Giriş Kayıt
Doug Witsken

Doug Witsken


Görsel Efekt, Editör

Doug Witsken, görsel efekt, editör. Sleeper Cell (2005), Going the Distance (2004), (2007) Kızımı Kurtarın (2007), (2007) Mad Men (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Doug Witskin
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Lanet 2
2015 Korku Görsel Efekt 5.3 35,930
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 73,261

Sahte Sağdıç
2015 Komedi Görsel Efekt 6.7 62,149

Bizi Kötüden Koru
2014 Korku Görsel Efekt 6.2 60,101
2014 Komedi Görsel Efekt 5.8 17,080
2013 Komedi Görsel Efekt 5.3 13,013

Buraya Kadar
2013 Komedi Görsel Efekt 6.6 341,310

2 Saatte Dünya Tarihi
2011 Tarihi Görsel Efekt 6.9 504
2011 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 79,562
2011 Komedi Görsel Efekt 5.9 125

Aynalar 2
2010 Korku Görsel Efekt    
2010 Belgesel Görsel Efekt    
2008 Aksiyon Görsel Efekt 4.8 56,098

Bay Evet
2008 Komedi Görsel Efekt 6.8 294,377

Gizli Dosyalar: İnanmak İstiyorum
2008 Dram Görsel Efekt 5.9 82,737

Öldür.com
2008 Suç Görsel Efekt 6.2 43,314

En Süper Kahraman
2008 Aksiyon Görsel Efekt 4.5 56,484

Terminator: Sarah Connor Günlükleri
2008 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 53,407

Dokuzlar
2007 Dram Görsel Efekt 6.4 29,547

Kızımı Kurtarın
2007 Suç Görsel Efekt 7.7 218,620
2007 Dram Görsel Efekt 8.6 163,982
2007 Belgesel Görsel Efekt 8.9 3,953

Pushing Daisies 1
2007 Komedi Görsel Efekt 8.4 49,055

Apokalipto
2006 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 256,922
2006 Dram Görsel Efekt 7.2 177,863

Başıboş Afacanlar
2006 Macera Görsel Efekt 5.1 8,756

Ahmaklar
2006 Macera Görsel Efekt 6.6 121,252

Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı
2006 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 578,589
2006 Aksiyon Görsel Efekt    
2006 Dram Görsel Efekt    
2006 Dram Görsel Efekt    
2005 Suç Editorial Department 5.6 855
2005 Suç Görsel Efekt 8.1 5,339

Ribaund
2005 Komedi Görsel Efekt 5.1 10,633
2005 Suç Görsel Efekt 7.0 22,821
2005 Dram Görsel Efekt 7.6 538
2005 Suç Görsel Efekt 7.3 511

Umutsuz Evkadınları
2004 Komedi Görsel Efekt 7.5 101,386

Bebek
2004 Komedi Görsel Efekt 4.9 32,338
2004 Dram Görsel Efekt 7.1 776
2004 Komedi Görsel Efekt 5.6 3,162

Gece Yarısına 5 Gün Kala
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 2,313

Spartaküs 2
2004 Dram Görsel Efekt    

Las Vegas 1
2003 Suç Görsel Efekt 7.5 23,994
2003 Dram Görsel Efekt 5.9 283
2003 Dram Görsel Efekt 6.8 3,040

Nip/Tuck 1
2003 Dram Görsel Efekt 7.7 49,242

CSI: Miami 1
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 47,366

"Ölü Bölge"
2002 Dram Görsel Efekt 7.5 7,687
2001 Suç Görsel Efekt 7.0 8,878

Kanıt Peşinde
2000 Suç Görsel Efekt 7.7 70,536
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018