Giriş Kayıt
Sanjay Swaroop

Sanjay Swaroop


Oyuncu, Yapımcı

Sanjay Swaroop, oyuncu, yapımcı. Ye Maaya Chesave (2010), (2012) Business Man (2012), (2010) Orange (2010), (2011) Mirapakai (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Dram Oyuncu 4.7 262
2012 Aksiyon Oyuncu 7.2 6,288
2011 Aksiyon Oyuncu 6.3 665
2010 Dram Oyuncu 6.4 1,798
2010 Romantik Oyuncu
Yapımcı
7.7 1,482
2004 Dram Oyuncu 6.9 272
2004 Romantik Yapımcı
Oyuncu
5.2 761
Film Altyazıları
Dunkirk (5,659) It (3,693) The Mountain Between Us (3,347) Mother! (1,798) Stronger (1,636) American Made (1,618) Kingsman: The Golden Circle (1,576) Loving Vincent (906) The Foreigner (805) Detroit (741)
Dizi Altyazıları
Shameless (6,251) Vikings (5,962) Game of Thrones (3,472) Mr. Robot (2,777) Supernatural (1,969) Lucifer (1,698) Manhunt: Unabomber (1,616) Outlander (1,551) The Big Bang Theory (1,495) Arrow (1,407)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017