Giriş Kayıt
Anthony 'Citric' Campos

Anthony 'Citric' Campos


Oyuncu

Anthony 'Citric' Campos, oyuncu. Ahmaklar (2006) yapımıyla biliniyor.

Takma İsmi: Citrico Syniko
Web Sitesi: |
Boyu: 1.88 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 5.8 417
2015 Aksiyon Oyuncu 5.8 40
2013 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
9.7 25,140
2009 Komedi Oyuncu 6.2 62

Ahmaklar
2006 Macera Oyuncu 6.6 116,682

Acımasız Hayat
2005 Aksiyon Oyuncu 6.9 56,740
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017