Giriş Kayıt
Ayako Yoshitani

Ayako Yoshitani (25)


Oyuncu

Ayako Yoshitani, 26 Eylül 1991 Chiba, Japonya doğumlu oyuncu. 39 keihô dai sanjûkyû jô (1999) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 26 Eylül 1991
Doğum Yeri: Chiba, Japonya
Burcu: Terazi
Boyu: 1.55 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Gizem Oyuncu 7.6 39
2012 Animasyon Oyuncu 7.4 206
2011 20 Aksiyon Oyuncu 6.3 2,832
2010 19 Aksiyon Oyuncu 6.5 5,581
2010 Biyografi Oyuncu 6.1 20

Paranormal Activity: Tokyo Gecesi
2010 19 Korku Oyuncu 5.1 3,350
2009 Dram Oyuncu 7.7 21
2005 14 Dram Oyuncu 7.0 113
2004 13 Dram Oyuncu 6.8 40
2002 Dram Oyuncu 7.8 20

Sleeping Bride
2000 9 Dram Oyuncu 6.2 150
1999 8 Suç Oyuncu 7.0 113
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017