Giriş Kayıt
Patrick Brammall

Patrick Brammall


Oyuncu

Patrick Brammall, oyuncu. Glitch (2015), Ultra Mega Süper Kahraman (2010), Upper Middle Bogan (2013), The Little Death (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Takma İsmi: Pakit
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu 4.3 344
2015 Dram Oyuncu 7.6 4,820
2015 Dram Oyuncu 5.6 397
2014 Komedi Oyuncu 7.1 21,184
2014 Komedi Oyuncu 8.1 244
2013 Komedi Oyuncu 8.0 952
2012 Komedi Oyuncu    

Ultra Mega Süper Kahraman
2010 Komedi Oyuncu 6.1 4,194
2010 Komedi Oyuncu 8.3 2,074
2007 Kısa Metraj Oyuncu 6.8 10

Yakın ve Uzak
1988 Dram Oyuncu 5.2 4,697
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017