Giriş Kayıt
Philip Moross

Philip Moross


Müzisyen, Yapımcı

Philip Moross, müzisyen, yapımcı. Kiracı (2011), Anormal Aktivite 2 (2014), (2012) Tetikçiler (2012), (2016) Savaş Vadisi (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Barry Seal: Kaçakçı
2017 Aksiyon Yapımcı 7.2 85,300

Savaş Vadisi
2016 Biyografi Müzik 8.2 300,184
2016 Komedi 4.3 8,724

13 Günah
2014 Korku Yapımcı 6.3 27,119

Daire
2014 Gizem Müzik 6.3 42,209

Anormal Aktivite 2
2014 Komedi Müzik 4.7 16,393
2014 Aksiyon Müzik 7.0 221,299

Zafere Hücum
2013 Aksiyon 8.1 360,991

Muhbir
2013 Aksiyon Müzik 6.5 70,971

Yarım Kalan Şarkı
2012 Komedi Yapımcı 7.0 6,160

Çok Gizli
2012 Aksiyon Müzik 5.0 16,596

Tetikçiler
2012 Aksiyon Müzik
7.4 472,221

Tehlikeli Takip
2012 Suç Müzik 7.7 200,945

Şimdi Gel De Gör Beni
2012 Komedi Yapımcı 5.4 7,631

Kiracı
2011 Dram Müzik 5.3 23,345
2011 Aksiyon Yapımcı 4.4 19,047

Kanıma Gir
2010 Dram Müzik 7.2 100,949
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018