Giriş Kayıt
Ben Paschke

Ben Paschke (39)


Görsel Efekt, Animasyon

Ben Paschke, 20 Mayıs 1977 Whyalla, Güney Avustralya, Avustralya doğumlu görsel efekt, animasyon. Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü (2003) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 20 Mayıs 1977
Doğum Yeri: Whyalla, Güney Avustralya, Avustralya
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Görsel Efekt 8.5 179,436

Yeni Nesil Ajan: Xander Cage'in Dönüşü
2017 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 26,640

Tarzan Efsanesi
2016 39 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 111,057

Yerçekimi
2013 36 Macera Görsel Efekt 7.8 614,861

Açlık Oyunları
2012 35 Macera Görsel Efekt 7.2 729,020

Gizemli Adaya Yolculuk
2012 35 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 70,707

Taht Oyunları
2011 Macera Görsel Efekt 9.5 1,133,149

Özgürlük Yolu
2010 33 Macera Görsel Efekt 7.3 91,698

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1
2010 33 Macera Görsel Efekt 7.7 352,314

Arkadaşım Canavar
2009 32 Macera Görsel Efekt 6.8 90,120

Mao'nun Son Dansçısı
2009 32 Biyografi Görsel Efekt 7.4 6,157

Harry Potter ve Melez Prens
2009 32 Macera Görsel Efekt 7.5 346,233

Terminatör 4: Kurtuluş
2009 32 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 294,778

Akıllı Ol
2008 31 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 172,851

Hızlı Yarışçı
2008 31 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 59,447

Karanlık Yükseliyor
2007 30 Macera Görsel Efekt 4.8 13,449

28 Hafta Sonra
2007 30 Korku Görsel Efekt 7.0 220,037

Minik Örümcek Şarlot
2006 29 Komedi Görsel Efekt 6.4 29,338

Sky Captain ve Yarının Dünyası
2004 27 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 74,171

Son Samuray
2003 26 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 330,484

Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü
2003 26 Macera Görsel Efekt 8.9 1,283,562

Orman Kaçkını 2
2003 26 Komedi Animasyon    

Kor
2003 26 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 79,351

Kırmızı Gezegen
2000 23 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 5.7 48,815

Haykiris
2000 23 Komedi Görsel Efekt 4.2 2,779
Dizi Altyazıları
The Flash (5,464) Black Sails (4,511) Into the Badlands (4,003) Iron Fist (2,794) Vikings (1,929) Legion (1,683) Game of Thrones (1,459) Arrow (1,400) Billions (1,377) The 100 (1,339)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017