Giriş Kayıt
Setsuko Shinobu

Setsuko Shinobu


Oyuncu

Setsuko Shinobu, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1941 Dram Oyuncu 7.6 722
1940 Dram Oyuncu 7.0 59
1937 Dram Oyuncu 6.2 14
1936 Dram Oyuncu 7.6 528
1934 Dram Oyuncu 7.0 206
Dizi Altyazıları
The Flash (6,984) Black Sails (4,852) Into the Badlands (4,231) Iron Fist (3,013) Legion (2,302) Vikings (2,265) Billions (2,043) Game of Thrones (1,807) Arrow (1,802) The 100 (1,689)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017