Giriş Kayıt
Kyle Goodsell

Kyle Goodsell


Görsel Efekt, Animasyon

Kyle Goodsell, görsel efekt, animasyon. Tempted (2001), Gezginler ve Büyücüler (2003), (2009) Aşkım (2009), (2005) Man-Thing (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Pete ve Ejderhası
2016 Macera Görsel Efekt 6.8 35,063

Kuralsız
2015 Macera Görsel Efekt 6.3 170,650

Jupiter Yükseliyor
2015 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 149,270

Thor: Karanlık Dünya
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 440,690

Çelik Adam
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 574,672

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 219,898

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2
2011 Macera Görsel Efekt 8.1 586,394

Narnia Günlükleri: Şafak Yıldızı'nın Yolculuğu
2010 Macera Görsel Efekt 6.3 112,982

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1
2010 Macera Görsel Efekt 7.7 355,089

Titanların Savaşı
2010 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 237,393
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 499,339

Aşkım
2009 Komedi Görsel Efekt 6.2 9,105
2009 Dram Görsel Efekt 6.0 8,908

Şeytan Üçgeni
2009 Gizem Görsel Efekt 6.9 71,745

G.I. Joe: Kobra'nın Yükselişi
2009 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 179,565
2008 Aksiyon Görsel Efekt 4.8 54,973

Avustralya
2008 Macera Görsel Efekt 6.6 105,749

Narnia Günlükleri: Prens Kaspiyan
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 158,705

Hızlı Yarışçı
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 59,783

Lanetli Topraklar
2008 Korku Görsel Efekt 5.9 61,637

Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı
2007 Macera Görsel Efekt 7.5 383,212

Sihirli Kutu
2007 Aile Görsel Efekt 6.3 19,212

Superman Dönüyor
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 246,312

Harry Potter ve Ateş Kadehi
2005 Macera Görsel Efekt 7.7 415,062
2005 Aksiyon Görsel Efekt 4.1 4,910

Kaykay Çetesi
2005 Dram Görsel Efekt 4.9 239

Sky Captain ve Yarının Dünyası
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 74,442

Hesaplaşma
2003 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 92,325

Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü
2003 Macera Görsel Efekt 8.9 1,292,351

Gezginler ve Büyücüler
2003 Dram Görsel Efekt 7.5 1,760

Orman Kaçkını 2
2003 Komedi Görsel Efekt
Animasyon
   

Kor
2003 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 79,677

Çit
2002 Macera Görsel Efekt 7.5 23,654
2001 Gerilim Görsel Efekt 5.6 1,150
Film Altyazıları
Gold (3,992) Get Out (2,396) Logan (1,913) La La Land (1,232) The Age of Shadows (1,215) Split (1,215) Rings (1,162) Zashchitniki (1,081) The Great Wall (949) Sand Castle (807)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (3,984) The Blacklist (3,342) Into the Badlands (2,775) Fargo (2,598) The Last Kingdom (2,511) Doctor Who (2,112) The Expanse (1,543) Vikings (1,513) Game of Thrones (1,498) Supernatural (1,230)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017