Giriş Kayıt
Julia Roth

Julia Roth


Oyuncu, Yönetmen Asistanı

Julia Roth, oyuncu, yönetmen asistanı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Çeşitli 5.1 30,295
2014 Suç Çeşitli 9.1 352,802
2013 Dram Çeşitli 6.3 762

Yeni Başlayanlar için Türkçe
2012 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.9 6,313
2009 Macera Yönetmen Asistanı 5.6 2,259
2008 Komedi Oyuncu 5.7 51,614

Kayıp Yasamlar
2006 Suç Oyuncu 5.1 13,602
2005 Dram Oyuncu 7.0 42,860

Çılgın Yılbaşı
2004 Komedi Oyuncu 5.2 30,018

Keşke 30 Olsam
2004 Komedi Oyuncu 6.1 127,524
Dizi Altyazıları
The Flash (6,789) Into the Badlands (3,345) Black Sails (2,333) Legion (1,964) Vikings (1,710) Iron Fist (1,565) 24: Legacy (1,562) Legends of Tomorrow (1,548) Arrow (1,460) Game of Thrones (1,387)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017