Giriş Kayıt
Patrick Brammall

Patrick Brammall


Oyuncu, Senarist, Yapımcı

Patrick Brammall, oyuncu, senarist, yapımcı. Glitch (2015), Ultra Mega Süper Kahraman (2010), Upper Middle Bogan (2013), The Little Death (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Takma İsmi: Pakit
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu
Yapımcı
6.1 115
2017 Komedi Oyuncu 4.8 1,149
2015 Dram Oyuncu 7.6 5,693
2015 Komedi Senarist
Oyuncu
7.8 363
2015 Dram Oyuncu 5.6 397
2014 Komedi Oyuncu 7.1 21,636
2014 Komedi Oyuncu 8.1 244
2013 Komedi Oyuncu 8.0 1,048
2012 Komedi Oyuncu    

Ultra Mega Süper Kahraman
2010 Komedi Oyuncu 6.1 4,194
2010 Komedi Oyuncu 8.3 2,310
2007 Kısa Metraj Oyuncu 6.8 10

Yakın ve Uzak
1988 Dram Oyuncu 5.2 4,748
Dizi Altyazıları
Vikings (6,492) Shameless (4,244) Game of Thrones (3,219) Mr. Robot (3,011) Supernatural (2,776) The Big Bang Theory (2,239) Arrow (2,229) Outlander (1,998) Gotham (1,827) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,781)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017