Giriş Kayıt
Ben Paschke

Ben Paschke (39)


Görsel Efekt, Animasyon

Ben Paschke, 20 Mayıs 1977 Whyalla, Güney Avustralya, Avustralya doğumlu görsel efekt, animasyon. Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü (2003) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 20 Mayıs 1977
Doğum Yeri: Whyalla, Güney Avustralya, Avustralya
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Görsel Efekt 8.4 237,872

Yeni Nesil Ajan: Xander Cage'in Dönüşü
2017 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 31,249

Tarzan Efsanesi
2016 39 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 115,055

Yerçekimi
2013 36 Macera Görsel Efekt 7.8 619,460

Açlık Oyunları
2012 35 Macera Görsel Efekt 7.2 733,204

Gizemli Adaya Yolculuk
2012 35 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 71,305

Taht Oyunları
2011 Macera Görsel Efekt 9.5 1,146,200

Özgürlük Yolu
2010 33 Macera Görsel Efekt 7.3 92,312

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1
2010 33 Macera Görsel Efekt 7.7 355,457

Arkadaşım Canavar
2009 32 Macera Görsel Efekt 6.8 90,440

Mao'nun Son Dansçısı
2009 32 Biyografi Görsel Efekt 7.4 6,157

Harry Potter ve Melez Prens
2009 32 Macera Görsel Efekt 7.5 349,322

Terminatör 4: Kurtuluş
2009 32 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 296,156

Akıllı Ol
2008 31 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 173,521

Hızlı Yarışçı
2008 31 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 59,828

Karanlık Yükseliyor
2007 30 Macera Görsel Efekt 4.8 13,500

28 Hafta Sonra
2007 30 Korku Görsel Efekt 7.0 221,188

Minik Örümcek Şarlot
2006 29 Komedi Görsel Efekt 6.4 29,565

Sky Captain ve Yarının Dünyası
2004 27 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 74,442

Son Samuray
2003 26 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 332,562

Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü
2003 26 Macera Görsel Efekt 8.9 1,293,442

Orman Kaçkını 2
2003 26 Komedi Animasyon    

Kor
2003 26 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 79,715

Kırmızı Gezegen
2000 23 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 5.7 49,054

Haykiris
2000 23 Komedi Görsel Efekt 4.2 2,779
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017