Giriş Kayıt
Kyle Goodsell

Kyle Goodsell


Görsel Efekt, Animasyon

Kyle Goodsell, görsel efekt, animasyon. Tempted (2001), Gezginler ve Büyücüler (2003), (2009) Aşkım (2009), (2005) Man-Thing (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Görsel Efekt    

Pete ve Ejderhası
2016 Macera Görsel Efekt 6.7 44,691

Kuralsız
2015 Macera Görsel Efekt 6.2 186,107

Jupiter Yükseliyor
2015 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 158,300

Thor: Karanlık Dünya
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 482,319

Çelik Adam
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 611,516

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 229,498

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2
2011 Macera Görsel Efekt 8.1 639,998

Narnia Günlükleri: Şafak Yıldızı'nın Yolculuğu
2010 Macera Görsel Efekt 6.3 120,468

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1
2010 Macera Görsel Efekt 7.7 387,027

Titanların Savaşı
2010 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 246,719
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 524,807

Aşkım
2009 Komedi Görsel Efekt 6.2 9,514
2009 Dram Görsel Efekt 6.0 8,908

Şeytan Üçgeni
2009 Gizem Görsel Efekt 6.9 81,391

G.I. Joe: Kobra'nın Yükselişi
2009 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 185,761
2008 Aksiyon Görsel Efekt 4.8 56,291

Avustralya
2008 Macera Görsel Efekt 6.6 110,101

Narnia Günlükleri: Prens Kaspiyan
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 168,103

Hızlı Yarışçı
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 62,536

Lanetli Topraklar
2008 Korku Görsel Efekt 5.9 63,660

Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı
2007 Macera Görsel Efekt 7.5 414,946

Sihirli Kutu
2007 Aile Görsel Efekt 6.3 19,486

Superman Dönüyor
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 253,614

Harry Potter ve Ateş Kadehi
2005 Macera Görsel Efekt 7.7 448,382
2005 Aksiyon Görsel Efekt 4.0 5,092

Kaykay Çetesi
2005 Dram Görsel Efekt 4.9 239

Sky Captain ve Yarının Dünyası
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 76,598

Hesaplaşma
2003 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 95,282

Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü
2003 Macera Görsel Efekt 8.9 1,387,252

Orman Kaçkını 2
2003 Komedi Görsel Efekt
Animasyon
3.3 4,949

Gezginler ve Büyücüler
2003 Dram Görsel Efekt 7.5 1,760

Kor
2003 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 82,889

Çit
2002 Macera Görsel Efekt 7.5 24,898
2001 Gerilim Görsel Efekt 5.6 1,150
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018