Giriş Kayıt
Richard J. Ramirez Jr.

Richard J. Ramirez Jr.


Sanat Yönetmeni, Sanat Bölümü, Yapım Tasarımcısı

Richard J. Ramirez Jr., sanat yönetmeni, sanat bölümü, yapım tasarımcısı. Scorpion (2014), CSI: NY (2004), Switched at Birth (2011), Jane by Design (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Richard Ramirez Jr. | Richard Ramirez
Takma İsmi: Rick
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 31,354
2016 Dram Sanat Yönetmeni 6.7 3,778
2014 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.1 40,648
2012 Biyografi Sanat Bölümü 7.4 220,347
2012 Dram Sanat Bölümü 7.3 6,794
2012 Komedi Sanat Yönetmeni 7.4 9,181
2011 Dram Yapım Tasarımcısı
Sanat Yönetmeni
7.8 21,101
2009 Dram Sanat Yönetmeni 7.6 8,743
2004 Aksiyon Sanat Bölümü
Sanat Yönetmeni
7.0 39,878
2004 Komedi Sanat Yönetmeni 7.5 74
2003 Komedi Sanat Yönetmeni 3.4 794
2003 Komedi Sanat Bölümü
Sanat Yönetmeni
   
2002 Komedi Sanat Bölümü 4.7 1,857
2001 Komedi Sanat Bölümü 7.5 13,025
1998 Komedi Sanat Bölümü 8.1 133,307

Taş Devri
1994 Komedi Sanat Bölümü 4.8 67,226
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018