Giriş Kayıt
Takamasa Suga

Takamasa Suga (39)


Oyuncu

Takamasa Suga, 19 Ekim 1977 Tokyo, Japonya doğumlu oyuncu. Ölüm Dansı (2005) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 19 Ekim 1977
Doğum Yeri: Tokyo, Japonya
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Gizem Oyuncu    
2012 35 Aksiyon Oyuncu 5.9 903
2011 34 Komedi Oyuncu 5.2 382
2010 33 Dram Oyuncu 6.9 21
2010 33 Komedi Oyuncu 6.4 91
2009 32 Aksiyon Oyuncu 5.4 281
2006 29 Romantik Oyuncu 6.3 650
2006 29 Komedi Oyuncu 5.8 74

Ölüm Dansı
2005 28 Aksiyon Oyuncu 5.9 1,468
2005 28 Komedi Oyuncu 6.3 317
2003 Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017