Giriş Kayıt
Curt Miller

Curt Miller


Görsel Efekt

Curt Miller, görsel efekt. Falling Skies (2011), The Onion Movie (2008), Are You Here (2013), Swingtown (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Curtis Miller | Kurt Miller
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 8.1 19,878

Lanet 2
2015 Korku Görsel Efekt 5.3 35,484
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 72,700
2015 Dram Görsel Efekt 6.9 17,026

Sahte Sağdıç
2015 Komedi Görsel Efekt 6.7 61,830

Yüksek Şatodaki Adam
2015 Dram Görsel Efekt 8.1 52,134

Bizi Kötüden Koru
2014 Korku Görsel Efekt 6.2 59,706
2014 Komedi Görsel Efekt 5.8 17,006
2013 Komedi Görsel Efekt 5.3 12,938

Acil Teslimat
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 101,342
2012 Dram Görsel Efekt 6.0 636
2012 Kısa Metraj Görsel Efekt
8.3 6
2011 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 79,284
2011 Komedi Görsel Efekt 7.6 45
2011 Aksiyon Görsel Efekt 4.5 1,541

Asla Vazgeçme
2009 Dram Görsel Efekt 6.1 2,346

Gizli Gerçekler
2008 Suç Görsel Efekt 7.2 32,304
2008 Dram Görsel Efekt 7.7 2,307
2008 Komedi Görsel Efekt 6.3 13,822
2008 Dram Görsel Efekt    
2008 Komedi Görsel Efekt 7.7 8,592
2007 Dram Görsel Efekt 8.6 162,697
2007 Suç Görsel Efekt 7.9 1,829
2007 Dram Görsel Efekt    
2007 Suç Görsel Efekt 6.4 180
2007 Komedi Görsel Efekt 6.6 19,755
2005 Dram Görsel Efekt 7.6 538

Amerikan Pastası Düğün
2003 Komedi Görsel Efekt 6.3 173,585
2001 Suç Görsel Efekt 7.0 8,846
Dizi Altyazıları
Vikings (17,864) Black Mirror (5,802) The Flash (4,905) Shameless (4,422) Supernatural (3,199) The Big Bang Theory (3,040) The Blacklist (1,656) Star Trek: Discovery (1,496) Knightfall (1,249) Black Lightning (1,230)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018