Giriş Kayıt
Stephanie Lewis

Stephanie Lewis


Yapımcı, Editör, Yapım Yöneticisi

Stephanie Lewis, yapımcı, editör, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Vampir İmparatorluğu
2009 Aksiyon 6.5 113,289

Testere 5
2008 Korku Çeşitli 5.8 101,413
2008 Komedi Çeşitli 6.7 21,399

Testere 4
2007 Korku Çeşitli 5.9 125,374

Suikastçı
2007 Aksiyon Çeşitli 6.3 78,294

Karanlığı Taramak
2006 Animasyon Çeşitli 7.1 97,019

Köpeğin Derdi Beni Gerdi
2006 Komedi Yapımcı
Yapım Yöneticisi
6.4 3,027

Yakın Tehlike
2006 Dram Yapımcı
Editorial Department
6.2 11,346

Tehdit
2004 Dram Çeşitli 5.9 12,360
2003 Suç Çeşitli 7.1 21,128
Film Altyazıları
Rampage (11,401) Ready Player One (8,545) Escape Plan 2: Hades (7,259) The Cured (1,886) Tomb Raider (1,792) Set It Up (955) Den 12. mann (830) Journey's End (764) Blockers (631) Black Panther (618)
Dizi Altyazıları
Westworld (14,382) 12 Monkeys (2,875) La casa de papel (2,426) Into the Badlands (2,355) Legion (1,550) Fear the Walking Dead (1,376) The Expanse (1,226) Vikings (930) Colony (858) The Crossing (842)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018