Giriş Kayıt
Kristin Lindquist

Kristin Lindquist


Oyuncu

Kristin Lindquist, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Kristen Lindquist
Web Sitesi:
Boyu: 1.75 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Biyografi Oyuncu 7.0 30,058
2013 Komedi Oyuncu 8.3 58
2009 Belgesel Oyuncu    
2006 Bilim-Kurgu Oyuncu 3.6 530

Diğer Yarım
2006 Komedi Oyuncu 5.0 909
2005 Komedi Oyuncu 6.4 60,060
2005 Oyuncu    
1999 Dram Oyuncu 6.0 2,108
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (11,797) Live by Night (6,301) Hidden Figures (5,496) Rogue One (4,943) Split (4,613) Paterson (3,844) Assassin's Creed (3,812) Patriots Day (3,613) Allied (3,379) Passengers (1,533)
Dizi Altyazıları
Legion (9,133) Arrow (5,406) The 100 (3,349) The Flash (3,309) The Expanse (3,037) Colony (2,410) Designated Survivor (2,223) Vikings (1,874) The Last Kingdom (1,860) The Originals (1,822)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017