Giriş Kayıt
Philip Moross

Philip Moross


Müzisyen, Yapımcı

Philip Moross, müzisyen, yapımcı. Kiracı (2011), Anormal Aktivite 2 (2014), (2012) Tetikçiler (2012), (2016) Savaş Vadisi (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Barry Seal: Kaçakçı
2017 Aksiyon Yapımcı 7.2 102,470

Savaş Vadisi
2016 Biyografi Müzik 8.2 322,397
2016 Komedi 4.3 9,155

13 Günah
2014 Korku Yapımcı 6.3 27,621

Daire
2014 Gizem Müzik 6.3 43,654

Anormal Aktivite 2
2014 Komedi Müzik 4.7 17,034
2014 Aksiyon Müzik 7.0 224,530

Zafere Hücum
2013 Aksiyon 8.1 371,590

Muhbir
2013 Aksiyon Müzik 6.5 72,040

Yarım Kalan Şarkı
2012 Komedi Yapımcı 7.0 6,160

Çok Gizli
2012 Aksiyon Müzik 5.0 16,938

Tetikçiler
2012 Aksiyon Müzik
7.4 478,468

Tehlikeli Takip
2012 Suç Müzik 7.6 203,356

Şimdi Gel De Gör Beni
2012 Komedi Yapımcı 5.4 7,631

Kiracı
2011 Dram Müzik 5.3 23,657
2011 Aksiyon Yapımcı 4.4 19,149

Kanıma Gir
2010 Dram Müzik 7.1 102,652
Film Altyazıları
Rampage (14,395) Ready Player One (10,368) Escape Plan 2: Hades (7,497) Tomb Raider (2,138) The Cured (1,998) Blockers (1,106) Set It Up (1,041) Den 12. mann (967) Journey's End (828) Black Panther (728)
Dizi Altyazıları
Westworld (16,518) 12 Monkeys (3,312) La casa de papel (2,813) Into the Badlands (2,740) Legion (1,779) Fear the Walking Dead (1,487) The 100 (1,391) The Expanse (1,389) The Crossing (1,097) Vikings (1,079)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018