Giriş Kayıt
Setsuko Shinobu

Setsuko Shinobu


Oyuncu

Setsuko Shinobu, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1941 Dram Oyuncu 7.6 722
1941 Dram Oyuncu 6.8 48
1940 Dram Oyuncu 7.0 59
1937 Dram Oyuncu 6.2 14
1936 Dram Oyuncu 7.6 528
1934 Dram Oyuncu 7.0 206
Dizi Altyazıları
Westworld (17,123) La casa de papel (3,843) Supernatural (3,355) Into the Badlands (2,350) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,177) Krypton (2,156) Gotham (2,136) The Big Bang Theory (1,712) Arrow (1,708) Lucifer (1,632)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018