Giriş Kayıt
Dan Wills

Dan Wills


Görsel Efekt, Animasyon

Dan Wills, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yerçekimi
2013 Macera Görsel Efekt 7.8 611,091

İnanılmaz Sihirbazlar
2013 Komedi Görsel Efekt 5.9 62,167

Açlık Oyunları
2012 Macera Görsel Efekt 7.2 725,989

Özgürlük Yolu
2010 Macera Görsel Efekt 7.3 91,202

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1
2010 Macera Görsel Efekt 7.7 349,910

Sihirbazın Çırağı
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 128,877

Mao'nun Son Dansçısı
2009 Biyografi Görsel Efekt 7.4 6,157

Harry Potter ve Melez Prens
2009 Macera Görsel Efekt 7.5 343,799

Terminatör 4: Kurtuluş
2009 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 293,860

Lanetli Topraklar
2008 Korku Görsel Efekt 5.9 61,290

Karanlık Yükseliyor
2007 Macera Görsel Efekt 4.8 13,420

28 Hafta Sonra
2007 Korku Görsel Efekt 7.0 219,197

Minik Örümcek Şarlot
2006 Komedi Görsel Efekt 6.4 29,211

Kanlı Elmas
2006 Macera Görsel Efekt 8.0 416,464

Harry Potter ve Ateş Kadehi
2005 Macera Görsel Efekt 7.7 409,605

Batman Başlıyor
2005 Aksiyon Görsel Efekt 8.3 1,030,092
2005 Aksiyon Görsel Efekt 4.1 4,910

Sky Captain ve Yarının Dünyası
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 74,140

Son Samuray
2003 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 329,109

Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü
2003 Macera Görsel Efekt 8.9 1,276,032

Gezginler ve Büyücüler
2003 Dram Görsel Efekt 7.5 1,760

Orman Kaçkını 2
2003 Komedi Animasyon    

Kor
2003 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 79,076
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017