Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Dan Wills

Dan Wills


Görsel Efekt, Animasyon

Dan Wills, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yerçekimi
2013 Macera Görsel Efekt 7.8 604,979

İnanılmaz Sihirbazlar
2013 Komedi Görsel Efekt 5.9 61,883

Açlık Oyunları
2012 Macera Görsel Efekt 7.2 720,738

Özgürlük Yolu
2010 Macera Görsel Efekt 7.3 90,349

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1
2010 Macera Görsel Efekt 7.7 345,644

Sihirbazın Çırağı
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 127,936

Mao'nun Son Dansçısı
2009 Biyografi Görsel Efekt 7.4 6,157

Harry Potter ve Melez Prens
2009 Macera Görsel Efekt 7.5 339,600

Terminatör 4: Kurtuluş
2009 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 292,432

Lanetli Topraklar
2008 Korku Görsel Efekt 5.9 61,065

Karanlık Yükseliyor
2007 Macera Görsel Efekt 4.8 13,358

28 Hafta Sonra
2007 Korku Görsel Efekt 7.0 217,763

Minik Örümcek Şarlot
2006 Komedi Görsel Efekt 6.4 28,934

Kanlı Elmas
2006 Macera Görsel Efekt 8.0 413,299

Harry Potter ve Ateş Kadehi
2005 Macera Görsel Efekt 7.7 405,012

Batman Başlıyor
2005 Aksiyon Görsel Efekt 8.3 1,020,348
2005 Aksiyon Görsel Efekt 4.1 4,910

Sky Captain ve Yarının Dünyası
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 73,904

Son Samuray
2003 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 326,329

Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü
2003 Macera Görsel Efekt 8.9 1,263,291

Gezginler ve Büyücüler
2003 Dram Görsel Efekt 7.5 1,760

Orman Kaçkını 2
2003 Komedi Animasyon    

Kor
2003 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 78,665
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017