Giriş Kayıt
Setsuko Shinobu

Setsuko Shinobu


Oyuncu

Setsuko Shinobu, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1941 Dram Oyuncu 7.6 722
1940 Dram Oyuncu 7.0 59
1937 Dram Oyuncu 6.2 14
1936 Dram Oyuncu 7.6 528
1934 Dram Oyuncu 7.0 206
Film Altyazıları
Gold (7,315) Rings (3,839) Logan (3,087) Get Out (2,489) La La Land (2,100) The Age of Shadows (1,886) Split (1,878) Zashchitniki (1,715) The Great Wall (1,537) Office Christmas Party (1,439)
Dizi Altyazıları
Fargo (5,985) The Blacklist (4,411) The Expanse (3,321) The Last Kingdom (2,177) Better Call Saul (2,161) Doctor Who (1,727) Game of Thrones (1,711) Vikings (1,686) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,656) Supernatural (1,641)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017