Giriş Kayıt
Anthony 'Citric' Campos

Anthony 'Citric' Campos


Oyuncu

Anthony 'Citric' Campos, oyuncu. Ahmaklar (2006) yapımıyla biliniyor.

Takma İsmi: Citrico Syniko
Web Sitesi: |
Boyu: 1.88 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 5.8 417
2015 Aksiyon Oyuncu 5.8 40
2013 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
9.7 25,140
2009 Komedi Oyuncu 6.2 62

Ahmaklar
2006 Macera Oyuncu 6.6 122,324

Acımasız Hayat
2005 Aksiyon Oyuncu 6.9 58,236
Film Altyazıları
Den of Thieves (3,657) Hostiles (3,024) Maze Runner: The Death Cure (2,616) Wildling (2,463) Red Sparrow (1,655) 12 Strong (1,606) The Commuter (1,070) Peter Rabbit (590) A Quiet Place (575) The Post (528)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,611) The Terror (4,590) Legion (2,005) The Flash (1,760) Supernatural (1,584) The Big Bang Theory (1,550) Vikings (1,500) Lucifer (1,489) The Crossing (1,427) Fear the Walking Dead (1,385)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018