Giriş Kayıt
Richard J. Ramirez Jr.

Richard J. Ramirez Jr.


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni, Yapım Tasarımcısı

Richard J. Ramirez Jr., sanat bölümü, sanat yönetmeni, yapım tasarımcısı. That '80s Show (2002), (1998) That '70s Show (1998), (2001) Grounded for Life (2001), (2012) Vegas (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Richard Ramirez Jr. | Richard Ramirez
Takma İsmi: Rick
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Sanat Bölümü    
2016 Dram Sanat Yönetmeni 6.7 3,067
2012 Biyografi Sanat Bölümü 7.4 204,528
2012 Dram Sanat Bölümü 7.3 6,619
2012 Komedi Sanat Yönetmeni 7.4 9,181
2011 Dram Yapım Tasarımcısı
Sanat Yönetmeni
7.8 19,492
2009 Dram Sanat Yönetmeni 7.6 8,346
2004 Aksiyon Sanat Bölümü
Sanat Yönetmeni
7.0 37,619
2004 Komedi Sanat Yönetmeni 7.5 74
2003 Komedi Sanat Yönetmeni 3.4 794
2003 Komedi Sanat Bölümü
Sanat Yönetmeni
   
2002 Komedi Sanat Bölümü 4.7 1,769
2001 Komedi Sanat Bölümü 7.5 12,571
1998 Komedi Sanat Bölümü 8.1 120,463

Taş Devri
1994 Komedi Sanat Bölümü 4.8 62,616
Film Altyazıları
Doctor Strange (9,354) Allied (9,337) Moana (7,849) Assassin's Creed (5,328) Lion (4,714) Arrival (3,648) Hacksaw Ridge (2,820) Nocturnal Animals (2,520) Fences (2,418) Forushande (1,805)
Dizi Altyazıları
Taboo (9,759) Supernatural (7,500) The Expanse (4,630) Vikings (4,153) The Big Bang Theory (3,728) Suits (3,332) Legion (3,307) The Blacklist (3,208) Arrow (3,044) Sherlock (2,701)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017