Giriş Kayıt
Patrick Brammall

Patrick Brammall


Oyuncu, Senarist, Yapımcı

Patrick Brammall, oyuncu, senarist, yapımcı. Glitch (2015), Ultra Mega Süper Kahraman (2010), Upper Middle Bogan (2013), The Little Death (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Takma İsmi: Pakit
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu 4.7 1,027
2015 Dram Oyuncu 7.6 5,307
2015 Komedi Senarist
Oyuncu
8.0 304
2015 Dram Oyuncu 5.6 397
2014 Komedi Oyuncu 7.1 21,429
2014 Komedi Oyuncu 8.1 244
2013 Komedi Oyuncu 8.0 1,048
2012 Komedi Oyuncu    

Ultra Mega Süper Kahraman
2010 Komedi Oyuncu 6.1 4,194
2010 Komedi Oyuncu 8.3 2,228
2007 Kısa Metraj Oyuncu 6.8 10

Yakın ve Uzak
1988 Dram Oyuncu 5.2 4,734
- Komedi Yapımcı    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017