Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Philip Moross

Philip Moross


Müzisyen, Yapımcı

Philip Moross, müzisyen, yapımcı. Kiracı (2011), Anormal Aktivite 2 (2014), (2012) Tetikçiler (2012), (2014) Non-Stop (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi 4.4 5,730

13 Günah
2014 Korku Yapımcı 6.3 24,828

Daire
2014 Gizem Müzik 6.3 36,887

Anormal Aktivite 2
2014 Komedi Müzik 4.7 15,054
2014 Aksiyon Müzik 7.0 207,636

Zafere Hücum
2013 Aksiyon 8.1 328,673

Muhbir
2013 Aksiyon Müzik 6.5 66,726

Yarım Kalan Şarkı
2012 Komedi Yapımcı 7.0 5,769

Çok Gizli
2012 Aksiyon Müzik 5.0 14,925

Tetikçiler
2012 Aksiyon Müzik
7.4 442,369

Tehlikeli Takip
2012 Suç Müzik 7.7 187,712

Şimdi Gel De Gör Beni
2012 Komedi Yapımcı 5.4 7,088

Kiracı
2011 Dram Müzik 5.3 22,060
2011 Aksiyon Yapımcı 4.4 18,280

Kanıma Gir
2010 Dram Müzik 7.2 95,067
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017