Giriş Kayıt
Richard J. Ramirez Jr.

Richard J. Ramirez Jr.


Sanat Yönetmeni, Sanat Bölümü, Yapım Tasarımcısı

Richard J. Ramirez Jr., sanat yönetmeni, sanat bölümü, yapım tasarımcısı. CSI: NY (2004), Scorpion (2014), Switched at Birth (2011), Jane by Design (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Richard Ramirez Jr. | Richard Ramirez
Takma İsmi: Rick
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 24,045
2016 Dram Sanat Yönetmeni 6.7 3,639
2014 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.2 37,575
2012 Biyografi Sanat Bölümü 7.4 212,941
2012 Dram Sanat Bölümü 7.3 6,634
2012 Komedi Sanat Yönetmeni 7.4 9,181
2011 Dram Yapım Tasarımcısı
Sanat Yönetmeni
7.8 20,609
2009 Dram Sanat Yönetmeni 7.6 8,607
2004 Aksiyon Sanat Bölümü
Sanat Yönetmeni
7.0 38,919
2004 Komedi Sanat Yönetmeni 7.5 74
2003 Komedi Sanat Yönetmeni 3.4 794
2003 Komedi Sanat Bölümü
Sanat Yönetmeni
   
2002 Komedi Sanat Bölümü 4.7 1,819
2001 Komedi Sanat Bölümü 7.5 12,824
1998 Komedi Sanat Bölümü 8.1 128,114

Taş Devri
1994 Komedi Sanat Bölümü 4.8 64,912
Film Altyazıları
The Foreigner (7,315) The Mountain Between Us (5,190) Flatliners (4,826) Stronger (3,434) Beyond Skyline (3,255) Dunkirk (3,219) American Made (2,170) Kingsman: The Golden Circle (1,950) It (1,669) Victoria & Abdul (1,431)
Dizi Altyazıları
Vikings (12,200) Mr. Robot (6,450) Game of Thrones (3,401) Shameless (2,839) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,638) Peaky Blinders (2,179) The Big Bang Theory (1,914) Manhunt: Unabomber (1,902) Stranger Things (1,311) Lucifer (1,299)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017