Giriş Kayıt
Dan Wills

Dan Wills


Görsel Efekt, Animasyon

Dan Wills, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yerçekimi
2013 Macera Görsel Efekt 7.8 644,769

İnanılmaz Sihirbazlar
2013 Komedi Görsel Efekt 5.9 64,061

Açlık Oyunları
2012 Macera Görsel Efekt 7.2 753,659

Özgürlük Yolu
2010 Macera Görsel Efekt 7.3 95,097

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1
2010 Macera Görsel Efekt 7.7 373,222

Sihirbazın Çırağı
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 134,428

Mao'nun Son Dansçısı
2009 Biyografi Görsel Efekt 7.4 6,157

Harry Potter ve Melez Prens
2009 Macera Görsel Efekt 7.5 366,793

Terminatör 4: Kurtuluş
2009 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 303,731

Lanetli Topraklar
2008 Korku Görsel Efekt 5.9 62,918

Karanlık Yükseliyor
2007 Macera Görsel Efekt 4.8 13,585

28 Hafta Sonra
2007 Korku Görsel Efekt 7.0 227,615

Minik Örümcek Şarlot
2006 Komedi Görsel Efekt 6.3 30,698

Kanlı Elmas
2006 Macera Görsel Efekt 8.0 433,437

Harry Potter ve Ateş Kadehi
2005 Macera Görsel Efekt 7.7 434,136

Batman Başlıyor
2005 Aksiyon Görsel Efekt 8.3 1,086,242
2005 Aksiyon Görsel Efekt 4.0 5,092

Sky Captain ve Yarının Dünyası
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 75,713

Son Samuray
2003 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 342,994

Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü
2003 Macera Görsel Efekt 8.9 1,344,779

Gezginler ve Büyücüler
2003 Dram Görsel Efekt 7.5 1,760

Orman Kaçkını 2
2003 Komedi Animasyon    

Kor
2003 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 81,700
Dizi Altyazıları
Vikings (6,355) Shameless (3,796) Game of Thrones (3,066) Mr. Robot (2,965) Supernatural (2,740) The Big Bang Theory (2,207) Arrow (2,197) Outlander (1,924) Gotham (1,791) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,766)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017