Giriş Kayıt
Naomi Bentley

Naomi Bentley


Oyuncu

Naomi Bentley, oyuncu. Kabil'in İşareti (2007), (2007) Primeval (2007), (2009) Miranda (2009), (1996) Dalziel and Pascoe (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Komedi Oyuncu 7.6 365
2012 Dram Oyuncu    
2011 Komedi Oyuncu 7.3 501
2011 Komedi Oyuncu 8.3 1,857
2010 Komedi Oyuncu 6.8 414
2009 Komedi Oyuncu    
2009 Komedi Oyuncu 8.1 10,076
2008 Komedi Oyuncu 7.2 219

Kabil'in İşareti
2007 Dram Oyuncu 6.5 1,286
2007 Aksiyon Oyuncu 7.3 11,880
2000 Komedi Oyuncu 7.6 7,627
1996 Suç Oyuncu 7.3 1,854
1996 Suç Oyuncu 7.8 3,903
1986 Dram Oyuncu 6.0 2,044
Dizi Altyazıları
Westworld (16,792) La casa de papel (3,739) Supernatural (3,263) Into the Badlands (2,290) Krypton (2,106) Gotham (2,099) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,093) Arrow (1,641) The Big Bang Theory (1,622) Lucifer (1,581)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018