Giriş Kayıt
Kyle Goodsell

Kyle Goodsell


Görsel Efekt, Animasyon

Kyle Goodsell, görsel efekt, animasyon. Tempted (2001), Gezginler ve Büyücüler (2003), (2009) Aşkım (2009), (2005) Man-Thing (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Görevimiz Tehlike 6
2018 Aksiyon Görsel Efekt    

Pete ve Ejderhası
2016 Macera Görsel Efekt 6.7 43,189

Kuralsız
2015 Macera Görsel Efekt 6.3 182,293

Jupiter Yükseliyor
2015 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 156,041

Thor: Karanlık Dünya
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 470,179

Çelik Adam
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 603,910

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 227,006

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2
2011 Macera Görsel Efekt 8.1 623,830

Narnia Günlükleri: Şafak Yıldızı'nın Yolculuğu
2010 Macera Görsel Efekt 6.3 118,593

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1
2010 Macera Görsel Efekt 7.7 378,453

Titanların Savaşı
2010 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 244,512
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 519,283

Aşkım
2009 Komedi Görsel Efekt 6.2 9,415
2009 Dram Görsel Efekt 6.0 8,908

Şeytan Üçgeni
2009 Gizem Görsel Efekt 6.9 79,099

G.I. Joe: Kobra'nın Yükselişi
2009 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 184,331
2008 Aksiyon Görsel Efekt 4.8 55,962

Avustralya
2008 Macera Görsel Efekt 6.6 108,931

Narnia Günlükleri: Prens Kaspiyan
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 165,773

Hızlı Yarışçı
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 61,711

Lanetli Topraklar
2008 Korku Görsel Efekt 5.9 63,157

Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı
2007 Macera Görsel Efekt 7.5 406,533

Sihirli Kutu
2007 Aile Görsel Efekt 6.3 19,486

Superman Dönüyor
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 251,865

Harry Potter ve Ateş Kadehi
2005 Macera Görsel Efekt 7.7 439,611
2005 Aksiyon Görsel Efekt 4.0 5,092

Kaykay Çetesi
2005 Dram Görsel Efekt 4.9 239

Sky Captain ve Yarının Dünyası
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 76,025

Hesaplaşma
2003 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 94,527

Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü
2003 Macera Görsel Efekt 8.9 1,358,906

Orman Kaçkını 2
2003 Komedi Görsel Efekt
Animasyon
3.3 4,949

Gezginler ve Büyücüler
2003 Dram Görsel Efekt 7.5 1,760

Kor
2003 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 82,096

Çit
2002 Macera Görsel Efekt 7.5 24,649
2001 Gerilim Görsel Efekt 5.6 1,150
Dizi Altyazıları
Vikings (12,688) Shameless (6,988) Black Mirror (5,845) The Flash (4,155) Star Trek: Discovery (2,325) The Big Bang Theory (1,509) Bron/Broen (1,145) Supergirl (1,114) Black Lightning (1,066) Stranger Things (1,039)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018