Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Stephanie Lewis

Stephanie Lewis


Yapımcı, Editör, Yapım Yöneticisi

Stephanie Lewis, yapımcı, editör, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Vampir İmparatorluğu
2009 Aksiyon 6.5 107,843

Testere 5
2008 Korku Çeşitli 5.8 91,420
2008 Komedi Çeşitli 6.7 20,639

Testere 4
2007 Korku Çeşitli 5.9 114,353

Suikastçı
2007 Aksiyon Çeşitli 6.3 74,299

Karanlığı Taramak
2006 Animasyon Çeşitli 7.1 91,466

Köpeğin Derdi Beni Gerdi
2006 Komedi Yapımcı
Yapım Yöneticisi
6.4 3,027

Yakın Tehlike
2006 Dram Yapımcı
Editorial Department
6.2 11,026

Tehdit
2004 Dram Çeşitli 5.9 11,780
2003 Suç Çeşitli 7.2 20,099
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017