Giriş Kayıt
Ben Paschke

Ben Paschke (39)


Görsel Efekt, Animasyon

Ben Paschke, 20 Mayıs 1977 Whyalla, Güney Avustralya, Avustralya doğumlu görsel efekt, animasyon. Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü (2003) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 20 Mayıs 1977
Doğum Yeri: Whyalla, Güney Avustralya, Avustralya
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Görsel Efekt 9.6 3,201

Yeni Nesil Ajan: Xander Cage'in Dönüşü
2017 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 19,787

Yerçekimi
2013 36 Macera Görsel Efekt 7.8 610,436

Açlık Oyunları
2012 35 Macera Görsel Efekt 7.2 725,369

Gizemli Adaya Yolculuk
2012 35 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 70,278

Taht Oyunları
2011 Macera Görsel Efekt 9.5 1,122,493

Özgürlük Yolu
2010 33 Macera Görsel Efekt 7.3 91,113

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1
2010 33 Macera Görsel Efekt 7.7 349,461

Arkadaşım Canavar
2009 32 Macera Görsel Efekt 6.8 89,806

Mao'nun Son Dansçısı
2009 32 Biyografi Görsel Efekt 7.4 6,157

Harry Potter ve Melez Prens
2009 32 Macera Görsel Efekt 7.5 343,349

Terminatör 4: Kurtuluş
2009 32 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 293,704

Akıllı Ol
2008 31 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 172,281

Hızlı Yarışçı
2008 31 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 59,259

Karanlık Yükseliyor
2007 30 Macera Görsel Efekt 4.8 13,420

28 Hafta Sonra
2007 30 Korku Görsel Efekt 7.0 219,030

Minik Örümcek Şarlot
2006 29 Komedi Görsel Efekt 6.4 29,181

Sky Captain ve Yarının Dünyası
2004 27 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 74,116

Son Samuray
2003 26 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 328,790

Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü
2003 26 Macera Görsel Efekt 8.9 1,274,679

Orman Kaçkını 2
2003 26 Komedi Animasyon    

Kor
2003 26 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 79,042

Kırmızı Gezegen
2000 23 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 5.7 48,582

Haykiris
2000 23 Komedi Görsel Efekt 4.2 2,779
Film Altyazıları
John Wick: Chapter 2 (12,434) Assassin's Creed (5,645) Passengers (4,641) Doctor Strange (3,984) Allied (2,820) Split (2,497) Arrival (2,345) xXx: Return of Xander Cage (2,279) Forushande (2,106) Moana (1,833)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,083) Taboo (4,470) Arrow (4,235) Legion (4,041) Vikings (3,664) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,111) Blindspot (3,093) Black Sails (2,930) Suits (2,829) Legends of Tomorrow (2,168)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017