Giriş Kayıt
Julia Roth

Julia Roth


Oyuncu, Yönetmen Asistanı

Julia Roth, oyuncu, yönetmen asistanı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Çeşitli 5.1 33,053
2014 Suç Çeşitli 9.0 402,485
2013 Dram Çeşitli 6.3 762

Yeni Başlayanlar için Türkçe
2012 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.9 6,313
2009 Macera Yönetmen Asistanı 5.6 2,259
2008 Komedi Oyuncu 5.7 54,014

Kayıp Yasamlar
2006 Suç Oyuncu 5.1 13,602
2005 Dram Oyuncu 7.0 45,062

Çılgın Yılbaşı
2004 Komedi Oyuncu 5.2 31,489

Keşke 30 Olsam
2004 Komedi Oyuncu 6.1 139,614
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018