Giriş Kayıt
Stephanie Lewis

Stephanie Lewis


Yapımcı, Editör

Stephanie Lewis, yapımcı, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Vampir İmparatorluğu
2009 Aksiyon 6.5 108,874

Testere 5
2008 Korku Çeşitli 5.8 93,013
2008 Komedi Çeşitli 6.7 20,878

Testere 4
2007 Korku Çeşitli 5.9 116,144

Suikastçı
2007 Aksiyon Çeşitli 6.3 75,165

Karanlığı Taramak
2006 Animasyon Çeşitli 7.1 92,698

Köpeğin Derdi Beni Gerdi
2006 Komedi Yapımcı
Yapım Yöneticisi
6.4 3,027

Yakın Tehlike
2006 Dram Yapımcı
Editorial Department
6.2 11,026

Tehdit
2004 Dram Çeşitli 5.9 11,780
2003 Suç Çeşitli 7.2 20,099
Film Altyazıları
Gold (6,199) Get Out (3,245) Logan (2,765) Rings (2,435) The Age of Shadows (2,065) La La Land (1,894) Split (1,769) Zashchitniki (1,573) Sand Castle (1,563) The Great Wall (1,373)
Dizi Altyazıları
The Blacklist (4,875) Fargo (3,896) Into the Badlands (2,710) The Last Kingdom (2,562) Better Call Saul (2,544) The Expanse (2,254) Doctor Who (2,124) Vikings (1,891) Game of Thrones (1,854) Supernatural (1,596)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017