Giriş Kayıt
Manuel Roberto Garcia

Manuel Roberto Garcia


Görsel Efekt

Manuel Roberto Garcia, görsel efekt.

Diğer Bir İsmi: Roberto Manuel Garcia
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Dram Görsel Efekt 6.7 245
2008 Dram Görsel Efekt 5.9 5,733
2007 Dram Görsel Efekt 4.3 1,451

Kilometre 31
2006 Korku Görsel Efekt    
2006 Suç Görsel Efekt 5.8 407
2005 Korku Görsel Efekt 5.0 359
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (12,560) Rogue One (6,290) Split (6,247) Live by Night (5,825) Hidden Figures (5,440) Assassin's Creed (4,447) Paterson (4,032) Patriots Day (3,803) Allied (3,261) Brimstone (2,007)
Dizi Altyazıları
Legion (9,830) Arrow (5,866) The Flash (5,543) The 100 (3,709) The Expanse (3,380) Legends of Tomorrow (2,727) Colony (2,468) The Blacklist (2,384) Vikings (2,317) Designated Survivor (2,254)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017