Giriş Kayıt
Sanjay Swaroop

Sanjay Swaroop


Oyuncu, Yapımcı

Sanjay Swaroop, oyuncu, yapımcı. Ye Maaya Chesave (2010), (2012) Business Man (2012), (2010) Orange (2010), (2011) Mirapakai (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Dram Oyuncu 4.7 262
2012 Aksiyon Oyuncu 7.2 6,288
2011 Aksiyon Oyuncu 6.3 665
2010 Dram Oyuncu 6.4 1,798
2010 Romantik Oyuncu
Yapımcı
7.7 1,482
2004 Dram Oyuncu 6.9 272
2004 Romantik Yapımcı
Oyuncu
5.2 761
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (6,384) Rogue One (4,988) Split (3,567) Assassin's Creed (2,613) Brimstone (2,210) Paterson (1,900) Hidden Figures (1,804) The Institute (1,558) The Great Wall (1,247) Passengers (1,124)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,943) Legion (7,109) Arrow (3,874) Legends of Tomorrow (2,204) Into the Badlands (2,098) The Blacklist (1,737) Vikings (1,659) Black Sails (1,601) The Expanse (1,568) 24: Legacy (1,510)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017