Giriş Kayıt
Patrick Brammall

Patrick Brammall


Oyuncu

Patrick Brammall, oyuncu. Glitch (2015), Ultra Mega Süper Kahraman (2010), Upper Middle Bogan (2013), The Little Death (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Takma İsmi: Pakit
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Oyuncu 7.7 4,103
2015 Dram Oyuncu 5.6 397
2014 Komedi Oyuncu 7.1 20,390
2014 Komedi Oyuncu 8.1 244
2013 Komedi Oyuncu 8.0 952
2012 Komedi Oyuncu    

Ultra Mega Süper Kahraman
2010 Komedi Oyuncu 6.1 4,194
2010 Komedi Oyuncu 8.2 1,879
2007 Kısa Metraj Oyuncu 6.8 10

Yakın ve Uzak
1988 Dram Oyuncu 5.2 4,608
Film Altyazıları
Rogue One (7,193) Resident Evil: The Final Chapter (5,594) Brimstone (3,471) Assassin's Creed (3,094) Split (3,068) Paterson (1,739) The Great Wall (1,729) The Institute (1,521) Passengers (1,257) Hidden Figures (1,140)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,775) Legion (6,284) Into the Badlands (3,488) Arrow (3,354) Black Sails (2,557) Legends of Tomorrow (2,083) Vikings (1,963) 24: Legacy (1,875) Game of Thrones (1,729) Iron Fist (1,725)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017