Giriş Kayıt
Austin Basis

Austin Basis (41)


Oyuncu

Austin Basis, 14 Eylül 1976 Brooklyn, New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu. Güzel ve Çirkin (2012), Hırçın Sevgilim (2008), Life Unexpected (2010), Hatta Aşk Var (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 14 Eylül 1976
Doğum Yeri: Brooklyn, New York City, New York, ABD
Burcu: Başak
Web Sitesi:
Boyu: 1.88 m
10.0 (2 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (12)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Güzel ve Çirkin
2012 Dram Oyuncu 7.2 31,720
2011 Dram Oyuncu 7.0 6,483
2011 35 Biyografi Oyuncu 6.6 109,072

Yeniden Kesim
2010 34 Korku Oyuncu 4.2 318
2010 Dram Oyuncu 7.6 12,355
2010 Komedi Oyuncu 7.7 181
2009 33 Dram Oyuncu 7.0 91

Hatta Aşk Var
2008 32 Komedi Oyuncu 6.2 4,895

Hırçın Sevgilim
2008 32 Komedi Oyuncu 6.3 17,907

Yetmiş Beş
2007 31 Korku Oyuncu 4.7 2,379

Mucit Kayakçılar
2007 31 Komedi Oyuncu 5.3 187
2007 31 Komedi Oyuncu 5.1 1,052
2006 Komedi Oyuncu 6.4 501
2005 29 Aksiyon Oyuncu 6.9 482

Doğaüstü
2005 Dram Oyuncu 8.6 315,390
2004 28 Komedi Çeşitli
Oyuncu
6.9 2,031
2002 26 Komedi Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017