Giriş Kayıt
Anthony 'Citric' Campos

Anthony 'Citric' Campos


Oyuncu

Anthony 'Citric' Campos, oyuncu. Ahmaklar (2006) yapımıyla biliniyor.

Takma İsmi: Citrico Syniko
Web Sitesi: |
Boyu: 1.88 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 5.6 173
2015 Aksiyon Oyuncu 5.8 40
2013 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
9.7 25,140
2009 Komedi Oyuncu 6.2 62

Ahmaklar
2006 Macera Oyuncu 6.6 113,421

Acımasız Hayat
2005 Aksiyon Oyuncu 6.9 55,938
Film Altyazıları
Passengers (7,726) Doctor Strange (3,840) Assassin's Creed (3,765) Arrival (2,644) xXx: Return of Xander Cage (2,560) Allied (2,527) Moana (1,714) Forushande (1,502) Hacksaw Ridge (1,501) Split (1,411)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,334) Supernatural (7,892) Legion (7,865) Arrow (5,759) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,666) Black Sails (3,660) Taboo (3,588) Vikings (3,582) Suits (3,225) The Expanse (3,013)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017