Giriş Kayıt
Kristin Lindquist

Kristin Lindquist


Oyuncu

Kristin Lindquist, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Kristen Lindquist
Web Sitesi:
Boyu: 1.75 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Biyografi Oyuncu 7.0 30,058
2013 Komedi Oyuncu 8.3 58
2009 Belgesel Oyuncu    
2006 Bilim-Kurgu Oyuncu 3.6 530

Diğer Yarım
2006 Komedi Oyuncu 5.0 909
2005 Komedi Oyuncu 6.4 60,248
2005 Oyuncu    
1999 Dram Oyuncu 6.0 2,116
Film Altyazıları
Fifty Shades Darker (3,809) Silence (1,872) Personal Shopper (1,644) Gold (1,581) Split (1,098) La La Land (1,074) Get Out (729) The Age of Shadows (724) The Void (721) The Great Wall (715)
Dizi Altyazıları
Fargo (4,899) Supernatural (4,689) The Flash (4,493) Arrow (3,940) The Big Bang Theory (3,245) Better Call Saul (2,905) Gotham (1,536) Game of Thrones (1,532) Vikings (1,225) Into the Badlands (1,177)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017