Giriş Kayıt
Philip Moross

Philip Moross


Müzisyen, Yapımcı

Philip Moross, müzisyen, yapımcı. Kiracı (2011), Anormal Aktivite 2 (2014), (2012) Tetikçiler (2012), (2016) Savaş Vadisi (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Savaş Vadisi
2016 Dram Müzik 8.2 213,353
2016 Komedi 4.3 7,127

13 Günah
2014 Korku Yapımcı 6.3 25,578

Daire
2014 Gizem Müzik 6.3 38,843

Anormal Aktivite 2
2014 Komedi Müzik 4.7 15,628
2014 Aksiyon Müzik 7.0 212,288

Zafere Hücum
2013 Aksiyon 8.1 340,008

Muhbir
2013 Aksiyon Müzik 6.5 68,109

Yarım Kalan Şarkı
2012 Komedi Yapımcı 7.0 5,769

Çok Gizli
2012 Aksiyon Müzik 5.0 15,469

Tetikçiler
2012 Aksiyon Müzik
7.4 452,599

Tehlikeli Takip
2012 Suç Müzik 7.7 192,312

Şimdi Gel De Gör Beni
2012 Komedi Yapımcı 5.4 7,088

Kiracı
2011 Dram Müzik 5.3 22,422
2011 Aksiyon Yapımcı 4.4 18,514

Kanıma Gir
2010 Dram Müzik 7.2 97,195
Dizi Altyazıları
The Flash (7,445) Fargo (6,583) Arrow (5,492) The 100 (5,084) Better Call Saul (4,032) Lucifer (3,394) 12 Monkeys (3,297) Supernatural (2,846) American Gods (2,786) Game of Thrones (2,780)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017