Giriş Kayıt
Dan Wills

Dan Wills


Görsel Efekt, Animasyon

Dan Wills, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yerçekimi
2013 Macera Görsel Efekt 7.8 667,709

İnanılmaz Sihirbazlar
2013 Komedi Görsel Efekt 5.9 65,430

Açlık Oyunları
2012 Macera Görsel Efekt 7.2 768,676

Özgürlük Yolu
2010 Macera Görsel Efekt 7.3 98,013

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1
2010 Macera Görsel Efekt 7.7 390,862

Sihirbazın Çırağı
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 138,074

Mao'nun Son Dansçısı
2009 Biyografi Görsel Efekt 7.4 6,157

Harry Potter ve Melez Prens
2009 Macera Görsel Efekt 7.6 383,891

Terminatör 4: Kurtuluş
2009 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 309,540

Lanetli Topraklar
2008 Korku Görsel Efekt 5.9 63,899

Karanlık Yükseliyor
2007 Macera Görsel Efekt 4.8 13,901

28 Hafta Sonra
2007 Korku Görsel Efekt 7.0 232,800

Minik Örümcek Şarlot
2006 Komedi Görsel Efekt 6.3 31,698

Kanlı Elmas
2006 Macera Görsel Efekt 8.0 444,463

Harry Potter ve Ateş Kadehi
2005 Macera Görsel Efekt 7.7 452,381

Batman Başlıyor
2005 Aksiyon Görsel Efekt 8.3 1,127,511
2005 Aksiyon Görsel Efekt 4.0 5,092

Sky Captain ve Yarının Dünyası
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 76,937

Son Samuray
2003 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 352,590

Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü
2003 Macera Görsel Efekt 8.9 1,400,724

Orman Kaçkını 2
2003 Komedi Animasyon 3.3 4,949

Gezginler ve Büyücüler
2003 Dram Görsel Efekt 7.5 1,760

Kor
2003 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 83,323
Dizi Altyazıları
Westworld (12,295) La casa de papel (2,376) 12 Monkeys (2,061) Into the Badlands (1,782) Legion (1,736) The Expanse (1,497) Fear the Walking Dead (1,169) Colony (1,028) Vikings (1,002) Cloak & Dagger (859)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018