Giriş Kayıt
Richard J. Ramirez Jr.

Richard J. Ramirez Jr.


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni, Yapım Tasarımcısı

Richard J. Ramirez Jr., sanat bölümü, sanat yönetmeni, yapım tasarımcısı. That '80s Show (2002), (1998) That '70s Show (1998), (2001) Grounded for Life (2001), (2012) Vegas (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Richard Ramirez Jr. | Richard Ramirez
Takma İsmi: Rick
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 3,244
2016 Dram Sanat Yönetmeni 6.7 3,287
2012 Biyografi Sanat Bölümü 7.4 206,806
2012 Dram Sanat Bölümü 7.3 6,634
2012 Komedi Sanat Yönetmeni 7.4 9,181
2011 Dram Yapım Tasarımcısı
Sanat Yönetmeni
7.8 19,840
2009 Dram Sanat Yönetmeni 7.6 8,413
2004 Aksiyon Sanat Bölümü
Sanat Yönetmeni
7.0 37,935
2004 Komedi Sanat Yönetmeni 7.5 74
2003 Komedi Sanat Yönetmeni 3.4 794
2003 Komedi Sanat Bölümü
Sanat Yönetmeni
   
2002 Komedi Sanat Bölümü 4.7 1,777
2001 Komedi Sanat Bölümü 7.5 12,624
1998 Komedi Sanat Bölümü 8.1 121,809

Taş Devri
1994 Komedi Sanat Bölümü 4.8 63,233
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017