Giriş Kayıt
Shane Sigler

Shane Sigler


Görüntü Yönetmeni, Kameraman

Shane Sigler, görüntü yönetmeni, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Belgesel Görüntü Yönetmeni 7.5 748
2012 Belgesel Görüntü Yönetmeni 8.2 39
2012 Belgesel Görüntü Yönetmeni    
2012 Belgesel Kameraman 8.8 43
2011 Belgesel Kameraman    
2011 Belgesel Görüntü Yönetmeni 7.0 114
2011 Kısa Metraj Kameraman 3.3 12

Kapitalizm: Bir Aşk Hikayesi
2009 Belgesel Kameraman 7.4 35,554
2009 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni 6.0 9
2008 Belgesel Görüntü Yönetmeni 6.8 91
Film Altyazıları
John Wick: Chapter 2 (8,668) Assassin's Creed (8,495) Doctor Strange (4,731) Allied (4,073) Moana (2,802) Forushande (2,540) Arrival (2,454) Split (2,385) Lion (2,041) Hacksaw Ridge (1,693)
Dizi Altyazıları
Taboo (7,331) The Flash (5,024) Vikings (3,916) Supernatural (3,097) Blindspot (2,623) Suits (2,361) Sherlock (2,277) The Big Bang Theory (1,830) The Expanse (1,652) The Vampire Diaries (1,560)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017