Giriş Kayıt
Ben Paschke

Ben Paschke (39)


Görsel Efekt, Animasyon

Ben Paschke, 20 Mayıs 1977 Whyalla, Güney Avustralya, Avustralya doğumlu görsel efekt, animasyon. Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü (2003) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 20 Mayıs 1977
Doğum Yeri: Whyalla, Güney Avustralya, Avustralya
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yerçekimi
2013 36 Macera Görsel Efekt 7.8 605,545

Açlık Oyunları
2012 35 Macera Görsel Efekt 7.2 721,146

Gizemli Adaya Yolculuk
2012 35 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 69,834

Taht Oyunları
2011 Macera Görsel Efekt 9.5 1,108,814

Özgürlük Yolu
2010 33 Macera Görsel Efekt 7.3 90,445

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1
2010 33 Macera Görsel Efekt 7.7 346,090

Arkadaşım Canavar
2009 32 Macera Görsel Efekt 6.8 89,501

Mao'nun Son Dansçısı
2009 32 Biyografi Görsel Efekt 7.4 6,157

Harry Potter ve Melez Prens
2009 32 Macera Görsel Efekt 7.5 340,009

Terminatör 4: Kurtuluş
2009 32 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 292,592

Akıllı Ol
2008 31 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 171,632

Hızlı Yarışçı
2008 31 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 59,075

Karanlık Yükseliyor
2007 30 Macera Görsel Efekt 4.8 13,376

28 Hafta Sonra
2007 30 Korku Görsel Efekt 7.0 217,868

Minik Örümcek Şarlot
2006 29 Komedi Görsel Efekt 6.4 28,963

Sky Captain ve Yarının Dünyası
2004 27 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 73,926

Son Samuray
2003 26 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 326,539

Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü
2003 26 Macera Görsel Efekt 8.9 1,264,441

Orman Kaçkını 2
2003 26 Komedi Animasyon    

Kor
2003 26 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 78,707

Kırmızı Gezegen
2000 23 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 5.7 48,475

Haykiris
2000 23 Komedi Görsel Efekt 4.2 2,779
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017