Giriş Kayıt
Naomi Bentley

Naomi Bentley


Oyuncu

Naomi Bentley, oyuncu. Kabil'in İşareti (2007), (2007) Primeval (2007), (2009) Miranda (2009), (1996) Dalziel and Pascoe (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Komedi Oyuncu 7.6 365
2012 Dram Oyuncu    
2011 Komedi Oyuncu 7.3 501
2011 Komedi Oyuncu 8.3 1,857
2010 Komedi Oyuncu 6.8 414
2009 Komedi Oyuncu    
2009 Komedi Oyuncu 8.1 9,683
2008 Komedi Oyuncu 7.2 219

Kabil'in İşareti
2007 Dram Oyuncu 6.5 1,286
2007 Aksiyon Oyuncu 7.3 11,667
2000 Komedi Oyuncu 7.6 7,441
1996 Suç Oyuncu 7.3 1,811
1996 Suç Oyuncu 7.8 3,601
1986 Dram Oyuncu 6.0 1,933
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (6,157) Dunkirk (4,335) Stronger (3,637) It (2,440) American Made (1,741) Mother! (1,701) Loving Vincent (1,670) Kingsman: The Golden Circle (1,574) Flatliners (791) The Foreigner (761)
Dizi Altyazıları
Vikings (13,183) Shameless (6,575) Mr. Robot (6,280) Game of Thrones (3,702) Peaky Blinders (2,551) Manhunt: Unabomber (2,482) Lucifer (1,933) Designated Survivor (1,808) Supernatural (1,521) The Big Bang Theory (1,446)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017