Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Richard J. Ramirez Jr.

Richard J. Ramirez Jr.


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni, Yapım Tasarımcısı

Richard J. Ramirez Jr., sanat bölümü, sanat yönetmeni, yapım tasarımcısı. That '80s Show (2002), (1998) That '70s Show (1998), (2001) Grounded for Life (2001), (2012) Vegas (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Richard Ramirez Jr. | Richard Ramirez
Takma İsmi: Rick
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Sanat Bölümü    
2016 Dram Sanat Yönetmeni 6.7 2,873
2012 Biyografi Sanat Bölümü 7.4 203,174
2012 Dram Sanat Bölümü 7.3 6,566
2012 Komedi Sanat Yönetmeni 7.4 9,181
2011 Dram Yapım Tasarımcısı
Sanat Yönetmeni
7.8 19,351
2009 Dram Sanat Yönetmeni 7.6 8,316
2004 Aksiyon Sanat Bölümü
Sanat Yönetmeni
7.0 37,460
2004 Komedi Sanat Yönetmeni 7.5 74
2003 Komedi Sanat Yönetmeni 3.4 794
2003 Komedi Sanat Bölümü
Sanat Yönetmeni
   
2002 Komedi Sanat Bölümü 4.7 1,765
2001 Komedi Sanat Bölümü 7.5 12,539
1998 Komedi Sanat Bölümü 8.1 119,745

Taş Devri
1994 Komedi Sanat Bölümü 4.8 62,308
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017