Giriş Kayıt
Stephanie Lewis

Stephanie Lewis


Yapımcı, Editör, Yapım Yöneticisi

Stephanie Lewis, yapımcı, editör, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Vampir İmparatorluğu
2009 Aksiyon 6.5 108,578

Testere 5
2008 Korku Çeşitli 5.8 92,552
2008 Komedi Çeşitli 6.7 20,878

Testere 4
2007 Korku Çeşitli 5.9 115,635

Suikastçı
2007 Aksiyon Çeşitli 6.3 74,916

Karanlığı Taramak
2006 Animasyon Çeşitli 7.1 92,329

Köpeğin Derdi Beni Gerdi
2006 Komedi Yapımcı
Yapım Yöneticisi
6.4 3,027

Yakın Tehlike
2006 Dram Yapımcı
Editorial Department
6.2 11,026

Tehdit
2004 Dram Çeşitli 5.9 11,780
2003 Suç Çeşitli 7.2 20,099
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (7,622) Rogue One (5,517) Split (4,131) Assassin's Creed (3,011) Hidden Figures (2,555) Paterson (2,415) Brimstone (2,393) The Institute (1,593) Patriots Day (1,552) The Great Wall (1,385)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,352) Legion (7,798) Arrow (4,595) Legends of Tomorrow (2,377) Into the Badlands (2,149) The Expanse (2,135) Vikings (1,957) The Blacklist (1,884) Black Sails (1,727) 24: Legacy (1,664)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017