Giriş Kayıt
Philip Moross

Philip Moross


Müzisyen, Yapımcı

Philip Moross, müzisyen, yapımcı. Kiracı (2011), Anormal Aktivite 2 (2014), (2012) Tetikçiler (2012), (2016) Savaş Vadisi (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Barry Seal: Kaçakçı
2017 Aksiyon Yapımcı 7.2 94,679

Savaş Vadisi
2016 Biyografi Müzik 8.2 314,098
2016 Komedi 4.3 8,921

13 Günah
2014 Korku Yapımcı 6.3 27,379

Daire
2014 Gizem Müzik 6.3 43,076

Anormal Aktivite 2
2014 Komedi Müzik 4.7 16,877
2014 Aksiyon Müzik 7.0 223,014

Zafere Hücum
2013 Aksiyon 8.1 367,878

Muhbir
2013 Aksiyon Müzik 6.5 71,509

Yarım Kalan Şarkı
2012 Komedi Yapımcı 7.0 6,160

Çok Gizli
2012 Aksiyon Müzik 5.0 16,755

Tetikçiler
2012 Aksiyon Müzik
7.4 475,633

Tehlikeli Takip
2012 Suç Müzik 7.6 202,297

Şimdi Gel De Gör Beni
2012 Komedi Yapımcı 5.4 7,631

Kiracı
2011 Dram Müzik 5.3 23,565
2011 Aksiyon Yapımcı 4.4 19,149

Kanıma Gir
2010 Dram Müzik 7.1 101,803
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,907) Den of Thieves (2,664) Maze Runner: The Death Cure (2,367) Hostiles (2,254) Winchester (2,219) 12 Strong (2,029) Submergence (1,698) Peter Rabbit (1,238) The Commuter (1,133) A martfüi rém (805)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,957) Supernatural (3,937) The Flash (3,365) The Terror (2,754) Legion (2,484) The Big Bang Theory (2,424) Gotham (2,109) The Expanse (2,024) The Crossing (1,898) Arrow (1,828)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018