Giriş Kayıt
Andy Robbins

Andy Robbins


Yönetmen, Yapımcı

Andy Robbins, yönetmen, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Bilim-Kurgu Yönetmen 7.3 213
2009 Suç Yapımcı 6.2 43
2008 Belgesel Yönetmen
Yapımcı
8.6 19
2007 Suç 6.4 442
2006 Belgesel 7.5 25,408
Dizi Altyazıları
Vikings (19,730) Black Mirror (5,474) Supernatural (3,949) The Big Bang Theory (3,536) The Flash (3,326) Shameless (3,166) The Blacklist (1,955) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,815) The X Files (1,579) Knightfall (1,332)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018