Giriş Kayıt
Christie Laing

Christie Laing (31)


Oyuncu

Christie Laing, 10 Nisan 1985 Vancouver, British Columbia, Kanada doğumlu oyuncu. The Mistletoe Promise (2016), (2010) Tucker ve Dale İblise Karşı (2010), (2010) Percy Jackson & Olimposlular: Şimşek Hırsızı (2010), (2004) Going the Distance (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 10 Nisan 1985
Doğum Yeri: Vancouver, British Columbia, Kanada
Diğer Bir İsmi: Christie Shari Laing
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (9)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 31 Komedi Oyuncu 6.7 616
2015 Dram Oyuncu 7.9 8,473

Sokak Dansı 5: Rüya Takımı
2014 29 Dram Oyuncu 6.0 26,733
2014 29 Dram Oyuncu    
2014 Komedi Oyuncu 6.9 2,305
2013 28 Dram Oyuncu    

Neredeyse Evli
2013 28 Komedi Oyuncu    

Ok
2012 Aksiyon Oyuncu 7.9 322,391

Bir Varmış Bir Yokmuş
2011 Macera Oyuncu 7.9 177,217
2011 26 Aile Oyuncu    
2010 25 Komedi Oyuncu    

Percy Jackson & Olimposlular: Şimşek Hırsızı
2010 25 Macera Oyuncu 5.9 146,591
2010 25 Komedi Oyuncu    

Tucker ve Dale İblise Karşı
2010 25 Komedi Oyuncu 7.6 134,266

Deniz Canavarı
2008 23 Korku Oyuncu    

Korkunç Bir Film 4
2006 21 Komedi Oyuncu 5.1 96,533

Doğaüstü
2005 Dram Oyuncu 8.6 299,784
2004 19 Fantastik Oyuncu    
2004 19 Komedi Oyuncu 5.6 3,162

4400
2004 Bilim-Kurgu Oyuncu 7.4 37,190
2001 Macera Oyuncu 7.5 99,682
Film Altyazıları
John Wick: Chapter 2 (11,821) Assassin's Creed (5,541) Passengers (4,157) Doctor Strange (3,876) Allied (2,743) Split (2,481) Arrival (2,253) xXx: Return of Xander Cage (2,074) Forushande (2,041) Moana (1,766)
Dizi Altyazıları
The Flash (6,940) Taboo (4,338) Arrow (3,710) Vikings (3,548) Blindspot (3,016) Legion (3,011) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,988) Suits (2,682) Black Sails (2,504) Sherlock (2,068)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017