Giriş Kayıt
Ben Paschke

Ben Paschke (40)


Görsel Efekt, Animasyon

Ben Paschke, 20 Mayıs 1977 Whyalla, Güney Avustralya, Avustralya doğumlu görsel efekt, animasyon. Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü (2003) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 20 Mayıs 1977
Doğum Yeri: Whyalla, Güney Avustralya, Avustralya
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Thor 3: Ragnarok
2017 40 Aksiyon Görsel Efekt 8.2 151,779
2017 40 Aksiyon Görsel Efekt 8.2 409,931

Yeni Nesil Ajan: Xander Cage'in Dönüşü
2017 40 Aksiyon Görsel Efekt 5.2 63,109

Tarzan Efsanesi
2016 39 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 131,237

Yerçekimi
2013 36 Macera Görsel Efekt 7.8 644,769

Açlık Oyunları
2012 35 Macera Görsel Efekt 7.2 753,659

Gizemli Adaya Yolculuk
2012 35 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 74,403

Taht Oyunları
2011 Macera Görsel Efekt 9.5 1,262,422

Özgürlük Yolu
2010 33 Macera Görsel Efekt 7.3 95,097

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1
2010 33 Macera Görsel Efekt 7.7 373,222

Arkadaşım Canavar
2009 32 Macera Görsel Efekt 6.8 92,234

Mao'nun Son Dansçısı
2009 32 Biyografi Görsel Efekt 7.4 6,157

Harry Potter ve Melez Prens
2009 32 Macera Görsel Efekt 7.5 366,793

Terminatör 4: Kurtuluş
2009 32 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 303,731

Akıllı Ol
2008 31 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 177,834

Hızlı Yarışçı
2008 31 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 61,410

Karanlık Yükseliyor
2007 30 Macera Görsel Efekt 4.8 13,585

28 Hafta Sonra
2007 30 Korku Görsel Efekt 7.0 227,615

Minik Örümcek Şarlot
2006 29 Komedi Görsel Efekt 6.3 30,698

Sky Captain ve Yarının Dünyası
2004 27 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 75,713

Son Samuray
2003 26 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 342,994

Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü
2003 26 Macera Görsel Efekt 8.9 1,344,779

Orman Kaçkını 2
2003 26 Komedi Animasyon    

Kor
2003 26 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 81,700

Kırmızı Gezegen
2000 23 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 5.7 50,196

Haykiris
2000 23 Komedi Görsel Efekt 4.2 2,779
Film Altyazıları
Dunkirk (6,122) The Mountain Between Us (4,632) It (3,946) Stronger (2,678) Mother! (2,032) American Made (1,907) Kingsman: The Golden Circle (1,794) Loving Vincent (1,292) The Foreigner (910) Detroit (833)
Dizi Altyazıları
Vikings (11,235) Shameless (7,043) Mr. Robot (5,144) Game of Thrones (3,926) Peaky Blinders (2,259) Supernatural (2,137) Manhunt: Unabomber (1,941) Lucifer (1,882) Designated Survivor (1,865) The Big Bang Theory (1,683)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017