Giriş Kayıt
Kyle Goodsell

Kyle Goodsell


Görsel Efekt, Animasyon

Kyle Goodsell, görsel efekt, animasyon. Tempted (2001), Gezginler ve Büyücüler (2003), (2009) Aşkım (2009), (2005) Man-Thing (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Pete ve Ejderhası
2016 Macera Görsel Efekt 6.7 40,771

Kuralsız
2015 Macera Görsel Efekt 6.3 177,606

Jupiter Yükseliyor
2015 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 153,169

Thor: Karanlık Dünya
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 455,020

Çelik Adam
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 589,760

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 223,915

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2
2011 Macera Görsel Efekt 8.1 607,282

Narnia Günlükleri: Şafak Yıldızı'nın Yolculuğu
2010 Macera Görsel Efekt 6.3 116,000

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1
2010 Macera Görsel Efekt 7.7 367,475

Titanların Savaşı
2010 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 241,591
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 510,626

Aşkım
2009 Komedi Görsel Efekt 6.2 9,105
2009 Dram Görsel Efekt 6.0 8,908

Şeytan Üçgeni
2009 Gizem Görsel Efekt 6.9 75,896

G.I. Joe: Kobra'nın Yükselişi
2009 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 182,438
2008 Aksiyon Görsel Efekt 4.8 55,562

Avustralya
2008 Macera Görsel Efekt 6.6 107,458

Narnia Günlükleri: Prens Kaspiyan
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 162,504

Hızlı Yarışçı
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 61,012

Lanetli Topraklar
2008 Korku Görsel Efekt 5.9 62,518

Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı
2007 Macera Görsel Efekt 7.5 395,662

Sihirli Kutu
2007 Aile Görsel Efekt 6.3 19,486

Superman Dönüyor
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 249,420

Harry Potter ve Ateş Kadehi
2005 Macera Görsel Efekt 7.7 428,070
2005 Aksiyon Görsel Efekt 4.0 5,092

Kaykay Çetesi
2005 Dram Görsel Efekt 4.9 239

Sky Captain ve Yarının Dünyası
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 75,336

Hesaplaşma
2003 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 93,566

Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü
2003 Macera Görsel Efekt 8.9 1,329,104

Gezginler ve Büyücüler
2003 Dram Görsel Efekt 7.5 1,760

Orman Kaçkını 2
2003 Komedi Görsel Efekt
Animasyon
   

Kor
2003 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 81,109

Çit
2002 Macera Görsel Efekt 7.5 24,233
2001 Gerilim Görsel Efekt 5.6 1,150
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017