Giriş Kayıt
Philip Moross

Philip Moross


Müzisyen, Yapımcı

Philip Moross, müzisyen, yapımcı. Kiracı (2011), Anormal Aktivite 2 (2014), (2012) Tetikçiler (2012), (2016) Savaş Vadisi (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Savaş Vadisi
2016 Biyografi Müzik 8.2 259,353
2016 Komedi 4.3 8,012

13 Günah
2014 Korku Yapımcı 6.3 25,952

Daire
2014 Gizem Müzik 6.3 40,276

Anormal Aktivite 2
2014 Komedi Müzik 4.7 16,148
2014 Aksiyon Müzik 7.0 215,750

Zafere Hücum
2013 Aksiyon 8.1 348,703

Muhbir
2013 Aksiyon Müzik 6.5 69,377

Yarım Kalan Şarkı
2012 Komedi Yapımcı 7.0 6,160

Çok Gizli
2012 Aksiyon Müzik 5.0 15,820

Tetikçiler
2012 Aksiyon Müzik
7.4 460,711

Tehlikeli Takip
2012 Suç Müzik 7.7 195,961

Şimdi Gel De Gör Beni
2012 Komedi Yapımcı 5.4 7,088

Kiracı
2011 Dram Müzik 5.3 22,573
2011 Aksiyon Yapımcı 4.4 18,742

Kanıma Gir
2010 Dram Müzik 7.2 98,955
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017