Giriş Kayıt
Masam Holden

Masam Holden (24)


Oyuncu

Masam Holden, 23 Temmuz 1993 Glendora, California, ABD doğumlu oyuncu. Şu An Muhteşem (2013), Dragon Age: Redemption (2011), Halo 4: Şafağa Kadar Hücum (2012), (2015) Me and Earl and the Dying Girl (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 23 Temmuz 1993
Doğum Yeri: Glendora, California, ABD
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 22 Komedi Oyuncu 7.8 94,166
2014 21 Kısa Metraj Oyuncu 9.2 11

Şu An Muhteşem
2013 20 Komedi Oyuncu 7.1 117,665

Halo 4: Şafağa Kadar Hücum
2012 Aksiyon Oyuncu 7.1 18,972
2011 Aksiyon Oyuncu 6.4 741
2010 17 Dram Oyuncu 7.8 55

Terra'yı Kurtarmak
2007 14 Animasyon Oyuncu 6.7 10,041

Düşler ve Karabasanlar
2006 Dram Oyuncu    

Sage Irmağında Mucize
2005 12 Western Oyuncu 5.5 428
2005 12 Komedi Oyuncu 6.4 60,710

Acil Servis
1994 Dram Oyuncu 7.7 41,800
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017