Giriş Kayıt
Andy Robbins

Andy Robbins


Yönetmen, Yapımcı

Andy Robbins, yönetmen, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Bilim-Kurgu Yönetmen 7.3 213
2009 Suç Yapımcı 6.2 43
2008 Belgesel Yönetmen
Yapımcı
8.6 19
2007 Suç 6.4 442
2006 Belgesel 7.5 25,408
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (15,965) Passengers (9,150) Doctor Strange (5,546) Arrival (4,218) Fences (3,472) Assassin's Creed (3,370) Allied (3,184) Hacksaw Ridge (2,729) Moana (2,168) Forushande (1,761)
Dizi Altyazıları
Taboo (9,138) The 100 (8,827) Supernatural (6,425) The Big Bang Theory (5,680) Black Sails (5,189) Legion (3,950) Vikings (3,299) Blindspot (3,137) Arrow (3,014) Colony (2,302)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017