Giriş Kayıt
Naomi Bentley

Naomi Bentley


Oyuncu

Naomi Bentley, oyuncu. Kabil'in İşareti (2007), (2007) Primeval (2007), (2009) Miranda (2009), (1996) Dalziel and Pascoe (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Komedi Oyuncu 7.6 365
2012 Dram Oyuncu    
2011 Komedi Oyuncu 7.3 463
2011 Komedi Oyuncu 8.3 1,857
2010 Komedi Oyuncu 6.8 414
2009 Komedi Oyuncu    
2009 Komedi Oyuncu 8.0 9,228
2008 Komedi Oyuncu 7.2 219

Kabil'in İşareti
2007 Dram Oyuncu 6.5 1,286
2007 Aksiyon Oyuncu 7.3 11,383
2000 Komedi Oyuncu 7.6 7,201
1996 Suç Oyuncu 7.3 1,702
1996 Suç Oyuncu 7.8 3,432
1986 Dram Oyuncu 6.0 1,810
Film Altyazıları
Gold (2,564) Personal Shopper (1,703) Get Out (1,686) Logan (1,493) Silence (1,400) The Age of Shadows (1,007) Split (962) La La Land (923) Rings (871) The Fate of the Furious (857)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (6,122) The Flash (4,848) Into the Badlands (3,228) Gotham (2,338) The Blacklist (1,830) Fargo (1,764) Game of Thrones (1,495) Vikings (1,439) The Last Kingdom (1,432) Billions (1,259)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017