Giriş Kayıt
Dan Wills

Dan Wills


Görsel Efekt, Animasyon

Dan Wills, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yerçekimi
2013 Macera Görsel Efekt 7.8 632,965

İnanılmaz Sihirbazlar
2013 Komedi Görsel Efekt 5.9 63,422

Açlık Oyunları
2012 Macera Görsel Efekt 7.2 744,248

Özgürlük Yolu
2010 Macera Görsel Efekt 7.3 93,753

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1
2010 Macera Görsel Efekt 7.7 364,526

Sihirbazın Çırağı
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 132,519

Mao'nun Son Dansçısı
2009 Biyografi Görsel Efekt 7.4 6,157

Harry Potter ve Melez Prens
2009 Macera Görsel Efekt 7.5 358,330

Terminatör 4: Kurtuluş
2009 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 300,237

Lanetli Topraklar
2008 Korku Görsel Efekt 5.9 62,279

Karanlık Yükseliyor
2007 Macera Görsel Efekt 4.8 13,585

28 Hafta Sonra
2007 Korku Görsel Efekt 7.0 224,457

Minik Örümcek Şarlot
2006 Komedi Görsel Efekt 6.3 30,151

Kanlı Elmas
2006 Macera Görsel Efekt 8.0 427,291

Harry Potter ve Ateş Kadehi
2005 Macera Görsel Efekt 7.7 425,140

Batman Başlıyor
2005 Aksiyon Görsel Efekt 8.3 1,067,707
2005 Aksiyon Görsel Efekt 4.0 5,092

Sky Captain ve Yarının Dünyası
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 75,022

Son Samuray
2003 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 338,039

Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü
2003 Macera Görsel Efekt 8.9 1,321,962

Gezginler ve Büyücüler
2003 Dram Görsel Efekt 7.5 1,760

Orman Kaçkını 2
2003 Komedi Animasyon    

Kor
2003 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 80,722
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017