Giriş Kayıt
Philip Moross

Philip Moross


Müzisyen, Yapımcı

Philip Moross, müzisyen, yapımcı. Kiracı (2011), Anormal Aktivite 2 (2014), (2012) Tetikçiler (2012), (2016) Savaş Vadisi (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Savaş Vadisi
2016 Biyografi Müzik 8.2 236,807
2016 Komedi 4.3 7,581

13 Günah
2014 Korku Yapımcı 6.3 25,952

Daire
2014 Gizem Müzik 6.3 39,466

Anormal Aktivite 2
2014 Komedi Müzik 4.7 15,735
2014 Aksiyon Müzik 7.0 213,999

Zafere Hücum
2013 Aksiyon 8.1 344,308

Muhbir
2013 Aksiyon Müzik 6.5 68,627

Yarım Kalan Şarkı
2012 Komedi Yapımcı 7.0 6,068

Çok Gizli
2012 Aksiyon Müzik 5.0 15,469

Tetikçiler
2012 Aksiyon Müzik
7.4 456,675

Tehlikeli Takip
2012 Suç Müzik 7.7 194,187

Şimdi Gel De Gör Beni
2012 Komedi Yapımcı 5.4 7,088

Kiracı
2011 Dram Müzik 5.3 22,573
2011 Aksiyon Yapımcı 4.4 18,643

Kanıma Gir
2010 Dram Müzik 7.2 98,094
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017