Giriş Kayıt
Jue Huang

Jue Huang (42)


Oyuncu

Jue Huang, 17 Ağustos 1975 doğumlu oyuncu. Falling Flowers (2012) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 17 Ağustos 1975
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 41 Dram Oyuncu 4.8 46
2015 40 Aksiyon Oyuncu 7.1 1,243
2012 Dram Oyuncu    
2011 36 Dram Oyuncu 2.4 5,364
2009 34 Aksiyon Oyuncu 5.7 300
2005 30 Dram Oyuncu 5.7 357
2004 29 Dram Oyuncu 6.8 574
2004 29 Dram Oyuncu 4.9 173
2003 28 Animasyon Oyuncu 6.4 196
Film Altyazıları
Red Sparrow (3,067) Hostiles (2,677) Den of Thieves (2,636) Maze Runner: The Death Cure (2,146) 12 Strong (1,953) Wildling (1,758) The Commuter (1,007) Peter Rabbit (961) Submergence (771) A Quiet Place (736)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,323) The Terror (3,319) The Flash (2,659) Legion (2,617) The Crossing (2,160) Vikings (1,328) Supernatural (1,310) The Expanse (1,195) The Big Bang Theory (1,097) Fear the Walking Dead (1,010)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018