Giriş Kayıt
Akira Sako

Akira Sako


Görüntü Yönetmeni, Kameraman

Akira Sako, görüntü yönetmeni, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Görüntü Yönetmeni 6.5 24
2013 Gizem Görüntü Yönetmeni 5.7 367

Yaşam Anahtarı
2012 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.4 1,104
2011 Dram Görüntü Yönetmeni 6.4 117
2011 Dram Görüntü Yönetmeni 5.8 251
2010 Dram Görüntü Yönetmeni 6.3 137
2009 Dram Görüntü Yönetmeni 7.0 41
2008 Dram Görüntü Yönetmeni 6.6 15
2008 Dram Görüntü Yönetmeni 7.1 96
2008 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 4.6 543
2007 Komedi Görüntü Yönetmeni 5.8 46
2006 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.7 372
2005 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 6.2 151
2004 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 6.4 265
2002 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 6.5 10,395
1993 Dram Kameraman 7.4 156
1991 Komedi Kameraman 7.3 144
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017