Giriş Kayıt
Curt Miller

Curt Miller


Görsel Efekt

Curt Miller, görsel efekt. Falling Skies (2011), The Onion Movie (2008), Are You Here (2013), Swingtown (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Curtis Miller | Kurt Miller
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 8.0 11,791

Lanet 2
2015 Korku Görsel Efekt 5.3 30,442
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 65,959
2015 Dram Görsel Efekt 7.0 13,704

Sahte Sağdıç
2015 Komedi Görsel Efekt 6.7 58,046
2015 Dram Görsel Efekt 8.1 44,614

Bizi Kötüden Koru
2014 Korku Görsel Efekt 6.2 56,990
2014 Komedi Görsel Efekt 5.8 16,175
2013 Komedi Görsel Efekt 5.3 12,087

Acil Teslimat
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 98,115
2012 Dram Görsel Efekt    
2012 Kısa Metraj Görsel Efekt
8.3 6
2011 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 76,833
2011 Komedi Görsel Efekt 7.6 45
2011 Aksiyon Görsel Efekt    

Asla Vazgeçme
2009 Dram Görsel Efekt 6.1 2,346

Gizli Gerçekler
2008 Suç Görsel Efekt 7.2 31,165
2008 Dram Görsel Efekt 7.7 2,307
2008 Komedi Görsel Efekt 6.3 13,822
2008 Dram Görsel Efekt    
2008 Komedi Görsel Efekt 7.7 8,591
2007 Dram Görsel Efekt 8.6 151,424
2007 Suç Görsel Efekt 7.9 1,829
2007 Dram Görsel Efekt    
2007 Suç Görsel Efekt 8.7 9
2007 Komedi Görsel Efekt 6.6 19,153
2005 Dram Görsel Efekt    

Amerikan Pastası Düğün
2003 Komedi Görsel Efekt 6.3 167,847
2001 Suç Görsel Efekt 6.9 8,530
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (9,833) Split (5,328) Rogue One (5,036) Hidden Figures (4,075) Assassin's Creed (3,366) Paterson (3,111) Patriots Day (2,693) Allied (2,013) Brimstone (1,701) Live by Night (1,585)
Dizi Altyazıları
Legion (8,566) Arrow (5,106) The Flash (4,936) The Expanse (2,750) Legends of Tomorrow (2,548) The 100 (2,350) The Blacklist (2,063) Colony (1,952) Vikings (1,846) Designated Survivor (1,769)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017