Giriş Kayıt
Dan Wills

Dan Wills


Görsel Efekt, Animasyon

Dan Wills, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yerçekimi
2013 Macera Görsel Efekt 7.8 614,970

İnanılmaz Sihirbazlar
2013 Komedi Görsel Efekt 5.9 62,380

Açlık Oyunları
2012 Macera Görsel Efekt 7.2 729,123

Özgürlük Yolu
2010 Macera Görsel Efekt 7.3 91,717

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1
2010 Macera Görsel Efekt 7.7 352,418

Sihirbazın Çırağı
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 129,450

Mao'nun Son Dansçısı
2009 Biyografi Görsel Efekt 7.4 6,157

Harry Potter ve Melez Prens
2009 Macera Görsel Efekt 7.5 346,336

Terminatör 4: Kurtuluş
2009 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 294,813

Lanetli Topraklar
2008 Korku Görsel Efekt 5.9 61,451

Karanlık Yükseliyor
2007 Macera Görsel Efekt 4.8 13,449

28 Hafta Sonra
2007 Korku Görsel Efekt 7.0 220,070

Minik Örümcek Şarlot
2006 Komedi Görsel Efekt 6.4 29,343

Kanlı Elmas
2006 Macera Görsel Efekt 8.0 418,233

Harry Potter ve Ateş Kadehi
2005 Macera Görsel Efekt 7.7 412,244

Batman Başlıyor
2005 Aksiyon Görsel Efekt 8.3 1,036,276
2005 Aksiyon Görsel Efekt 4.1 4,910

Sky Captain ve Yarının Dünyası
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 74,171

Son Samuray
2003 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 330,537

Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü
2003 Macera Görsel Efekt 8.9 1,283,786

Gezginler ve Büyücüler
2003 Dram Görsel Efekt 7.5 1,760

Orman Kaçkını 2
2003 Komedi Animasyon    

Kor
2003 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 79,359
Dizi Altyazıları
The Flash (6,956) Into the Badlands (3,375) Legion (2,658) Black Sails (2,395) Arrow (1,808) Vikings (1,793) Legends of Tomorrow (1,683) 24: Legacy (1,664) Iron Fist (1,598) Game of Thrones (1,432)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017