Giriş Kayıt
Thomas Bader

Thomas Bader


Kameraman

Thomas Bader, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Kameraman 6.8 45
2013 Dram Kameraman 7.7 35
2012 Aksiyon Kameraman 6.4 1,026
2011 Aksiyon Kameraman 6.8 167,479
2006 Kameraman    

Çıkış Yok (II)
2000 Dram Kameraman 7.2 666
Dizi Altyazıları
Vikings (13,913) Supernatural (5,957) Mr. Robot (5,483) The Big Bang Theory (4,716) Gotham (3,703) Game of Thrones (3,547) Arrow (2,711) The Flash (2,558) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,481) Shameless (2,472)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017