Giriş Kayıt
Curt Miller

Curt Miller


Görsel Efekt

Curt Miller, görsel efekt. Falling Skies (2011), The Onion Movie (2008), Are You Here (2013), Swingtown (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Curtis Miller | Kurt Miller
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 8.0 14,523

Lanet 2
2015 Korku Görsel Efekt 5.3 32,920
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 69,413
2015 Dram Görsel Efekt 7.0 15,377

Sahte Sağdıç
2015 Komedi Görsel Efekt 6.7 60,220
2015 Dram Görsel Efekt 8.1 48,458

Bizi Kötüden Koru
2014 Korku Görsel Efekt 6.2 58,284
2014 Komedi Görsel Efekt 5.8 16,562
2013 Komedi Görsel Efekt 5.3 12,418

Acil Teslimat
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 99,911
2012 Dram Görsel Efekt    
2012 Kısa Metraj Görsel Efekt
8.3 6
2011 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 78,137
2011 Komedi Görsel Efekt 7.6 45
2011 Aksiyon Görsel Efekt 4.5 1,541

Asla Vazgeçme
2009 Dram Görsel Efekt 6.1 2,346

Gizli Gerçekler
2008 Suç Görsel Efekt 7.2 31,859
2008 Dram Görsel Efekt 7.7 2,307
2008 Komedi Görsel Efekt 6.3 13,822
2008 Dram Görsel Efekt    
2008 Komedi Görsel Efekt 7.7 8,592
2007 Dram Görsel Efekt 8.6 157,194
2007 Suç Görsel Efekt 7.9 1,829
2007 Dram Görsel Efekt    
2007 Suç Görsel Efekt 6.4 180
2007 Komedi Görsel Efekt 6.6 19,482
2005 Dram Görsel Efekt    

Amerikan Pastası Düğün
2003 Komedi Görsel Efekt 6.3 170,773
2001 Suç Görsel Efekt 6.9 8,709
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (119,030) Rick and Morty (4,456) The Defenders (3,380) The Strain (3,074) Suits (1,934) Mr. Mercedes (1,349) Fargo (1,201) The Sinner (1,142) The Last Ship (1,120) Breaking Bad (1,023)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017