Giriş Kayıt
Philip Moross

Philip Moross


Müzisyen, Yapımcı

Philip Moross, müzisyen, yapımcı. Kiracı (2011), Anormal Aktivite 2 (2014), (2012) Tetikçiler (2012), (2016) Savaş Vadisi (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Barry Seal: Kaçakçı
2017 Aksiyon Yapımcı 7.2 36,295

Savaş Vadisi
2016 Biyografi Müzik 8.2 275,485
2016 Komedi 4.3 8,335

13 Günah
2014 Korku Yapımcı 6.3 26,476

Daire
2014 Gizem Müzik 6.3 41,035

Anormal Aktivite 2
2014 Komedi Müzik 4.7 16,380
2014 Aksiyon Müzik 7.0 217,920

Zafere Hücum
2013 Aksiyon 8.1 353,576

Muhbir
2013 Aksiyon Müzik 6.5 70,067

Yarım Kalan Şarkı
2012 Komedi Yapımcı 7.0 6,160

Çok Gizli
2012 Aksiyon Müzik 5.0 16,076

Tetikçiler
2012 Aksiyon Müzik
7.4 465,255

Tehlikeli Takip
2012 Suç Müzik 7.7 197,924

Şimdi Gel De Gör Beni
2012 Komedi Yapımcı 5.4 7,088

Kiracı
2011 Dram Müzik 5.3 22,908
2011 Aksiyon Yapımcı 4.4 18,855

Kanıma Gir
2010 Dram Müzik 7.2 99,836
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017