Giriş Kayıt
Christie Laing

Christie Laing (32)


Oyuncu

Christie Laing, 10 Nisan 1985 Vancouver, British Columbia, Kanada doğumlu oyuncu. The Mistletoe Promise (2016), (2010) Tucker ve Dale İblise Karşı (2010), (2010) Percy Jackson & Olimposlular: Şimşek Hırsızı (2010), (2004) Going the Distance (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 10 Nisan 1985
Doğum Yeri: Vancouver, British Columbia, Kanada
Diğer Bir İsmi: Christie Shari Laing
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (9)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 31 Komedi Oyuncu 6.7 616
2015 Romantik Oyuncu 5.9 252
2015 Dram Oyuncu 7.9 9,364
2014 Komedi Oyuncu 6.9 2,700

Sokak Dansı 5: Rüya Takımı
2014 29 Dram Oyuncu 6.0 27,972
2014 29 Dram Oyuncu    
2013 28 Dram Oyuncu    

Neredeyse Evli
2013 28 Komedi Oyuncu    

Ok
2012 Aksiyon Oyuncu 7.8 341,613

Bir Varmış Bir Yokmuş
2011 Macera Oyuncu 7.9 185,099
2011 26 Aile Oyuncu    
2010 25 Komedi Oyuncu    

Percy Jackson & Olimposlular: Şimşek Hırsızı
2010 25 Macera Oyuncu 5.9 152,513
2010 25 Komedi Oyuncu    

Tucker ve Dale İblise Karşı
2010 25 Komedi Oyuncu 7.6 140,902

Deniz Canavarı
2008 23 Korku Oyuncu    

Korkunç Bir Film 4
2006 21 Komedi Oyuncu 5.1 99,627

Doğaüstü
2005 Dram Oyuncu 8.6 315,333
2004 19 Fantastik Oyuncu    
2004 19 Komedi Oyuncu 5.6 3,162

4400
2004 Bilim-Kurgu Oyuncu 7.4 38,166
2001 Macera Oyuncu 7.5 102,502
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017