Giriş Kayıt
Dan Wills

Dan Wills


Görsel Efekt, Animasyon

Dan Wills, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yerçekimi
2013 Macera Görsel Efekt 7.8 625,908

İnanılmaz Sihirbazlar
2013 Komedi Görsel Efekt 5.9 63,011

Açlık Oyunları
2012 Macera Görsel Efekt 7.2 738,758

Özgürlük Yolu
2010 Macera Görsel Efekt 7.3 93,063

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1
2010 Macera Görsel Efekt 7.7 359,779

Sihirbazın Çırağı
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 131,370

Mao'nun Son Dansçısı
2009 Biyografi Görsel Efekt 7.4 6,157

Harry Potter ve Melez Prens
2009 Macera Görsel Efekt 7.5 353,612

Terminatör 4: Kurtuluş
2009 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 298,331

Lanetli Topraklar
2008 Korku Görsel Efekt 5.9 61,991

Karanlık Yükseliyor
2007 Macera Görsel Efekt 4.8 13,585

28 Hafta Sonra
2007 Korku Görsel Efekt 7.0 222,837

Minik Örümcek Şarlot
2006 Komedi Görsel Efekt 6.3 29,835

Kanlı Elmas
2006 Macera Görsel Efekt 8.0 424,004

Harry Potter ve Ateş Kadehi
2005 Macera Görsel Efekt 7.7 420,008

Batman Başlıyor
2005 Aksiyon Görsel Efekt 8.3 1,055,523
2005 Aksiyon Görsel Efekt 4.1 4,910

Sky Captain ve Yarının Dünyası
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 74,628

Son Samuray
2003 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 335,497

Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü
2003 Macera Görsel Efekt 8.9 1,307,946

Gezginler ve Büyücüler
2003 Dram Görsel Efekt 7.5 1,760

Orman Kaçkını 2
2003 Komedi Animasyon    

Kor
2003 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 80,226
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017