Giriş Kayıt
Anthony 'Citric' Campos

Anthony 'Citric' Campos


Oyuncu

Anthony 'Citric' Campos, oyuncu. Ahmaklar (2006) yapımıyla biliniyor.

Takma İsmi: Citrico Syniko
Web Sitesi: |
Boyu: 1.88 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 5.9 381
2015 Aksiyon Oyuncu 5.8 40
2013 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
9.7 25,140
2009 Komedi Oyuncu 6.2 62

Ahmaklar
2006 Macera Oyuncu 6.6 115,401

Acımasız Hayat
2005 Aksiyon Oyuncu 6.9 56,407
Dizi Altyazıları
The Flash (6,950) Fargo (5,754) Arrow (4,807) The 100 (4,471) Better Call Saul (3,599) Lucifer (3,062) 12 Monkeys (2,473) Supernatural (2,402) American Gods (2,368) Game of Thrones (2,241)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017