Giriş Kayıt
Jue Huang

Jue Huang (41)


Oyuncu

Jue Huang, 17 Ağustos 1975 doğumlu oyuncu. Falling Flowers (2012) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 17 Ağustos 1975
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 40 Aksiyon Oyuncu 7.3 579
2012 Dram Oyuncu    
2011 36 Dram Oyuncu 2.4 5,264
2009 34 Aksiyon Oyuncu 5.7 300
2005 30 Dram Oyuncu 5.7 357
2004 29 Dram Oyuncu 6.8 574
2004 29 Dram Oyuncu 4.9 173
2003 28 Animasyon Oyuncu 6.4 196
Film Altyazıları
Live by Night (12,885) Resident Evil: The Final Chapter (5,998) Why Him? (5,587) Rogue One (4,116) Patriots Day (3,248) Hidden Figures (3,115) Assassin's Creed (3,063) Paterson (2,232) Allied (2,214) Split (2,213)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,200) The 100 (3,776) Legion (3,247) Into the Badlands (2,902) The Originals (2,612) The Last Kingdom (2,281) Arrow (2,089) Vikings (1,925) The Expanse (1,802) Designated Survivor (1,783)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017