Giriş Kayıt
Stephanie Lewis

Stephanie Lewis


Yapımcı, Editör, Yapım Yöneticisi

Stephanie Lewis, yapımcı, editör, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Vampir İmparatorluğu
2009 Aksiyon 6.5 109,740

Testere 5
2008 Korku Çeşitli 5.8 94,374
2008 Komedi Çeşitli 6.7 21,186

Testere 4
2007 Korku Çeşitli 5.9 117,687

Suikastçı
2007 Aksiyon Çeşitli 6.3 75,963

Karanlığı Taramak
2006 Animasyon Çeşitli 7.1 93,713

Köpeğin Derdi Beni Gerdi
2006 Komedi Yapımcı
Yapım Yöneticisi
6.4 3,027

Yakın Tehlike
2006 Dram Yapımcı
Editorial Department
6.2 11,346

Tehdit
2004 Dram Çeşitli 5.9 11,780
2003 Suç Çeşitli 7.2 20,099
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017