Giriş Kayıt
Kristin Lindquist

Kristin Lindquist


Oyuncu

Kristin Lindquist, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Kristen Lindquist
Web Sitesi:
Boyu: 1.75 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (17)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Biyografi Oyuncu 7.0 30,058
2013 Komedi Oyuncu 8.3 58
2009 Belgesel Oyuncu    
2006 Bilim-Kurgu Oyuncu 3.6 530

Diğer Yarım
2006 Komedi Oyuncu 5.0 909
2005 Komedi Oyuncu 6.4 62,187
2004 Oyuncu 7.9 451
1999 Dram Oyuncu 6.0 2,213
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,990) Den of Thieves (2,914) Maze Runner: The Death Cure (2,698) Winchester (2,445) Hostiles (2,222) 12 Strong (1,770) A martfüi rém (1,633) The Commuter (1,301) Submergence (1,168) Bleeding Steel (1,161)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,181) Supernatural (4,585) The Big Bang Theory (3,227) Gotham (2,729) The Terror (2,678) Arrow (2,273) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,228) The Flash (1,884) Krypton (1,646) Legion (1,635)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018