Giriş Kayıt
Curt Miller

Curt Miller


Görsel Efekt

Curt Miller, görsel efekt. Falling Skies (2011), The Onion Movie (2008), Are You Here (2013), Swingtown (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Curtis Miller | Kurt Miller
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 8.0 12,524

Lanet 2
2015 Korku Görsel Efekt 5.3 30,959
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 66,683
2015 Dram Görsel Efekt 7.0 13,901

Sahte Sağdıç
2015 Komedi Görsel Efekt 6.7 58,535
2015 Dram Görsel Efekt 8.1 45,643

Bizi Kötüden Koru
2014 Korku Görsel Efekt 6.2 57,313
2014 Komedi Görsel Efekt 5.8 16,273
2013 Komedi Görsel Efekt 5.3 12,170

Acil Teslimat
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 98,462
2012 Dram Görsel Efekt    
2012 Kısa Metraj Görsel Efekt
8.3 6
2011 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 77,150
2011 Komedi Görsel Efekt 7.6 45
2011 Aksiyon Görsel Efekt 4.5 1,490

Asla Vazgeçme
2009 Dram Görsel Efekt 6.1 2,346

Gizli Gerçekler
2008 Suç Görsel Efekt 7.2 31,680
2008 Dram Görsel Efekt 7.7 2,307
2008 Komedi Görsel Efekt 6.3 13,822
2008 Dram Görsel Efekt    
2008 Komedi Görsel Efekt 7.7 8,592
2007 Dram Görsel Efekt 8.6 152,583
2007 Suç Görsel Efekt 7.9 1,829
2007 Dram Görsel Efekt    
2007 Suç Görsel Efekt 8.7 9
2007 Komedi Görsel Efekt 6.6 19,235
2005 Dram Görsel Efekt    

Amerikan Pastası Düğün
2003 Komedi Görsel Efekt 6.3 168,477
2001 Suç Görsel Efekt 6.9 8,564
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017