Giriş Kayıt
Stephanie Lewis

Stephanie Lewis


Yapımcı, Editör, Yapım Yöneticisi

Stephanie Lewis, yapımcı, editör, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Vampir İmparatorluğu
2009 Aksiyon 6.5 112,062

Testere 5
2008 Korku Çeşitli 5.8 99,701
2008 Komedi Çeşitli 6.7 21,399

Testere 4
2007 Korku Çeşitli 5.9 123,575

Suikastçı
2007 Aksiyon Çeşitli 6.3 77,526

Karanlığı Taramak
2006 Animasyon Çeşitli 7.1 95,981

Köpeğin Derdi Beni Gerdi
2006 Komedi Yapımcı
Yapım Yöneticisi
6.4 3,027

Yakın Tehlike
2006 Dram Yapımcı
Editorial Department
6.2 11,346

Tehdit
2004 Dram Çeşitli 5.9 12,159
2003 Suç Çeşitli 7.1 21,128
Dizi Altyazıları
La casa de papel (23,678) Vikings (2,370) Black Mirror (2,131) Counterpart (1,989) Bron/Broen (1,751) Legends of Tomorrow (1,345) Supernatural (1,109) The Alienist (982) Altered Carbon (980) Blindspot (878)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018