Giriş Kayıt
Kristin Lindquist

Kristin Lindquist


Oyuncu

Kristin Lindquist, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Kristen Lindquist
Web Sitesi:
Boyu: 1.75 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (17)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Biyografi Oyuncu 7.0 30,058
2013 Komedi Oyuncu 8.3 58
2009 Belgesel Oyuncu    
2006 Bilim-Kurgu Oyuncu 3.6 530

Diğer Yarım
2006 Komedi Oyuncu 5.0 909
2005 Komedi Oyuncu 6.4 61,692
2004 Oyuncu 7.9 451
1999 Dram Oyuncu 6.0 2,183
Dizi Altyazıları
Vikings (19,803) Black Mirror (5,507) Supernatural (3,968) The Big Bang Theory (3,546) The Flash (3,332) Shameless (3,192) The Blacklist (1,975) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,865) The X Files (1,586) Knightfall (1,354)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018