Giriş Kayıt
Matt Dallas

Matt Dallas (35)


Oyuncu, Kameraman, Yapımcı

Matthew Joseph Dallas, 21 Ekim 1982 Phoenix, Arizona, ABD doğumlu oyuncu, kameraman, yapımcı. Kyle Xy (2006), The Indian (2007), The Mustanger and the Lady (2017), Naughty or Nice (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Matthew Joseph Dallas
Doğum Tarihi: 21 Ekim 1982
Doğum Yeri: Phoenix, Arizona, ABD
Burcu: Terazi
Boyu: 1.83 m
9.7 (7 Oy)
  • Currently 194.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (27)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Yapımcı
Oyuncu
8.4 16
2017 35 Western Oyuncu 6.7 1,379
2016 34 Komedi Oyuncu 4.0 9
2014 32 Kısa Metraj Oyuncu 7.9 15
2014 32 Komedi Oyuncu 4.4 822
2012 30 Macera Oyuncu 6.7 146
2012 Komedi Oyuncu 7.4 17,118
2012 30 Dram Oyuncu 6.5 1,321
2012 30 Dram Oyuncu    
2012 30 Bilim-Kurgu Kameraman
Oyuncu
   

Çalışan Kızın Aşk Günlüğü
2010 28 Komedi Oyuncu    
2010 28 Suç Oyuncu 5.2 1,293
2010 Reality-TV Oyuncu 6.4 766
2009 Dram Oyuncu 6.5 8,275

Bebek Bakıcısı Aranıyor
2008 26 Korku Oyuncu 5.5 6,379
2007 25 Dram Oyuncu 8.0 1,701
2006 Dram Oyuncu 7.6 26,417
2005 23 Aksiyon Oyuncu 1.9 1,426
2003 Komedi Oyuncu 6.8 11,257
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018