Giriş Kayıt
Doug Witsken

Doug Witsken


Görsel Efekt, Editör

Doug Witsken, görsel efekt, editör. Sleeper Cell (2005), Going the Distance (2004), (2007) Kızımı Kurtarın (2007), (2007) Mad Men (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Doug Witskin
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Lanet 2
2015 Korku Görsel Efekt 5.3 30,457
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 65,989

Sahte Sağdıç
2015 Komedi Görsel Efekt 6.7 58,081

Bizi Kötüden Koru
2014 Korku Görsel Efekt 6.2 57,003
2014 Komedi Görsel Efekt 5.8 16,181
2013 Komedi Görsel Efekt 5.3 12,087

Buraya Kadar
2013 Komedi Görsel Efekt 6.7 324,775

2 Saatte Dünya Tarihi
2011 Tarihi Görsel Efekt 6.9 504
2011 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 76,847
2011 Komedi Görsel Efekt 5.9 125

Aynalar 2
2010 Korku Görsel Efekt    
2010 Belgesel Görsel Efekt    
2008 Aksiyon Görsel Efekt 4.8 54,805

Bay Evet
2008 Komedi Görsel Efekt 6.8 281,810

The X-Files: İnanmak İstiyorum
2008 Dram Görsel Efekt 5.9 80,150

Öldür.com
2008 Suç Görsel Efekt 6.2 42,084

En Süper Kahraman
2008 Aksiyon Görsel Efekt 4.5 53,975

Terminator: Sarah Connor Günlükleri
2008 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 52,204

Dokuzlar
2007 Dram Görsel Efekt 6.4 29,547

Kızımı Kurtarın
2007 Suç Görsel Efekt 7.7 204,618
2007 Dram Görsel Efekt 8.6 151,470
2007 Belgesel Görsel Efekt 8.9 3,953

Pushing Daisies 1
2007 Komedi Görsel Efekt 8.4 46,999

Apokalipto
2006 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 245,951
2006 Dram Görsel Efekt 7.2 169,792

Başıboş Afacanlar
2006 Macera Görsel Efekt 5.1 8,756

Ahmaklar
2006 Macera Görsel Efekt 6.6 114,110

Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı
2006 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 546,306
2006 Aksiyon Görsel Efekt    
2006 Dram Görsel Efekt    
2006 Dram Görsel Efekt    
2005 Suç Editorial Department 5.6 837
2005 Suç Görsel Efekt 8.1 5,049

Ribaund
2005 Komedi Görsel Efekt 5.1 10,633
2005 Suç Görsel Efekt 6.9 21,909
2005 Dram Görsel Efekt    
2005 Suç Görsel Efekt 7.3 511

Umutsuz Evkadınları
2004 Komedi Görsel Efekt 7.5 96,932

Bebek
2004 Komedi Görsel Efekt 4.9 29,830
2004 Dram Görsel Efekt 7.1 776
2004 Komedi Görsel Efekt 5.6 3,162

Gece Yarısına 5 Gün Kala
2004 Aksiyon Görsel Efekt    

Spartaküs 2
2004 Dram Görsel Efekt    
2004 Dram Görsel Efekt    

Las Vegas 1
2003 Suç Görsel Efekt 7.5 23,447
2003 Dram Görsel Efekt 5.9 283

Nip/Tuck 1
2003 Dram Görsel Efekt 7.7 48,155

CSI: Miami 1
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 45,515

"Ölü Bölge"
2002 Dram Görsel Efekt 7.5 7,271
2001 Suç Görsel Efekt 6.9 8,532

Kanıt Peşinde
2000 Suç Görsel Efekt 7.7 68,539
Film Altyazıları
Live by Night (9,725) Resident Evil: The Final Chapter (8,720) Hidden Figures (4,634) Rogue One (4,197) Patriots Day (4,193) Assassin's Creed (3,688) Split (3,460) Allied (3,442) Paterson (3,256) Why Him? (1,724)
Dizi Altyazıları
Legion (9,828) Arrow (5,911) The 100 (4,298) The Flash (3,682) The Expanse (3,556) Black Sails (3,432) Designated Survivor (3,024) Colony (2,810) The Originals (2,780) Vikings (2,370)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017