Giriş Kayıt
Kyle Goodsell

Kyle Goodsell


Görsel Efekt, Animasyon

Kyle Goodsell, görsel efekt, animasyon. Tempted (2001), Gezginler ve Büyücüler (2003), (2009) Aşkım (2009), (2005) Man-Thing (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Pete ve Ejderhası
2016 Macera Görsel Efekt 6.8 32,417

Kuralsız
2015 Macera Görsel Efekt 6.3 168,977

Jupiter Yükseliyor
2015 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 148,267

Thor: Karanlık Dünya
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 437,359

Çelik Adam
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 571,283

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 218,913

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2
2011 Macera Görsel Efekt 8.1 581,425

Narnia Günlükleri: Şafak Yıldızı'nın Yolculuğu
2010 Macera Görsel Efekt 6.3 112,226

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1
2010 Macera Görsel Efekt 7.7 352,210

Titanların Savaşı
2010 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 236,378
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 496,657

Aşkım
2009 Komedi Görsel Efekt 6.2 9,105
2009 Dram Görsel Efekt 6.0 8,908

Şeytan Üçgeni
2009 Gizem Görsel Efekt 6.9 70,785

G.I. Joe: Kobra'nın Yükselişi
2009 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 178,967
2008 Aksiyon Görsel Efekt 4.8 54,777

Avustralya
2008 Macera Görsel Efekt 6.6 105,282

Narnia Günlükleri: Prens Kaspiyan
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 157,758

Hızlı Yarışçı
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 59,439

Lanetli Topraklar
2008 Korku Görsel Efekt 5.9 61,442

Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı
2007 Macera Görsel Efekt 7.5 380,315

Sihirli Kutu
2007 Aile Görsel Efekt 6.3 19,120

Superman Dönüyor
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 245,641

Harry Potter ve Ateş Kadehi
2005 Macera Görsel Efekt 7.7 412,051
2005 Aksiyon Görsel Efekt 4.1 4,910

Kaykay Çetesi
2005 Dram Görsel Efekt 4.9 239

Sky Captain ve Yarının Dünyası
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 74,171

Hesaplaşma
2003 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 92,054

Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü
2003 Macera Görsel Efekt 8.9 1,283,278

Gezginler ve Büyücüler
2003 Dram Görsel Efekt 7.5 1,760

Orman Kaçkını 2
2003 Komedi Görsel Efekt
Animasyon
   

Kor
2003 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 79,341

Çit
2002 Macera Görsel Efekt 7.5 23,654
2001 Gerilim Görsel Efekt 5.6 1,150
Dizi Altyazıları
The Flash (4,920) Black Sails (4,416) Into the Badlands (3,806) Iron Fist (2,731) Vikings (1,826) Legion (1,553) Game of Thrones (1,346) Billions (1,339) Arrow (1,301) The 100 (1,235)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017