Giriş Kayıt
Kyle Goodsell

Kyle Goodsell


Görsel Efekt, Animasyon

Kyle Goodsell, görsel efekt, animasyon. Tempted (2001), Gezginler ve Büyücüler (2003), (2009) Aşkım (2009), (2005) Man-Thing (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Pete ve Ejderhası
2016 Macera Görsel Efekt 6.8 38,872

Kuralsız
2015 Macera Görsel Efekt 6.3 174,665

Jupiter Yükseliyor
2015 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 151,625

Thor: Karanlık Dünya
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 449,152

Çelik Adam
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 584,534

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 222,215

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2
2011 Macera Görsel Efekt 8.1 598,295

Narnia Günlükleri: Şafak Yıldızı'nın Yolculuğu
2010 Macera Görsel Efekt 6.3 114,665

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1
2010 Macera Görsel Efekt 7.7 361,668

Titanların Savaşı
2010 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 239,842
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 505,870

Aşkım
2009 Komedi Görsel Efekt 6.2 9,105
2009 Dram Görsel Efekt 6.0 8,908

Şeytan Üçgeni
2009 Gizem Görsel Efekt 6.9 74,065

G.I. Joe: Kobra'nın Yükselişi
2009 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 181,264
2008 Aksiyon Görsel Efekt 4.8 55,329

Avustralya
2008 Macera Görsel Efekt 6.6 106,786

Narnia Günlükleri: Prens Kaspiyan
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 160,847

Hızlı Yarışçı
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 60,520

Lanetli Topraklar
2008 Korku Görsel Efekt 5.9 62,106

Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı
2007 Macera Görsel Efekt 7.5 389,853

Sihirli Kutu
2007 Aile Görsel Efekt 6.3 19,287

Superman Dönüyor
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 248,185

Harry Potter ve Ateş Kadehi
2005 Macera Görsel Efekt 7.7 422,018
2005 Aksiyon Görsel Efekt 4.1 4,910

Kaykay Çetesi
2005 Dram Görsel Efekt 4.9 239

Sky Captain ve Yarının Dünyası
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 74,628

Hesaplaşma
2003 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 92,994

Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü
2003 Macera Görsel Efekt 8.9 1,313,299

Gezginler ve Büyücüler
2003 Dram Görsel Efekt 7.5 1,760

Orman Kaçkını 2
2003 Komedi Görsel Efekt
Animasyon
   

Kor
2003 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 80,445

Çit
2002 Macera Görsel Efekt 7.5 24,233
2001 Gerilim Görsel Efekt 5.6 1,150
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017