Giriş Kayıt
Ben Lyons

Ben Lyons (36)


Oyuncu, Yapımcı

Ben Lyons, 07 Ekim 1981 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı. "The Daily 10" (2006) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 07 Ekim 1981
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 35 Komedi Yapımcı 5.2 352
2016 35 Komedi Oyuncu 4.6 290
2012 31 Komedi Oyuncu    

Tavşan Kız
2008 27 Komedi Oyuncu 5.5 69,439
2008 News Oyuncu 6.2 33
1987 Belgesel Oyuncu 7.9 1,046
Dizi Altyazıları
Vikings (8,003) Shameless (6,145) Black Mirror (4,676) Star Trek: Discovery (3,531) The Big Bang Theory (2,193) The Gifted (1,997) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,980) Supernatural (1,929) Bron/Broen (1,249) Knightfall (1,218)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018