Giriş Kayıt
Curt Miller

Curt Miller


Görsel Efekt

Curt Miller, görsel efekt. Falling Skies (2011), The Onion Movie (2008), Are You Here (2013), Swingtown (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Curtis Miller | Kurt Miller
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 8.1 22,753

Lanet 2
2015 Korku Görsel Efekt 5.3 36,630
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 74,086
2015 Dram Görsel Efekt 6.9 17,600

Sahte Sağdıç
2015 Komedi Görsel Efekt 6.7 63,087

Yüksek Şatodaki Adam
2015 Dram Görsel Efekt 8.1 54,322

Bizi Kötüden Koru
2014 Korku Görsel Efekt 6.2 60,651
2014 Komedi Görsel Efekt 5.8 17,298
2013 Komedi Görsel Efekt 5.3 13,167

Acil Teslimat
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 102,248
2012 Dram Görsel Efekt 6.0 636
2012 Kısa Metraj Görsel Efekt
8.3 6
2011 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 79,895
2011 Komedi Görsel Efekt 7.6 45
2011 Aksiyon Görsel Efekt 4.5 1,541

Asla Vazgeçme
2009 Dram Görsel Efekt 6.1 2,346

Gizli Gerçekler
2008 Suç Görsel Efekt 7.2 32,304
2008 Dram Görsel Efekt 7.7 2,307
2008 Komedi Görsel Efekt 6.3 13,822
2008 Dram Görsel Efekt    
2008 Komedi Görsel Efekt 7.7 8,592
2007 Dram Görsel Efekt 8.6 165,992
2007 Suç Görsel Efekt 7.9 1,829
2007 Dram Görsel Efekt    
2007 Suç Görsel Efekt 6.4 180
2007 Komedi Görsel Efekt 6.6 19,918
2005 Dram Görsel Efekt 7.6 538

Amerikan Pastası Düğün
2003 Komedi Görsel Efekt 6.3 175,348
2001 Suç Görsel Efekt 7.0 8,924
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,907) Den of Thieves (2,664) Maze Runner: The Death Cure (2,367) Hostiles (2,254) Winchester (2,219) 12 Strong (2,029) Submergence (1,698) Peter Rabbit (1,238) The Commuter (1,133) A martfüi rém (805)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,957) Supernatural (3,937) The Flash (3,365) The Terror (2,754) Legion (2,484) The Big Bang Theory (2,424) Gotham (2,109) The Expanse (2,024) The Crossing (1,898) Arrow (1,828)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018