Giriş Kayıt
Yasuko Kobayashi

Yasuko Kobayashi


Senarist, Müzisyen

Yasuko Kobayashi, senarist, müzisyen.

10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Animasyon Senarist
Müzik
8.6 32
2014 Aksiyon Senarist 7.2 20
2013 Animasyon Senarist 8.8 86,399
2013 Aksiyon Senarist    
2012 Animasyon Senarist 8.3 1,787
2012 Aksiyon Senarist    
2011 Animasyon Senarist 4.9 1,311
2010 Animasyon Senarist 7.5 3,351
2008 Animasyon Senarist    
2008 Animasyon Senarist
Çeşitli
7.5 496
2008 Animasyon Senarist 7.2 137
2007 Animasyon Senarist 6.8 131
2007 Animasyon Senarist
Çeşitli
8.1 8,312

Ölüm Defteri
2006 Animasyon Senarist 9.0 144,707
2006 Animasyon Senarist 7.4 966
2004 Animasyon Senarist 7.9 525
2003 Aksiyon Senarist 7.7 398
2001 Animasyon Senarist 7.1 210
1999 Animasyon Senarist 8.1 480
1999 Senarist    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017