Giriş Kayıt
Shane Sigler

Shane Sigler


Görüntü Yönetmeni, Kameraman

Shane Sigler, görüntü yönetmeni, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Belgesel Görüntü Yönetmeni 7.5 748
2012 Belgesel Görüntü Yönetmeni 8.2 39
2012 Belgesel Görüntü Yönetmeni    
2012 Belgesel Kameraman 8.8 43
2011 Belgesel Kameraman    
2011 Belgesel Görüntü Yönetmeni 7.0 114
2011 Kısa Metraj Kameraman 3.3 12

Kapitalizm: Bir Aşk Hikayesi
2009 Belgesel Kameraman 7.4 35,554
2009 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni 6.0 9
2008 Belgesel Görüntü Yönetmeni 6.8 91
Dizi Altyazıları
The Flash (6,773) Into the Badlands (3,340) Black Sails (2,328) Legion (1,881) Vikings (1,709) Iron Fist (1,562) 24: Legacy (1,555) Legends of Tomorrow (1,535) Arrow (1,423) Game of Thrones (1,386)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017