Giriş Kayıt
Setsuko Shinobu

Setsuko Shinobu


Oyuncu

Setsuko Shinobu, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1941 Dram Oyuncu 7.6 722
1941 Dram Oyuncu 6.8 48
1940 Dram Oyuncu 7.0 59
1937 Dram Oyuncu 6.2 14
1936 Dram Oyuncu 7.6 528
1934 Dram Oyuncu 7.0 206
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,051) Stronger (4,032) Dunkirk (2,998) Loving Vincent (1,886) American Made (1,596) It (1,553) Flatliners (1,515) Kingsman: The Golden Circle (1,415) Mother! (1,317) The Foreigner (717)
Dizi Altyazıları
Vikings (13,800) Mr. Robot (6,494) Shameless (5,565) Game of Thrones (3,178) Manhunt: Unabomber (2,729) Peaky Blinders (2,613) Designated Survivor (1,472) Lucifer (1,312) The Big Bang Theory (1,256) Supernatural (1,134)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017