Giriş Kayıt
Paul de Lumen

Paul de Lumen


Görüntü Yönetmeni, Sanat Bölümü, Kameraman

Paul de Lumen, görüntü yönetmeni, sanat bölümü, kameraman.

Diğer Bir İsmi: Paul Delumen
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aile Görüntü Yönetmeni    
2015 Belgesel Görüntü Yönetmeni 6.6 110
2014 Aksiyon Görüntü Yönetmeni    
2013 Dram Görüntü Yönetmeni 6.2 29
2010 Korku Görüntü Yönetmeni    
2009 Dram Görüntü Yönetmeni 6.6 260

Ekspres Kasa
2006 Komedi Kameraman 6.7 12,850

Richard Nixon'a Suikast
2004 Biyografi Sanat Bölümü 7.0 23,446
Dizi Altyazıları
The Flash (10,614) Better Call Saul (6,026) Fargo (5,292) Lucifer (4,319) Arrow (4,240) The 100 (4,060) Gotham (3,633) 12 Monkeys (2,875) American Gods (2,733) Supernatural (2,733)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017