Giriş Kayıt
Doug Witsken

Doug Witsken


Görsel Efekt, Editör

Doug Witsken, görsel efekt, editör. Sleeper Cell (2005), Going the Distance (2004), (2007) Kızımı Kurtarın (2007), (2007) Mad Men (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Doug Witskin
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Lanet 2
2015 Korku Görsel Efekt 5.3 31,759
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 67,838

Sahte Sağdıç
2015 Komedi Görsel Efekt 6.7 59,329

Bizi Kötüden Koru
2014 Korku Görsel Efekt 6.2 57,770
2014 Komedi Görsel Efekt 5.8 16,405
2013 Komedi Görsel Efekt 5.3 12,170

Buraya Kadar
2013 Komedi Görsel Efekt 6.6 329,379

2 Saatte Dünya Tarihi
2011 Tarihi Görsel Efekt 6.9 504
2011 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 77,650
2011 Komedi Görsel Efekt 5.9 125

Aynalar 2
2010 Korku Görsel Efekt    
2010 Belgesel Görsel Efekt    
2008 Aksiyon Görsel Efekt 4.8 55,240

Bay Evet
2008 Komedi Görsel Efekt 6.8 285,143

The X-Files: İnanmak İstiyorum
2008 Dram Görsel Efekt 5.9 80,778

Öldür.com
2008 Suç Görsel Efekt 6.2 42,467

En Süper Kahraman
2008 Aksiyon Görsel Efekt 4.5 54,581

Terminator: Sarah Connor Günlükleri
2008 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 52,521

Dokuzlar
2007 Dram Görsel Efekt 6.4 29,547

Kızımı Kurtarın
2007 Suç Görsel Efekt 7.7 208,052
2007 Dram Görsel Efekt 8.6 154,690
2007 Belgesel Görsel Efekt 8.9 3,953

Pushing Daisies 1
2007 Komedi Görsel Efekt 8.4 47,624

Apokalipto
2006 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 248,979
2006 Dram Görsel Efekt 7.2 172,130

Başıboş Afacanlar
2006 Macera Görsel Efekt 5.1 8,756

Ahmaklar
2006 Macera Görsel Efekt 6.6 116,057

Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı
2006 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 558,285
2006 Aksiyon Görsel Efekt    
2006 Dram Görsel Efekt    
2006 Dram Görsel Efekt    
2005 Suç Editorial Department 5.6 837
2005 Suç Görsel Efekt 8.1 5,049

Ribaund
2005 Komedi Görsel Efekt 5.1 10,633
2005 Suç Görsel Efekt 7.0 22,128
2005 Dram Görsel Efekt    
2005 Suç Görsel Efekt 7.3 511

Umutsuz Evkadınları
2004 Komedi Görsel Efekt 7.5 98,125

Bebek
2004 Komedi Görsel Efekt 4.9 30,243
2004 Dram Görsel Efekt 7.1 776
2004 Komedi Görsel Efekt 5.6 3,162

Gece Yarısına 5 Gün Kala
2004 Aksiyon Görsel Efekt    

Spartaküs 2
2004 Dram Görsel Efekt    
2004 Dram Görsel Efekt    

Las Vegas 1
2003 Suç Görsel Efekt 7.5 23,594
2003 Dram Görsel Efekt 5.9 283

Nip/Tuck 1
2003 Dram Görsel Efekt 7.7 48,465

CSI: Miami 1
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 46,002

"Ölü Bölge"
2002 Dram Görsel Efekt 7.5 7,439
2001 Suç Görsel Efekt 7.0 8,630

Kanıt Peşinde
2000 Suç Görsel Efekt 7.7 69,064
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017