Giriş Kayıt
Krista McLean

Krista McLean


Görsel Efekt

Krista McLean, görsel efekt. Yıldız Geçidi SG-1 (1997), Yıldız Geçidi Atlantis (2004), Yıldız Geçidi Evren (2009), (2008) Yıldız Geçidi: Süreklilik (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Güzel ve Çirkin
2017 Aile Görsel Efekt 7.3 174,824

Müzede Bir Gece: Lahitteki Sır
2014 Macera Görsel Efekt 6.2 78,642

X-Men: Geçmiş Günler Gelecek
2014 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 567,472

Uzay Oyunları
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 198,069
2012 Macera Görsel Efekt 5.2 761

Bulut Atlası
2012 Dram Görsel Efekt 7.5 305,792

Abraham Lincoln:Vampir Avcısı
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 135,406

Gerçeğin Peşinde
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 131,199

Jack ve Jill
2011 Komedi Görsel Efekt 3.4 65,202

Yıldız Geçidi Evren
2009 Dram Görsel Efekt 7.7 41,610

Yıldız Geçidi: Süreklilik
2008 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 19,130

Yıldız Geçidi: Gerçeğin Sandığı
2008 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 17,325

Yıldız Geçidi Atlantis
2004 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 52,409

Yıldız Geçidi SG-1
1997 Aksiyon Görsel Efekt 8.4 70,529
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017