Giriş Kayıt
Doug Witsken

Doug Witsken


Görsel Efekt, Editör

Doug Witsken, görsel efekt, editör. Sleeper Cell (2005), Going the Distance (2004), (2007) Kızımı Kurtarın (2007), (2007) Mad Men (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Doug Witskin
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Lanet 2
2015 Korku Görsel Efekt 5.3 30,975
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 66,704

Sahte Sağdıç
2015 Komedi Görsel Efekt 6.7 58,544

Bizi Kötüden Koru
2014 Korku Görsel Efekt 6.2 57,319
2014 Komedi Görsel Efekt 5.8 16,276
2013 Komedi Görsel Efekt 5.3 12,170

Buraya Kadar
2013 Komedi Görsel Efekt 6.6 326,604

2 Saatte Dünya Tarihi
2011 Tarihi Görsel Efekt 6.9 504
2011 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 77,158
2011 Komedi Görsel Efekt 5.9 125

Aynalar 2
2010 Korku Görsel Efekt    
2010 Belgesel Görsel Efekt    
2008 Aksiyon Görsel Efekt 4.8 54,994

Bay Evet
2008 Komedi Görsel Efekt 6.8 282,976

The X-Files: İnanmak İstiyorum
2008 Dram Görsel Efekt 5.9 80,407

Öldür.com
2008 Suç Görsel Efekt 6.2 42,205

En Süper Kahraman
2008 Aksiyon Görsel Efekt 4.5 54,195

Terminator: Sarah Connor Günlükleri
2008 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 52,316

Dokuzlar
2007 Dram Görsel Efekt 6.4 29,547

Kızımı Kurtarın
2007 Suç Görsel Efekt 7.7 205,898
2007 Dram Görsel Efekt 8.6 152,631
2007 Belgesel Görsel Efekt 8.9 3,953

Pushing Daisies 1
2007 Komedi Görsel Efekt 8.4 47,220

Apokalipto
2006 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 247,160
2006 Dram Görsel Efekt 7.2 170,709

Başıboş Afacanlar
2006 Macera Görsel Efekt 5.1 8,756

Ahmaklar
2006 Macera Görsel Efekt 6.6 114,821

Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı
2006 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 549,176
2006 Aksiyon Görsel Efekt    
2006 Dram Görsel Efekt    
2006 Dram Görsel Efekt    
2005 Suç Editorial Department 5.6 837
2005 Suç Görsel Efekt 8.1 5,049

Ribaund
2005 Komedi Görsel Efekt 5.1 10,633
2005 Suç Görsel Efekt 6.9 22,012
2005 Dram Görsel Efekt    
2005 Suç Görsel Efekt 7.3 511

Umutsuz Evkadınları
2004 Komedi Görsel Efekt 7.5 97,405

Bebek
2004 Komedi Görsel Efekt 4.9 29,992
2004 Dram Görsel Efekt 7.1 776
2004 Komedi Görsel Efekt 5.6 3,162

Gece Yarısına 5 Gün Kala
2004 Aksiyon Görsel Efekt    

Spartaküs 2
2004 Dram Görsel Efekt    
2004 Dram Görsel Efekt    

Las Vegas 1
2003 Suç Görsel Efekt 7.5 23,506
2003 Dram Görsel Efekt 5.9 283

Nip/Tuck 1
2003 Dram Görsel Efekt 7.7 48,269

CSI: Miami 1
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 45,705

"Ölü Bölge"
2002 Dram Görsel Efekt 7.5 7,271
2001 Suç Görsel Efekt 6.9 8,564

Kanıt Peşinde
2000 Suç Görsel Efekt 7.7 68,732
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017