Giriş Kayıt
Curt Miller

Curt Miller


Görsel Efekt

Curt Miller, görsel efekt. Falling Skies (2011), The Onion Movie (2008), Are You Here (2013), Swingtown (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Curtis Miller | Kurt Miller
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 8.1 10,621

Lanet 2
2015 Korku Görsel Efekt 5.3 29,784
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 65,030
2015 Dram Görsel Efekt 7.0 13,451

Sahte Sağdıç
2015 Komedi Görsel Efekt 6.7 57,361
2015 Dram Görsel Efekt 8.1 43,039

Bizi Kötüden Koru
2014 Korku Görsel Efekt 6.2 56,703
2014 Komedi Görsel Efekt 5.8 16,073
2013 Komedi Görsel Efekt 5.3 12,036

Acil Teslimat
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 97,785
2012 Dram Görsel Efekt    
2012 Kısa Metraj Görsel Efekt
8.3 6
2011 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 76,431
2011 Komedi Görsel Efekt 7.6 45
2011 Aksiyon Görsel Efekt    

Asla Vazgeçme
2009 Dram Görsel Efekt 6.1 2,346

Gizli Gerçekler
2008 Suç Görsel Efekt 7.2 31,165
2008 Dram Görsel Efekt 7.7 2,307
2008 Komedi Görsel Efekt 6.3 13,822
2008 Dram Görsel Efekt    
2008 Komedi Görsel Efekt 7.7 8,563
2007 Dram Görsel Efekt 8.6 150,369
2007 Suç Görsel Efekt 7.9 1,829
2007 Dram Görsel Efekt    
2007 Suç Görsel Efekt 8.7 9
2007 Komedi Görsel Efekt 6.6 19,073
2005 Dram Görsel Efekt    

Amerikan Pastası Düğün
2003 Komedi Görsel Efekt 6.3 166,993
2001 Suç Görsel Efekt 6.9 8,496
Film Altyazıları
Doctor Strange (13,795) Allied (11,954) Moana (7,599) Lion (5,754) Arrival (3,978) Hacksaw Ridge (3,363) Nocturnal Animals (3,090) Assassin's Creed (2,598) Shut In (2,343) Underworld: Blood Wars (2,285)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,376) Taboo (8,547) The Expanse (7,673) Legion (6,173) Arrow (5,951) The Big Bang Theory (5,846) Vikings (4,766) The Blacklist (3,335) Suits (2,992) Sherlock (2,976)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017