Giriş Kayıt
Kyle Goodsell

Kyle Goodsell


Görsel Efekt, Animasyon

Kyle Goodsell, görsel efekt, animasyon. Tempted (2001), Gezginler ve Büyücüler (2003), (2009) Aşkım (2009), (2005) Man-Thing (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Pete ve Ejderhası
2016 Macera Görsel Efekt 6.7 41,971

Kuralsız
2015 Macera Görsel Efekt 6.3 180,036

Jupiter Yükseliyor
2015 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 154,687

Thor: Karanlık Dünya
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 463,201

Çelik Adam
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 596,162

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 225,418

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2
2011 Macera Görsel Efekt 8.1 614,815

Narnia Günlükleri: Şafak Yıldızı'nın Yolculuğu
2010 Macera Görsel Efekt 6.3 117,171

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1
2010 Macera Görsel Efekt 7.7 372,369

Titanların Savaşı
2010 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 242,991
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 514,882

Aşkım
2009 Komedi Görsel Efekt 6.2 9,415
2009 Dram Görsel Efekt 6.0 8,908

Şeytan Üçgeni
2009 Gizem Görsel Efekt 6.9 77,526

G.I. Joe: Kobra'nın Yükselişi
2009 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 183,382
2008 Aksiyon Görsel Efekt 4.8 55,752

Avustralya
2008 Macera Görsel Efekt 6.6 108,197

Narnia Günlükleri: Prens Kaspiyan
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 164,003

Hızlı Yarışçı
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 61,345

Lanetli Topraklar
2008 Korku Görsel Efekt 5.9 62,883

Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı
2007 Macera Görsel Efekt 7.5 400,515

Sihirli Kutu
2007 Aile Görsel Efekt 6.3 19,486

Superman Dönüyor
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 250,567

Harry Potter ve Ateş Kadehi
2005 Macera Görsel Efekt 7.7 433,288
2005 Aksiyon Görsel Efekt 4.0 5,092

Kaykay Çetesi
2005 Dram Görsel Efekt 4.9 239

Sky Captain ve Yarının Dünyası
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 75,654

Hesaplaşma
2003 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 94,070

Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü
2003 Macera Görsel Efekt 8.9 1,342,539

Gezginler ve Büyücüler
2003 Dram Görsel Efekt 7.5 1,760

Orman Kaçkını 2
2003 Komedi Görsel Efekt
Animasyon
   

Kor
2003 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 81,641

Çit
2002 Macera Görsel Efekt 7.5 24,631
2001 Gerilim Görsel Efekt 5.6 1,150
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017