Giriş Kayıt
Ben Paschke

Ben Paschke (40)


Görsel Efekt, Animasyon

Ben Paschke, 20 Mayıs 1977 Whyalla, Güney Avustralya, Avustralya doğumlu görsel efekt, animasyon. Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü (2003) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 20 Mayıs 1977
Doğum Yeri: Whyalla, Güney Avustralya, Avustralya
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 40 Aksiyon Görsel Efekt 8.2 361,931

Yeni Nesil Ajan: Xander Cage'in Dönüşü
2017 40 Aksiyon Görsel Efekt 5.2 55,674

Tarzan Efsanesi
2016 39 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 125,862

Yerçekimi
2013 36 Macera Görsel Efekt 7.8 632,281

Açlık Oyunları
2012 35 Macera Görsel Efekt 7.2 743,787

Gizemli Adaya Yolculuk
2012 35 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 73,052

Taht Oyunları
2011 Macera Görsel Efekt 9.5 1,203,980

Özgürlük Yolu
2010 33 Macera Görsel Efekt 7.3 93,702

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1
2010 33 Macera Görsel Efekt 7.7 364,087

Arkadaşım Canavar
2009 32 Macera Görsel Efekt 6.8 91,379

Mao'nun Son Dansçısı
2009 32 Biyografi Görsel Efekt 7.4 6,157

Harry Potter ve Melez Prens
2009 32 Macera Görsel Efekt 7.5 357,882

Terminatör 4: Kurtuluş
2009 32 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 300,103

Akıllı Ol
2008 31 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 175,769

Hızlı Yarışçı
2008 31 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 60,772

Karanlık Yükseliyor
2007 30 Macera Görsel Efekt 4.8 13,585

28 Hafta Sonra
2007 30 Korku Görsel Efekt 7.0 224,361

Minik Örümcek Şarlot
2006 29 Komedi Görsel Efekt 6.3 30,128

Sky Captain ve Yarının Dünyası
2004 27 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 75,022

Son Samuray
2003 26 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 337,854

Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü
2003 26 Macera Görsel Efekt 8.9 1,320,782

Orman Kaçkını 2
2003 26 Komedi Animasyon    

Kor
2003 26 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 80,686

Kırmızı Gezegen
2000 23 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 5.7 49,655

Haykiris
2000 23 Komedi Görsel Efekt 4.2 2,779
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017