Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Krista McLean

Krista McLean


Görsel Efekt

Krista McLean, görsel efekt. Yıldız Geçidi SG-1 (1997), Yıldız Geçidi Atlantis (2004), Yıldız Geçidi Evren (2009), (2012) Santa Paws 2: The Santa Pups (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Müzede Bir Gece: Lahitteki Sır
2014 Macera Görsel Efekt 6.2 71,662

X-Men: Geçmiş Günler Gelecek
2014 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 533,613

Uzay Oyunları
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 190,491
2012 Macera Görsel Efekt 5.2 761

Bulut Atlası
2012 Dram Görsel Efekt 7.5 292,904

Abraham Lincoln:Vampir Avcısı
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 131,503

Gerçeğin Peşinde
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 127,486

Jack ve Jill
2011 Komedi Görsel Efekt 3.4 62,201

Yıldız Geçidi Evren
2009 Dram Görsel Efekt 7.7 40,139

Yıldız Geçidi: Süreklilik
2008 Aksiyon Görsel Efekt    

Yıldız Geçidi: Gerçeğin Sandığı
2008 Macera Görsel Efekt    

Yıldız Geçidi Atlantis
2004 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 50,411
2004 Aksiyon Görsel Efekt    

Yıldız Geçidi SG-1
1997 Aksiyon Görsel Efekt 8.4 66,665
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017