Giriş Kayıt
Chris Kerson

Chris Kerson


Oyuncu

Christopher Buckley Kerson New York City, New York, USA, New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu. True Detective (2014) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Christopher Buckley Kerson New York City, New York, USA
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Takma İsmi: Shyam
Web Sitesi:
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Biyografi Oyuncu    
2016 Aksiyon Oyuncu 5.3 2,954
2014 Suç Oyuncu 9.1 367,211

Para Avcısı
2013 Biyografi Oyuncu 8.2 885,433
2013 Suç Oyuncu 6.0 38
2013 Dram Oyuncu    
2012 Komedi Oyuncu    
2010 Suç Oyuncu 6.0 113
2008 Komedi Oyuncu 5.5 103,520

Aşk Tarifi
2007 Komedi Oyuncu 6.3 61,895

Zırtapoz
2001 Komedi Oyuncu 6.6 213,982

Bazıları Çabuk Bıkar
2001 Komedi Oyuncu 6.1 20,877
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017