Giriş Kayıt
Curt Miller

Curt Miller


Görsel Efekt

Curt Miller, görsel efekt. Falling Skies (2011), The Onion Movie (2008), Are You Here (2013), Swingtown (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Curtis Miller | Kurt Miller
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 8.1 23,704

Lanet 2
2015 Korku Görsel Efekt 5.3 37,377
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 75,001
2015 Dram Görsel Efekt 6.9 17,924

Sahte Sağdıç
2015 Komedi Görsel Efekt 6.7 63,966

Yüksek Şatodaki Adam
2015 Dram Görsel Efekt 8.1 55,379

Bizi Kötüden Koru
2014 Korku Görsel Efekt 6.2 61,192
2014 Komedi Görsel Efekt 5.8 17,547
2013 Komedi Görsel Efekt 5.3 13,297

Acil Teslimat
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 102,738
2012 Dram Görsel Efekt 6.0 636
2012 Kısa Metraj Görsel Efekt
8.3 6
2011 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 80,265
2011 Komedi Görsel Efekt 7.6 45
2011 Aksiyon Görsel Efekt 4.5 1,541

Asla Vazgeçme
2009 Dram Görsel Efekt 6.1 2,346

Gizli Gerçekler
2008 Suç Görsel Efekt 7.2 32,304
2008 Dram Görsel Efekt 7.7 2,443
2008 Komedi Görsel Efekt 6.3 13,822
2008 Dram Görsel Efekt    
2008 Komedi Görsel Efekt 7.7 8,592
2007 Dram Görsel Efekt 8.6 167,957
2007 Suç Görsel Efekt 7.9 1,829
2007 Dram Görsel Efekt    
2007 Suç Görsel Efekt 6.4 180
2007 Komedi Görsel Efekt 6.6 20,014
2005 Dram Görsel Efekt 7.6 538

Amerikan Pastası Düğün
2003 Komedi Görsel Efekt 6.3 176,350
2001 Suç Görsel Efekt 7.0 8,968
Dizi Altyazıları
Westworld (5,543) The Expanse (2,249) La casa de papel (2,125) Colony (1,889) The 100 (1,873) Luke Cage (1,821) Genius (1,357) The Crossing (1,121) 12 Monkeys (1,004) Vikings (974)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018