Giriş Kayıt
Stephanie Lewis

Stephanie Lewis


Yapımcı, Editör, Yapım Yöneticisi

Stephanie Lewis, yapımcı, editör, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Vampir İmparatorluğu
2009 Aksiyon 6.5 109,205

Testere 5
2008 Korku Çeşitli 5.8 93,451
2008 Komedi Çeşitli 6.7 21,064

Testere 4
2007 Korku Çeşitli 5.9 116,633

Suikastçı
2007 Aksiyon Çeşitli 6.3 75,449

Karanlığı Taramak
2006 Animasyon Çeşitli 7.1 93,077

Köpeğin Derdi Beni Gerdi
2006 Komedi Yapımcı
Yapım Yöneticisi
6.4 3,027

Yakın Tehlike
2006 Dram Yapımcı
Editorial Department
6.2 11,026

Tehdit
2004 Dram Çeşitli 5.9 11,780
2003 Suç Çeşitli 7.2 20,099
Dizi Altyazıları
American Gods (6,328) Arrow (4,159) Fargo (3,875) The Blacklist (3,773) The Flash (3,473) The 100 (3,303) 12 Monkeys (2,866) Supernatural (2,570) Game of Thrones (2,569) Better Call Saul (2,492)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017