Giriş Kayıt
Halit Ergenç

Halit Ergenç (47)


Oyuncu

Halit Ergenç, 30 Nisan 1970 Istanbul, Türkiye doğumlu oyuncu. Muhteşem Yüzyıl (2011), Vatanım Sensin (2016), 1001 Gece (2006), İstanbul Kırmızısı (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 30 Nisan 1970
Doğum Yeri: Istanbul, Türkiye
Burcu: Boğa
Boyu: 1.83 m
6.2 (36 Oy)
  • Currently 123.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (9)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 47 Dram Oyuncu 5.6 2,120

Ali ve Nino
2016 46 Dram Oyuncu 7.3 2,639
2016 Dram Oyuncu 7.9 1,755
2014 44 Belgesel Oyuncu 7.3 41
2013 43 Dram Oyuncu 6.2 516
2011 Biyografi Oyuncu 6.6 11,759
2011 41 Dram Oyuncu 5.0 250
2010 40 Belgesel Oyuncu 6.0 1,044
2009 39 Dram Oyuncu 5.4 1,467
2008 38 Dram Oyuncu 8.0 7,932
2006 36 Komedi Oyuncu 6.9 1,060
2006 36 Suç Oyuncu 5.9 211
2006 36 Aksiyon Oyuncu    
2006 Dram Oyuncu 5.2 2,391
2005 35 Dram Oyuncu 8.5 50,258
2004 34 Komedi Oyuncu 4.0 2,869
2004 Romantik Oyuncu 5.3 569
2003 Dram Oyuncu 7.5 93
2003 Komedi Oyuncu 7.4 43
2003 Oyuncu 8.4 55
2002 Romantik Oyuncu 4.6 216
2002 Romantik Oyuncu 5.5 24
2002 Dram Oyuncu 6.9 13
2002 32 Dram Oyuncu    
2001 Komedi Oyuncu 6.4 1,471
2001 Oyuncu    
1999 29 Suç Oyuncu 4.9 27
1997 Dram Oyuncu 3.2 150
1996 Komedi Oyuncu 6.5 620
1996 Dram Oyuncu 6.5 260
1996 Oyuncu 5.7 27
1996 Talk-Show Oyuncu 7.3 2,863
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017