Giriş Kayıt
Patrick Brammall

Patrick Brammall


Oyuncu, Senarist, Yapımcı

Patrick Brammall, oyuncu, senarist, yapımcı. Glitch (2015), Ultra Mega Süper Kahraman (2010), Upper Middle Bogan (2013), The Little Death (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Takma İsmi: Pakit
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yapımcı
Oyuncu
Senarist
6.3 352
2017 Komedi Oyuncu 7.5 752
2017 Komedi Oyuncu 5.0 2,635
2015 Dram Oyuncu 7.6 8,261
2015 Komedi Senarist
Oyuncu
7.8 363
2015 Dram Oyuncu 5.8 493
2014 Komedi Oyuncu 7.1 22,403
2014 Komedi Oyuncu 8.1 244
2013 Komedi Oyuncu 8.0 1,157
2012 Komedi Oyuncu    

Ultra Mega Süper Kahraman
2010 Komedi Oyuncu 6.1 4,194
2010 Komedi Oyuncu 8.2 2,478
2007 Kısa Metraj Oyuncu 6.8 10

Yakın ve Uzak
1988 Dram Oyuncu 5.2 4,862
Dizi Altyazıları
Westworld (9,817) The Flash (3,426) La casa de papel (3,235) The 100 (3,195) Legion (2,798) Fear the Walking Dead (1,996) Supernatural (1,989) Krypton (1,851) Into the Badlands (1,805) The Big Bang Theory (1,477)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018