Giriş Kayıt
Naomi Bentley

Naomi Bentley


Oyuncu

Naomi Bentley, oyuncu. Kabil'in İşareti (2007), (2007) Primeval (2007), (2009) Miranda (2009), (1996) Dalziel and Pascoe (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Komedi Oyuncu 7.6 365
2012 Dram Oyuncu    
2011 Komedi Oyuncu 7.3 501
2011 Komedi Oyuncu 8.3 1,857
2010 Komedi Oyuncu 6.8 414
2009 Komedi Oyuncu    
2009 Komedi Oyuncu 8.0 9,477
2008 Komedi Oyuncu 7.2 219

Kabil'in İşareti
2007 Dram Oyuncu 6.5 1,286
2007 Aksiyon Oyuncu 7.3 11,555
2000 Komedi Oyuncu 7.6 7,333
1996 Suç Oyuncu 7.3 1,702
1996 Suç Oyuncu 7.8 3,536
1986 Dram Oyuncu 6.0 1,880
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (121,071) Rick and Morty (4,582) The Defenders (3,420) The Strain (3,136) Suits (2,000) Mr. Mercedes (1,363) Fargo (1,209) The Last Ship (1,195) The Sinner (1,148) Preacher (1,124)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017