Giriş Kayıt
Masam Holden

Masam Holden (24)


Oyuncu

Masam Holden, 23 Temmuz 1993 Glendora, California, ABD doğumlu oyuncu. Şu An Muhteşem (2013), Dragon Age: Redemption (2011), Halo 4: Şafağa Kadar Hücum (2012), (2015) Ben, Earl ve Ölen Kız (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 23 Temmuz 1993
Doğum Yeri: Glendora, California, ABD
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ben, Earl ve Ölen Kız
2015 22 Komedi Oyuncu 7.8 103,625
2014 21 Kısa Metraj Oyuncu 9.2 11

Şu An Muhteşem
2013 20 Komedi Oyuncu 7.1 124,262

Halo 4: Şafağa Kadar Hücum
2012 Aksiyon Oyuncu 7.1 18,972
2011 Aksiyon Oyuncu 6.4 741
2010 17 Dram Oyuncu 7.8 55

Terra'yı Kurtarmak
2007 14 Animasyon Oyuncu 6.7 10,041

Düşler ve Karabasanlar
2006 Dram Oyuncu    

Sage Irmağında Mucize
2005 12 Western Oyuncu 5.5 428
2005 12 Komedi Oyuncu 6.4 62,182

Acil Servis
1994 Dram Oyuncu 7.7 43,929
Film Altyazıları
Red Sparrow (5,207) Den of Thieves (2,661) Hostiles (2,613) 12 Strong (2,520) Maze Runner: The Death Cure (2,237) Winchester (1,685) Submergence (1,454) Peter Rabbit (1,424) The Commuter (1,104) Wildling (913)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,031) Supernatural (3,481) The Flash (3,423) The Terror (3,072) Legion (2,947) The Crossing (1,890) The Expanse (1,816) The Big Bang Theory (1,763) Arrow (1,451) Gotham (1,376)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018