeni
Yapımcı
6.9 3,080
2014 Dram Kameraman 6.4 480
2014 Belgesel Kameraman 6.2 8
2013 Belgesel Kameraman 6.7 6,211
2013 Dram Kameraman 7.1 1,437
2013 Dram Kameraman 5.2 29

Nadide Çiçekler
2013 Biyografi Kameraman 7.0 1,940

El Ele
2012 Müzikal Kameraman 6.1 493
2012 Komedi Kameraman 6.4 399
2007 Komedi Yapımcı 5.2 428

Geçmişin İzleri
2006 Korku Editör
Yapımcı
Senarist
Yönetmen
4.0 2,784
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017